Øyenbrynspenn

Nanobrow MICROBLADING PEN

Farge : Velg farge
Presise tynne, hårlignende strøk
Effekt av microbladede bryn
Gir mulighet til å fylle inn tomrommene
Presist markerte øyenbryn

MICROBLADING? NEI! DET ER SMINKE SOM SER AKKURAT LIKT UT!

Nanobrow presisjonsbrynspenn er et unikt og innovativt produkt som lar deg oppnå effekten av microbladede bryn. Pennen passer for enhver kvinne som leter etter et enkelt og presist verktøy for å gjøre øyenbrynene visuelt tykkere, vakrere og mer naturlige. Den fjærlette spissen på pennen tegner millimeterlange linjer som ligner ekte øyenbrynshår. Det er den perfekte måten å presist fylle inn uønskede tomrom eller endre formen på øyenbrynene dine. Pennens vannfaste formel sikrer at sminken din varer hele dagen.

Du vil elske den tredimensjonale effekten av naturlig utseende øyenbryn. Pennens vannfaste formel gjør den utrolig langvarig og flekkfri. Øyenbrynssminke lagt med Nanobrows øyenbrynspenn er presis og fantastisk, da hvert hårlignende strøk forbedrer den naturlige effekten.

MICROBLADING PEN

Farge : Velg farge

PERFEKTE TYNNE LINJER, AKKURAT SOM EKTE ØYENBRYNSHÅR!

Hvis du bryr deg om vakker og stilig sminke, bør du velge Nanobrow Microblading Pen. Denne pennen ble laget for presis øyenbrynssminke, perfeksjonert ned til de minste detaljer. Produktet skiller seg ut med den perfekt designede applikatoren med en ekstremt tynn spiss. Den kan tegne realistisk utseende øyenbrynshår som fyller inn tomrom i øyenbrynene og gir dem et helt nytt utseende. Effektene ser utrolig realistiske og naturlige ut, som om de er microbladet. Du trenger ikke å vurdere den smertefulle og langvarige prosedyren, siden du når som helst kan gripe den unike øyenbrynspennen fra Nanobrow og skape din drømmesminke. Sats på et høykvalitetsprodukt som kan ta sminken din til et mye høyere nivå.

Nanobrow øyenbrynspenn leveres i 5 forskjellige nyanser som du enkelt kan tilpasse dine egne trekk. Pigmenteringen er ekstremt intens, og produktets kvalitetsformel sikrer at du ikke trenger å bekymre deg for å fikse på sminken din i løpet av dagen. Den vannbaserte formelen påføres godt og tørker raskt, noe som gjør den vannfast.

MICROBLADING PEN

Farge : Velg farge

HVORDAN BRUKE EN ØYENBRYNESPENN?

Fyll inn det valgte øyenbryn-området med korte strøk, og skap tynne og presise linjer som imiterer ekte øyenbrynshår perfekt. Den ultra-presise applikatoren lar deg fylle inn tomrom og hele øyenbrynet om nødvendig. Nanobrows vanntette øyenbrynspenn er veien til perfekt og langvarig øyensminke som alle vil misunne.

NANOBROW – DET BESTE FOR ØYENBRYNENE DINE

Øyenbrynspennen er bare ett av de mange fantastiske produktene du vil finne i Nanobrow-sortimentet. Dette er øyenbrynspleie- og sminkeprodukter av beste kvalitet som selv de største profesjonelle bruker ivrig. Du kan også transformere utseendet ditt og føle deg enda vakrere.

Hvis du vil lære mer om nyheter innen skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og en endeløs kilde til inspirasjon, må du besøke sosiale medieplattformene våre!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Hvordan velge riktig nyanse for øyenbrynspennen din?
Velg skyggen som er nærmest din naturlige hårfarge. Dette sikrer at du kan fremheve den naturlige fargen godt uten at brynene ser overtegnet ut.
Hvor lenge varer effekten etter bruk av øyenbrynspennen?
Pennen varer på huden i en hel dag.
Hvordan fjerne Nanobrow Microblading Pen på slutten av dagen?
Bruk hvilken som helst sminkefjerner. Påfør den på en bomullspad og trykk den mot øyenbrynene. Hold bomullspaden i noen sekunder, og fjern deretter produktet.
Kan øyenbrynspennen brukes med andre øyenbrynprodukter?
Ja. Du kan bruke pennen med andre produkter, som Nanobrow brynesåpe.
Nanobrow Microblading Pen – ingredienser (INCI)
Aqua, Styrene/Acrylates Copolymer, Propylene Glycol, Ammonium Acrylates Copolymer, Sodium Laureth-12 Sulfate, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Ethylhexylglycerin, [CI 77266, CI 77499, CI 77491, CI 77492, CI 77891].
Nanobrow Microblading Pen – utløpsdato
Nanobrow Microblading Pen beholder egenskapene sine i 12 måneder etter åpning når den oppbevares riktig.
Hva er tidslinjen for ordrebehandling?
Den estimerte leveringstiden er innen to virkedager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land over hele verden. Fraktkostnaden og den estimerte leveringstiden avhenger av leveringslandet. Hvis du vil ha informasjon om leveringskostnadene i landet ditt, klikker du på flaggknappen i nettstedsmenyen og velger språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement