Vippe- og øyenbrynssjampo

NANOLASH LASH & BROW SHAMPOO

Størrelse: 50 ml / 1.69 fl oz

nøytral pH-verdi
vegansk formel
pumpeflaske med skum
nøye rens og pleie

Uunnværlig både hjemme og i skjønnhetssalongen

Vippe- og øyenbrynssjampo fra Nanolash for bruk hjemme og i salonger gjør hår og øye-området klart for styling i salonger, forlenger holdbarheten, og virker mildt rensende kombinert med god pleie. Denne effektive 50 ml sjampoen med en skumpumpe fjerner sminke, støv og overflødig talg.

Det er et sterkt multifunksjonelt produkt – til å vaske øyenbryn, naturlige øyenvipper og vippe-extensions gjort av en skjønnhetspleier. Det fungerer like godt som en del av den daglige hudpleierutinen din.

LASH & BROW SHAMPOO

Hvordan bruke Nanolash Lash & Brow Shampoo?

1. Rist flasken godt før bruk.

2. Bruk ett enkelt pump fra flasken.

3. Ta produktet på en fuktig bomullspad eller direkte på vippene og øyenbrynene.

4. La det virke i omtrent 30 sekunder, rens deretter øye-området med sirkulære bevegelser med fingertuppene.

5. Rens produktet nøye bort med mye lunkent vann.

6. Tørk til slutt forsiktig øye-området.

LASH & BROW SHAMPOO

FØR OG ETTER BEHANDLINGEN – NYT RESULTATENE ENDA LENGRE!

Både de delikate vippe- og øyenbrynshårene og den sensitive huden i øye-området krever en delikat tilnærming. Vår sjampo er laget for å være mild for øynene. Skumflasken lar deg ta ut akkurat riktig mendge produkt.

Nanolash Lash & Brow Shampoo er den perfekte løsningen for å ta vare på falske vipper. Den renser nøye bort støv og sminkerester fra vippene slik at du kan nyte vippelooken din enda lengre.

Nanolash – hva er det beste for vippene dine

Vippe- og øyenbrynssjampo er kun én av mange sensasjonelle produkter du kan finne assortimentet til Nanolash. De er av den beste kvaliteten av produkter for pleie og styling av vippene, også ivrig brukt av profesjonelle vippe-teknikere over hele verden.

Om du vil vite mer om nyheter innen skjønnhetsindustrien og finne pålitelige kilder til tips og uendelige inspirasjonskilder bør du sjekke ut våre sosiale medier!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Hvordan bruke Nanolash sin vippe- og øyenbrynssjampo?
Bruk en liten mengde produkt på fingertuppene, en kost eller spiralbørste og masser det forsiktig inn. Deretter renser du det bort med en rikelig mengde vann.
Kan Nanolash-sjampoen brukes til å vaske vippe-extensions?
Takket være den nøytrale pH-verdien til sjampoen kan du trygt bruke den på både falske og naturlige vipper.
Nanolash Lash & Brow Shampoo – ingredienser (INCI)
Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citric Acid, Polysorbate-20, Parfum, Sodium Benzoate Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
Nanolash Lash & Brow Shampoo – holdbarhetsdato
Du finner batch-nummer og holdbarhetsdato på produktets pakning.
Hvor lang tid tar det før ordren er behandlet?
Estimert leveringstid er innen to virkedager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg bestille fra utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land verden over. Fraktkostnader og leveringstid avhenger av landet det skal sendes til. Om du vil vite mer om fraktkostnader til ditt land, kan du trykke på flagget i menyen og velge ønsket språk.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement