Vippeserum

Nanolash EYELASH SERUM

Farge: Klar

Størrelse: 3ml / 0.1 fl oz

Vippeserum
1
2
3
+

Black and white illustration of eyelashes with clock symbol above
Øker vippenes vekst
Black and white photo of half full, half sparse lashes
Forlenger, tykner og gjør vippene mørkere
Black and white illustration of full eyelashes with slogan up to 50% in 30 days'
Vippene blir opptil
50 % lengre på bare 30 dager
Black and white illustration with NL letters and a tick and thumb up symbols below
Testet og anbefalt av eksperter og brukere

50 % lengre vipper
etter 30 dagers bruk

Takket være den nyeste teknologien og årevis med klinisk og dermatologisk forskning har vi kunnet lage Nanolash. Et unikt vippeserum som har blitt en must-have i enhver kvinnes sminkeveske.

Dette aktive vippeserumet stimulerer vippene og gjør dem synlig lengre, sterkere i tillegg mørkere. Den spesielle formelen til produktet gjør vippene tykkere og fullere.

Close-up of the eye with short eyelashes
Close-up of the eye with long lashes

EYELASH SERUM

1
2
3
+

ENKEL PÅFØRING,
FANTASTISKE RESULTATER

Påføringen av produktet er enkel og veldig behagelig takket være den presise kosten. Etter å ha nøye fjernet all ansikts- og øyensminke, påfører du Nanolash-serumet på den øvre vippekanten. Etter noen sekunder vil serumet være absorbert og de hår-forsterkende ingrediensene aktivert.

De nøye utvalgte ingrediensene i serumet trekker ned i hårrøttene og virker fra innsiden og ut. De øker hårvekst og påvirkerer tykkelsen og fargen til vippene. Nanolash former et beskyttende lag rundt vippene som vokser ut, noe som forhindrer at de blir skjøre, faller ut eller brekker av. Denne vippestimulerende metoden, utviklet av profesjonelle kjemikere, gir deg de første resultatene allerede etter to uker med regelmessig bruk.

Black and white close-up of woman's eyes with eyelash serum applicator touching her lashes

Et forbløffende blikk er kun ett steg unna. Alt vippene trenger er en daglig påføring av Nanolash for å skinne og trekke oppmerksomhet. Det kan brukes av folk i alle aldre. Takket være Nanolash blir vippene lengre, sterkere, mer motstandsdyktige, tykkere og får fuktighet.

EYELASH SERUM

1
2
3
+

EFFEKTIVITETEN TIL NANOLASH-SERUMET ER BEKREFTET AV MEDISINSK FORSKNING

Da vi utviklet formelen til Nanolash brukte vi naturlige ingredienser som sikrer synlige resultater og har en positiv effekt på vippenes struktur. Vippeserumet egner seg for alle som vil fremheve vippene sine på en naturlig måte, i tillegg til de som sliter med vipper som faller ut eller dårlig hårvekst. Produktet kan brukes alene eller i kombinasjon med annen daglig vippepleie.

Vi forstår at skjønnhet går hånd i hånd med pleie. Og dette er mottoet vårt. Metoden vi har utviklet gir deg tillit til at produktet er pålitelig og effektivt.

Short video showing the effects of the eyelash conditioner

NANOLASH – ALLE DE BESTE PRODUKTENE FOR VIPPENE DINE

Vippeserum er bare én av mange sensasjonelle produkter som du kommer til å finne i Nanolash-serien. Dette er hudpleie og sminke av høyeste kvalitet, som selv proffene bruker ivrig. Også du kan forvandle utseendet ditt og føle deg enda vakrere.

Om du vil lære mer om skjønnhetsnyheter og finne en pålitelig kilde til tips og en uendelig kilde til inspirasjon bør du sjekke ut våre sosiale medier!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Hvordan påfører jeg vippeserumet fra Nanolash?
Påføringen er enkel og ligner litt på å tegne en linje med en vanlig eyeliner. Legg produktet der vippene møter huden, både på de øvre og nedre vippene. Sørg for at du ikke har noen sminkerester igjen på øynene. Påfør serumet én gang daglig.
Når bør du strekke deg etter Nanolash Eyelash Serum?
Nanolash-serumet ble laget for kvinner, men kan også brukes av menn. Serumet kan også anbefales for de som er synshemmede, bruker kontaktlinser eller vippeextensions. Kontraindikasjoner er graviditet, amming og alder under 18.
Etter endt behandling — hva er neste steg?
Når du får ønsket lengde og tykkelse på vippene dine skal du ikke slutte å bruke Nanolash. Fortsett å bruke serumet 2-3 i uka for å gi vippene fuktighet og opprettholde resultatene.
Nanolash Eyelash Serum – ingredienser (INCI)
Aqua, Ethyl Tafluprostamide, Euphrasia Officinalis Extract, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Alcohol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Triethanolamine.
Nanolash Eyelash Serum – utløpsdato
Serumet beholder egenskapene sine i 12 måneder etter åpning og 31 måneder etter produksjonsdato. Utløpsdatoen står på forpakningen.
Hva er tidslinjen for ordrebehandling?
Estimert leveringsdato er innen to virkedager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg bestille fra utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land over hele verden. Fraktkostnad og leveringstid avhenger av landet det sendes til. Om du vil se informasjon om fraktkostnader til landet ditt kan du klikke på flagget på nettsidens meny og velge ønsket språk.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement