Øyenbrynsmaskara

Nanobrow SHAPE MASCARA

Farge: light brown, brown, black

Størrelse: 7 ml / 0.23 fl oz

Farge : Velg farge
Fyller ut øyenbrynene og skjuler tomrom
Løfter og fortykker øyenbrynene
Styler og former øyenbrynene
Glatter ut og mykgjør øyenbrynene

DISKRE OG VAKRE ØYENBRYN!

Hvis du leter etter et allsidig produkt som hjelper deg med å style og definere øyenbrynene dine uten anstrengelse, leter du etter Nanobrow Shape Mascara. Dette produktet passer for alle typer øyenbryn, enten de er tykke og uregjerlige eller tynne og sparsomme. Øyenbrynsmaskaraen lar deg enkelt style og forme øyenbrynene samtidig som den fyller dem med en av de tre tilgjengelige naturlige fargene. Den fløyelsaktige teksturen på Øyenbrynsmaskaraen gir øyenbrynene et visuelt løft og styler dem perfekt, samtidig som den øker glansen. Dette produktet ble skapt for enhver kvinne som ønsker å definere øyenbrynene sine subtilt og elegant.

SHAPE MASCARA

Farge : Velg farge

FORSTERK FARGEN PÅ ØYENBRYNENE OG GI DEM FYLDE

Med eØyenbrynsmaskaraen fra Nanobrow kan du raskt oppnå effekten av visuelt tykkere og presist formede øyenbryn. Produktet kamuflerer uønskede tomrom perfekt og forbedrer utseendet på øyenbrynene våre, gir dem ekstra fylde og et tredimensjonalt utseende. Nanobrow Shape Mascara kommer i tre naturlige og perfekt pigmenterte nyanser som passer til ansiktet ditt. Den presise børsten når alle øyenbrynshår, fordeler maskaraen nøyaktig, slik at du kan skille brynene og gi dem en fin form. Den behagelige, fløyelsaktige formelen klumper ikke øyenbrynene eller etterlater en klebrig rest.

De aktive ingrediensene i produktets formel forbedrer tilstanden til øyenbrynene, reduserer overflødig dehydrering og letter penetreringen av nærende molekyler i håret. Betain og glyserin fukter øyenbrynene dypt, mens silika beskytter hårakselen, styrker den og hindrer overdreven hårtap. Mica tilfører glans og glatthet til øyenbrynene, slik at de ser sunne og riktig næret ut.

SHAPE MASCARA

Farge : Velg farge

HVORDAN BRUKE Øyenbrynsmaskara?

Nanobrow øyenbrynsmaskara er perfekt for alle som ønsker å tilføre volum til øyenbrynene sine og nyte perfekt stylede og faste bryn hele dagen. Sjekk de 4 trinnene nedenfor og finn ut hvor enkelt det er!

1. Ta ut øyenbrynsmaskaraen og gre gjennom brynene, start fra den indre kanten.

2. Påfør gradvis produktet mot brynstuppen, fyll øyenbrynet jevnt med farge.

3. Påfør litt mer produkt på brynstuppen for å skape en naturlig fargegradienteffekt.

4. Hvis du føler for det, kan du legge til flere lag med øyenbrynsmaskara.

Nyt perfekt stylede øyenbryn. Bruk Shape Mascara som et frittstående stylingprodukt eller kombiner det med andre øyenbrynssminkeprodukter.

NANOBROW – DET BESTE FOR DINE ØYENBRYN

Øyenbrynsmaskara er bare ett av de mange fantastiske produktene du finner i Nanobrow-serien. Dette er de beste kvalitetsproduktene for øyenbrynpleie og sminke som selv de største fagfolkene bruker ivrig. Du kan også forvandle utseendet ditt og føle deg enda vakrere.

Hvis du vil lære mer om nyheter innen skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og en uendelig inspirasjonskilde, sørg for å besøke våre sosiale medieplattformer!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Kan jeg bruke øyenbrynsmaskara sammen med andre Nanobrow øyenbrynssminkeprodukter?
Ja, Nanobrow Shape Mascara fungerer godt med andre kosmetikk. Prøv andre Nanobrow-produkter og ha det gøy med å style øyenbrynene dine.
Er Øyenbrynsmaskaraen vannfast?
Nei, denne Øyenbrynsmaskaraen er ikke vannfast
Hvordan fjerner jeg Nanobrow Shape Mascara på slutten av dagen?
Bruk hvilken som helst sminkefjerner. Den beste måten er å fukte en bomullspad med micellært vann og trykke den mot øyenbrynene. Hold den i noen sekunder og, mens du trykker den mot huden, sveip puten i retning av hårveksten. Gjenta om nødvendig.
Nanobrow Shape Mascara – ingredienser (INCI)
Aqua, PVP, Propylene Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Glycerin, Mica, Betaine, Silica, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, [+/- CI 77499, CI 77891, CI 77491, CI 77492].
Nanobrow Shape Mascara – utløpsdato
Nanobrow Shape Mascara beholder egenskapene sine i 12 måneder etter åpning når den oppbevares riktig.
Hva er tidslinjen for ordrebehandling?
Den estimerte leveringstiden er innen to arbeidsdager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land over hele verden. Fraktkostnaden og den estimerte leveringstiden avhenger av leveringslandet. Hvis du vil ha informasjon om leveringskostnadene i ditt land, klikker du på flaggknappen i nettstedsmenyen og velger den språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement