Nyligste innlegg

Guide: Hvordan Ta Vare På Løsvipper?

Hvordan ta vare pa oyevippeforlengelser?

Falske øyenvipper krever like mye omsorg som naturlige øyenvipper. Du vil helt sikkert opprettholde effektene av vippeforlengelser så lenge som mulig, slik at ditt neste avtale med din vippetekniker blir så sen som mulig. Her er noen enkle tips om hvordan du kan ta vare på vippeforlengelser, samt falske strimmelvipper, magnetiske vipper og egenproduserte klasevipper.

Vis artikkel

Guide til å bruke øyensminke med vippeforlengelser - Hva du bør være oppmerksom på?

Sminke med vippeforlengelser

Effektene av vippeforlengelser kan fremheve øynene nok til at kvinner dropper øyesminke en stund. Det er ingenting galt med dette, og det viser hvor mye vippeforlengelser kan påvirke utseendet og humøret vårt. Imidlertid, hvis du ønsker å forbedre blikket ditt enda mer, må du vurdere noen viktige ting som vi skal avsløre i dag.

Vis artikkel

10 Mest Populære Øyenvippe-Myter

Mest Populaere oyenvippe-Myter

Du har sannsynligvis fulgt rådene fra bestemoren din, moren din eller søsteren din for å forbedre vippene dine. Noen av tipsene kan ha hørt litt overraskende ut, og etterlatt deg mistenksom om effektiviteten deres. La oss gå gjennom 10 av de mest populære øyenvippe-myter som trenger avsløring.

Vis artikkel

Mascara - Hvordan velge den perfekte?

Mascara pleiende ingredienser

Mascara er grunnlaget for sminke. Enten du velger en naturlig look eller en dristigere for en spesiell anledning, er å fremheve øynene det viktigste elementet i sminke. Derfor er valget av mascara slett ikke en enkel oppgave. Øyevippene har forskjellige behov, så du bør vite hvordan du kan imøtekomme dem.

Vis artikkel

Øyevippeløft og laminering. Alle ting å vite

Effekter etter vippeloft og laminering

Du har sikkert hørt om en ting som heter øyevippeløft eller øyenvippelaminering. Det er definitivt den beste metoden for å forbedre utseendet og tilstanden til øyevipper. De holder seg på plass og ser mer voluminøse ut, noe som åpenbart gir en fantastisk definisjon til øynene. Fortsett å lese for flere detaljer!

Vis artikkel

Øyenvippeforlengelsesmetoder - Lær de mest populære teknikkene

Metoder for vippeforlengelser

Vippelengdeutvidelser har blitt en av de mest ettertraktede tjenestene som tilbys av skjønnhetssalonger de siste årene. Timeplanene til de fleste vippeteknikerne er overfylte, men mange kvinner er fortsatt nølende med om vippeforlengelser er noe for dem. Stereotypen om falske øyenvipper bekymrer fortsatt mange av oss, men er det riktig? I dag vil du lære om profesjonelle vippeforlengelser, samt DIY-metoder for vippeforlengelser for hjemmebruk.

Vis artikkel

Feilene som sikkert enhver kvinne gjør ved påføring av den mest populære maskaraen

Hvordan styrke oyevippene

Å påføre mascara regnes som det enkleste trinnet under en sminke-rutine. Imidlertid innser de fleste av oss ikke feilene som hindrer at mascaraen holder hele dagen, eller gjør at den gir dårligere effekt. Se om du gjør noen av disse feilene, og fjern dem så snart som mulig.

Vis artikkel

Naturlig vippepleie. Lær hvordan du tar vare på vippene dine på riktig måte

Hvordan ta vare pa oyenvippene

Alle ønsker å føle seg friske og se bra ut. Derfor har bevisstheten om hud- og hårpleie økt mye de siste årene. Dette gjelder også for øyenbryn og øyevipper, hvor sistnevnte spiller en viktig rolle for helsen vår. De gir ikke bare en vakker ramme rundt øynene våre, men beskytter dem også. Finn ut hvordan du kan ta vare på øyenvippene dine effektivt!

Vis artikkel

Guide: Slik påfører du øyevipper hjemme trinn for trinn

Hvordan pafore DIY klyngevipper

Falske øyevipper er en flott måte å forbedre enhver kvinnes blikk på. Imidlertid har ikke alle av oss tid til å tilbringe noen timer på en skjønnhetssalong. Øyevippeforlengelse er også assosiert med betydelige kostnader. Heldigvis er det like imponerende og rimeligere metoder for øyevippeforlengelse som du enkelt kan utføre hjemme.

Vis artikkel

Hvordan få lengre, tykkere vipper på sekunder?

Mascara for Lengde eller Volum

De fleste kvinner drømmer om fulle og lange vipper, men noen av oss har ikke tid til flere timer lange behandlinger av profesjonelle vippeartister. Noen ganger er vi ekstremt tidspressede og ønsker å oppnå effekter på et minutt, bokstavelig talt. Er det en måte å oppnå det på? Ja, faktisk er det mange!

Vis artikkel

1 2
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement