Øyenbrynssåpe

NANOBROW EYEBROW STYLING SOAP

Farge: gjennomsiktig

Størrelse: 30g / 1.0 fl oz

Styler og former øyenbrynene
Gir en økt volumeffekt
Holder øyenbrynene på plass i timevis
Skjuler uønskede mellomrom

PERFEKTE ØYENBRYN PÅ ET ØYEBLIKK!

Oppdag hemmeligheten bak fantastiske øyenbryn! Den unike gelestrukturen til Nanobrow øyenbrynssåpe krever ikke vann for å fungere og lar deg temme selv de mest rebelske øyenbrynene.. roduktet sikrer at du kan få både naturlig definerte øyenbryn og en litt dristigere brynlook. Øyenbrynene får en perfekt form, og effekten varer lenge.

Er øyenbrynene dine lyse, sparsomme eller tynne? Eller er de tykke og uregjerlige? Velg Nanobrow stylingsåpe og se hvor enkelt det er å oppnå plettfrie øyenbryn med bare noen få strøk. Uansett hvordan de naturlige øyenbrynene dine ser ut, gir dette produktet spektakulære og tilfredsstillende resultater hver gang.

EYEBROW STYLING SOAP

OMDEFINER ØYEBRYNSFORMEN DIN

Hvis du ikke har lyst eller tid til å påføre sminke på øyenbrynene dine hver dag, men bryr deg om den definerte formen - velg Nanobrow Eyebrow Styling Soap Produktet påføres enkelt på brynene og lar deg separere dem og gi dem riktig form. Litt produkt er nok til å gjøre øyenbrynene mer definerte. Formelen fungerer også godt i kombinasjon med andre øyenbrynssminkeprodukter. Hvis du føler for å krydre sminken din, kan du enkelt toppe den med øyenbrynspomade, blyant eller brynskygger etter å ha påført såpen. Dette er en av de beste måtene å skape en enkel, men iøynefallende look du kan nyte hele dagen.

Nanobrow øyenbrynssåpe styler ikke bare brynene. Den spesielt utformede formelen har en behagelig duft, men har også mykgjørende egenskaper. Formelen er beriket med glyserin, og sikrer at øyenbrynene også får en dyp dose fuktighet. I tillegg kan du effektivt kombinere produktets effekter med øyenbrynserumet fra Nanobrow. Påfør serumet på øyenbrynene hver kveld for å stimulere hårvekst, og om morgenen forsterker du skjønnheten deres med øyenbrynssåpen fra Nanobrow.

EYEBROW STYLING SOAP

HVORDAN BRUKE ØYENBRYNSSÅPE?

Å style øyenbrynene med Nanobrow Øyenbryn Styling Såpe er virkelig enkelt, raskt og morsomt. Du trenger ikke å forberede øyenbrynene på noen måte før påføring. Du kan gå videre til styling av brynene med en gang, ved å følge trinnene nedenfor:

1. Skrap opp en liten mengde av produktet med den spesielt formede børsten som følger med såpen.

2. Begynn å børste øyenbrynene mens du gir dem ønsket form.

3. Nyt fulle og perfekte øyenbryn hele dagen!

NANOBROW – DET BESTE FOR DINE ØYENBRYN

Øyenbrynssåpe er bare ett av de mange fantastiske produktene du finner i Nanobrow-serien. Dette er de aller beste øyenbrynpleie- og sminkeproduktene, selv de største proffene bruker dem ivrig. Du kan også transformere utseendet ditt og føle deg enda vakrere.

Hvis du vil lære mer om nyheter i skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og en uendelig kilde til inspirasjon, bør du besøke våre sosiale medieplattformer!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Kan jeg bruke brynsåpen sammen med andre Nanobrow øyenbrynssminkeprodukter?
Ja, Nanobrows øyenbrynssåpe fungerer godt med annen kosmetikk. Alt du trenger å gjøre er å la det sette seg etter påføringen, deretter fortsette med øyenbrynssminken din.
Er øyenbrynssåpen vannfast?
Nei, Nanobrow øyenbrynssåpe er ikke vannfast.
Hvordan fjerner jeg Nanobrow Eyebrow Styling Soap på slutten av dagen?
Bruk hvilken som helst sminkefjerner. Påfør den på en bomullspad og press den mot øyenbrynene. Hold bomullspadden i noen sekunder, og fjern deretter produktet.
Hvordan oppbevarer jeg øyenbrynssåpe?
Oppbevar produktet ved romtemperatur. Unngå for mye varme, da gelformelen kan endre konsistens og det kan bli vanskeligere å påføre produktet.
Nanobrow Eyebrow Styling Soap – ingredienser (INCI)
Aqua, Steareth-21, Glycerin, PVP, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
Nanobrow Eyebrow Styling Soap – utløpsdato
Nanobrow Eyebrow Styling Soap beholder egenskapene sine i 6 måneder etter åpning når den oppbevares riktig.
Hva er tidslinjen for ordrebehandling?
Den estimerte leveringstiden er innen to virkedager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg plassere en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land over hele verden. Fraktkostnaden og estimert leveringstid avhenger av leveringslandet. Hvis du vil ha informasjon om leveringskostnadene i ditt land, klikk på flaggknappen i nettstedsmenyen og velg den språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement