Klyngevippapplikator

Nanolash APPLICATOR

Farge: svart

ERGONOMISK APPLIKATOR FOR ENKEL BRUK VED ØYENVIPPEFORLENGELSE

Nanolash Applicator ble skapt med presisjon og bekvemmelighet i tankene under DIY-øyenvippeforlengelse. Den svarte satengfinishen, lette vekten og ergonomiske formen gjør applikatoren ekstremt behagelig. Den anatomiske formen på tuppen er tilpasset øyets form. Takket være denne funksjonen kan du enkelt påføre DIY-klyngevipper og feste dem sammen med dine egne naturlige vipper.

Applicator

HVORDAN BRUKE NANOLASH APPLIKATOR?

Nanolash-applikatoren har flere bruksområder. Den gjør det enkelt å trekke ut DIY-punktvipper fra esken uten å skade de delikate syntetiske hårene. Den lar deg også enkelt påføre punktvippene under de naturlige vippene dine. Den viktigste funksjonen er å feste de falske vippene til de ekte. Etter påføring av alle klyngene, trykker du applikatoren forsiktig mot vippene slik at limet binder dem godt.

NANOLASH – DET BESTE FOR DINE VIPPER

Punktvippeapplikatoren er bare ett av de fantastiske produktene du vil finne i Nanolash-serien. Dette er de beste sminke- og pleieproduktene, som vippeteknikere over hele verden bruker ivrig.

Hvis du vil lære mer om nyheter innen skjønnhetsindustrien og finne en pålitelig kilde til råd og en uendelig kilde til inspirasjon, sørg for å besøke våre sosiale medieplattformer!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Hva skal jeg gjøre når vippene sitter fast i applikatoren?
Årsaken til denne situasjonen kan være at applikatoren er forurenset med limet. Det er nok å rengjøre den fra limet. Du kan bruke Nanolash DIY Remover for denne oppgaven.
Er applikatoren egnet for alle størrelser og typer punktvipper?
Ja, vår applikator lar deg gripe og påføre alle typer DIY punktvipper med stor presisjon.
Hva er tidslinjen for ordrebehandling?
Den estimerte leveringstiden er innen to virkedager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land over hele verden. Fraktkostnadene og den estimerte leveringstiden avhenger av leveringslandet. Hvis du vil få informasjon om leveringskostnadene i ditt land, klikk på flaggknappen i nettstedsmenyen og velg språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement