Hydrogel eye patches for vippe-extensions

Nanolash HYDROGEL EYE PATCHES

Contents 50 par / 100 stk.

Lo-fri
Perfekt separasjon av vippene
Rik på næringsstoffer
Enkle å oppbevare

ALLSIDIGE OG UERSTATTELIGE I ENHVER SALONG

Nanolash hydrogel eye patches har blitt designet for å gjøre vippe-extensionsbehandling mer praktisk og nytbart. De kleber seg godt til huden og fungerer optimalt for å separere de nedre vippene. Takket være den spesialutviklede overflaten etterlater de ikke lo på huden eller vippene. Du kan enkelt tegne et vippekart på dem for å gjøre behandlingen enklere. Hydrogel-padsene er også praktiske til vippeløft, laminering og farging av vippene.

Lappene er myke og fleksible. Du kan enkelt justere dem ut ifra kundens øyenform og klippe dem til riktig størrelse om du ønsker. De garanterer hygienisk arbeid og mer presise vippe-extensions takket være den hvite fargen, som står i kontrast til vippene.

Hydrogel Eye Patches

FULL AV NÆRINGSGIVENDE INGREDIENSER

Lappene, som er beriket med næringsstoffer, er ikke bare et hjelpemiddel i kunstnerens hånd; de er et spennende, næringsgivende tilbehør. Lappene separerer de nedre vippene under diverse behandlinger og gir fuktighet og næring til den sarte huden i øye-området takket være at de er beriket med hydrogel. De nedre øyenlokkene får en god mendge fuktighet og hele stylingsprosessen blir mye enklere.

Nanolash hydrogel patches inneholder nyttige aktive ingredienser, slik som:

  • Glyserin – et fuktighetsgivende middel som forbedrer opptaket av aktive ingredienser i huden.
  • Lakserolje – produksjonen av kollagen og elastin, gjør huden fastere og jevner ut fine linjer.
  • Vinsyre – glatter ut og gjør huden lysere, samt jevner ut hudtonen. Syren bidrar til økt kollagenproduksjon og gir fuktighet til huden.
  • Aloe vera-ekstrakt – gir fuktighet og lindrer irritasjon.

Hydrogel Eye Patches

HVORDAN BRUKE NANOLASH HYDROGEL EYE PATCHES?

Før du tar på lappene må du sørge for at huden er ren og tørr. Separer de nedre vippene fra de øvre når du fester dem. Fest lappene oppå de nedre vippene for å sørge for at de ikke blir i veien under vippeløftbehandlingen eller når du setter på extensions. Du kan også enkelt tegne inn vippekart på lappene.

Takket være hydrogellaget blir lappene sittende godt på huden og vil ikke flytte på seg under behandlingene. Du kan også enkelt klippe dem til riktig fasong for å tilpasse dem til enhver øyefasong om ønsket.

NANOLASH – HVA ER BEST FOR VIPPENE DINE

Hydrogel eye patches er bare ett av de fantastiske produktene fra Nanolash. De gode pleie- og sminkeproduktene er av ypperlig kvalitet og blir verdsatt av vippeteknikere verden over.

Om du vil holde deg oppdatert på nye produkter i skjønnhetsindustrien og vil ha en pålitelig kilde til tips og inspirasjon, bør du besøke våre sosiale medier!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Hvor lenge kan jeg la lappene sitte på?
Takket være den milde hydrogelformelen kan lappene bli sittende på huden gjennom hele vippe-extensions- eller vippeløftbehandlingen.
Hvordan skal jeg oppbevare lappene for å holde dem ferske og brukbare?
Oppbevar Nanolash hydrogel patches i orginalembalasjen. Åpne dem alltid kun rett før bruk.
Kan hydrogel patches brukes om igjen?
Nei, det kan de ikke. Lappene for vippe-extensions er ment for engangsbruk slik at du kan opprettholde godt hygiene under behandlingen.
Nanolash Hydrogel Eye Patches – ingredienser (INCI)
Water, Glycerin, Allantoin, Sorbitol, Sodium Polyacrylate, Cellulose Gum Polyacrylic Acid, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Triethylhexanoin, Kaolint, Tartaric Acid, Aluminum Glycinate, Titanium Dioxide, Disodium EDTA Methylisothiazolinone, lodopropynyl-butylcarbamate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Extract.
Nanolash Hydrogel Eye Patches – utløpsdato
Utløpsdatoen står på emballasjen. Hvert par må brukes rett etter å ha blitt åpnet.
Hva er tidslinjen for ordrebehandling?
Estimert leveringstid er to virkedager. Produktene leveres av et budfirma.
Kan jeg bestille fra utlandet?
Selvfølgelig. Vi leverer til mange land verden over. Estimert leveringstid og fraktkostnader vil variere avhengig av landet. For mer informasjon kan du klikke på flagget i menyen og velge ønsket språk.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement