Presisjonspinsett

Nanobrow EYEBROW TWEEZERS

Presis fjerning av øyebrynshår på et øyeblikk

Nanobrow pinsetter er et tilbehør laget av materialer av høyeste kvalitet, slik at de er holdbare og fungerer lenge. De nøye designede spissene på pinsettene gjør det enkelt å gripe de korteste og tynneste hårene, slik at du kan nappe øyenbrynene dine med stor presisjon, samt utføre andre mindre kosmetiske behandlinger. Størrelsen på pinsettene og den matte overflaten sikrer at pinsettene ikke sklir ut av hånden din og gjør dem svært hendige. De er ekstremt presise, noe som gjør hver bruk effektiv og praktisk.

Eyebrow Tweezers

NANOBROW TWEEZERS – ET MUST I ALLE KVINNES SMINKEBAG

Spissene er laget med ekstrem presisjon. De skrå endene har en perfekt konvergens, sikrer presisjon mens du for eksempel napper øyenbrynene - uten smerte eller å rive hår. Den høye kvaliteten på rustfritt stål er en ekstra fordel og gjør det enkelt å holde pinsettene rene. Du kan rengjøre dem med varmt vann uten bekymringer og deretter tørke dem med et papirhåndkle eller en myk klut. Nanobrow Tweezer er et uunnværlig tilbehør du alltid bør ha i sminkevesken din. Deres ergonomiske form og presisjon gjør det enklere å utføre mange mindre kosmetiske behandlinger.

NANOBROW – DET BESTE FOR ØYENBRYNENE DINE

Presisjonspinsetten er bare ett av de mange fantastiske produktene du finner i Nanobrow-serien. Dette er høykvalitets øyenbrynpleie- og makeupprodukter selv de største profesjonelle bruker ivrig. Du kan også forvandle utseendet ditt og føle deg enda vakrere.

Hvis du vil lære mer om nyheter innen skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og uendelig inspirasjon, må du besøke sosiale medieplattformene våre!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Er pinsettene fra Nanobrow autoklaverbare?
Ja, pinsettene er laget av rustfritt stål av høyeste kvalitet og kan steriliseres i en autoklav.
Hva bør du vurdere når du velger øyebrynspinsetter?
Merk tuppene når du velger pinsettene dine. Konvergensen av tuppene må være presis slik at de alltid griper håret godt.
Kan Nanobrow pinsetter brukes til å fjerne hår fra andre områder?
Ja, våre pinsetter er allsidige og flotte til å gripe alle slags hår, så de vil helt sikkert fungere godt for hårfjerning på andre deler av kroppen også.
Hva er tidslinjen for ordrebehandling?
Den estimerte leveringstiden er innen to arbeidsdager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land rundt om i verden. Fraktkostnadene og den estimerte leveringstiden avhenger av leveringslandet. Hvis du vil få informasjon om leveringskostnadene i ditt land, klikker du på flaggknappen i nettstedsmenyen og velger språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement