L-formet vippepinsett

Nanolash EYELASH TWEEZERS L SHAPE

Angle: 40°

Length: 12cm

Weigth: 20g

Pinsett

PERFEKTE PINSETTER FOR PLETTFRIE VIPPER

Velg komfort i arbeidet ditt og de beste resultatene! L-formede vippepinsetter er et uunnværlig verktøy i hendene på enhver vippetekniker. Det lette og ergonomiske designet beskytter håndleddet ditt mot belastning under mange timers arbeid. Vinkelen på 40° sikrer praktisk og enkel påføring av falske vipper. De spesielle tuppene lar deg gripe individuelle hår med presisjon og skape viftevipper.

EYELASH TWEEZERS L SHAPE

POINTED
CURVED
L-SHAPE

NANOLASH – DEN BESTE HJELPEN FOR VIPPEFORLENGELSE

Nanolash Eyelash Tweezer L Shape er laget av rustfritt stål av høyeste kvalitet, kjennetegnet av optimal fleksibilitet, og beskytter håndleddet ditt mot belastning under lange behandlinger. Som et allsidig verktøy er pinsett flotte for både klassiske og volum-extensions. Enten du nettopp har startet ditt eventyr med vippeforlengelser eller har holdt på en stund - du vil sikkert elske å jobbe med disse pinsettene. Velg komfort i arbeidet ditt og sikre de beste resultatene! L-formede vippepinsettene er et uunnværlig verktøy for enhver vippetekniker. Den lette og ergonomiske designen av pinsettene beskytter håndleddet ditt mot belastning under mange timers arbeid. Vinkelen på 40° sikrer praktisk og enkel påføring av falske vipper. De spesielle tuppene lar deg gripe individuelle hår med presisjon og skape viftevipper.

NANOLASH – DET BESTE FOR DINE VIPPER

De L-formede vippepinsettene er bare ett av de sensasjonelle produktene du vil finne i Nanolash-serien. Dette er høykvalitets sminke- og pleieprodukter som vippeteknikere over hele verden bruker ivrig.

Hvis du vil lære mer om nyheter i skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og uendelig inspirasjon, må du besøke våre sosiale medieplattformer!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Hva bør du tenke på når du velger vippepinsett?
Når du velger vippepinsetter for forlengelse, må du alltid være oppmerksom på kvaliteten. Gode pinsetter bør være lette og hendige, og materialet de er laget av, bør være fleksibelt nok til ikke å belaste håndleddet.
Er Nanolash-vippepinsetter egnet for nybegynnere?
Ja, designet og funksjonaliteten til pinsettene gjør dem egnet for både nybegynnere og profesjonelle.
Er pinsetter fra Nanolash autoklaverbare?
Ja, pinsettene er laget av rustfritt stål av høyeste kvalitet og kan steriliseres i en autoklav.
Kan L-formede pinsetter brukes til forskjellige vippeforlengelsesmetoder?
L-formede vippepinsetter fungerer bra for alle vippeforlengelsesmetoder. De spesielle spissene lar deg lage viftevipper ved å bruke stripemetoden.
Hva er tidslinjen for ordrebehandling?
Den estimerte leveringstiden er innen to virkedager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land rundt om i verden. Fraktkostnadene og den estimerte leveringstiden avhenger av leveringslandet. Hvis du vil ha informasjon om leveringskostnadene i ditt land, klikk på flaggknappen i nettstedsmenyen og velg språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement