Øyenbrynspenn

NANOBROW EYEBROW PENCIL

Størrelse: 4 g / 0.141 fl oz

Farge : Velg farge
Tynne, hårlignende strøk
Mild formel
Langvarig og enkel å bruke
Skjuler tomrom og skaper ønsket form

BRYN-STYLING REVOLUSJON

Nanobrow øyebrynspenn er en ultra-presis, langvarig penn for øyebrynssminke. Den har en fin spiss med optimal hardhet for å fylle inn bryn Og enkelt tegne hårlignende strøk. Velg den beste nyansen for din skjønnhetstype og gi brynene dine ny definisjon. Den sterkt pigmenterte pennen har også en fin spoolie som lar deg børste brynene i ønsket posisjon.

EYEBROW PENCIL

Farge : Velg farge

DU VIL ELSKE PRESISJONEN

Definer øyenbrynene dine på nytt med Nanobrow øyebrynspenn! Du vil elske presisjonen og forvandle sminken din. Den uttrekkbare pennen trenger ikke å spisses og holder seg presis så lenge du bruker den. Den fine spissen har den perfekte formen og er alltid klar til å brukes. Du kan bruke ulike sminketeknikker: fyll inn brynene, omriss dem eller skap en fjærlett brynslook. Den glatte pennen glir over huden og brynene for å raskt skjule eventuelle tomrom. Denne superpresise brynpennen er også ekstremt langvarig. Du kan stole på et feilfritt, naturlig utseende med brynssminke hele dagen, uten overdrevne resultater.


Brynpennen er tilgjengelig i fire perfekt pigmenterte, naturlige nyanser. Du kan enkelt matche dem med din skjønnhetstype. Påføring av sminke med Nanobrow-pennen er enkel og ubesværet. Det perfekte produktet for enhver kvinne og enhver profesjonell som verdsetter plettfri brynsmakeup. Du vil få den beste brynslooken noensinne!

EYEBROW PENCIL

Farge : Velg farge

NANOBROW ØYEBRYNSPENN ER DEN ENKLESTE VEIEN TIL VAKRE BRYN

Nanobrow øyebrynspenn leveres med en superfin spiss med perfekt hardhet. Du kan enkelt omringe brynene, skjule hårløse områder og dypne brynfargen. Hvordan gjør du det?

Omriss brynene nøyaktig, start ved den nedre brynskanten. Bruk deretter lette strøk for å fylle inn brynene - bruk samme penn eller annen brynsfyller fra Nanobrow. Husk å påføre mer produkt på den nedre kanten og enden på brynet for å oppnå naturlige resultater, og blend produktet litt på den øvre kanten for en mer subtil effekt. Sjekk bloggen vår for flere tips om bruk av brynspenn.

NANOBROW – DET BESTE FOR ØYEBRYNENE DINE

Øyebrynspennen er bare ett av de mange fantastiske produktene du finner i Nanobrow-serien. Dette er høykvalitets brynshårpleie- og sminkeprodukter selv de største profesjonelle bruker ivrig. Du kan også forandre utseendet ditt og føle deg enda vakrere.

Hvis du vil lære mer om nyheter innen skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og en endeløs kilde til inspirasjon, sørg for å besøke våre sosiale medieplattformer!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Hvordan velge den mest passende nyansen av brynspennen?
Velg nyansen som er mest lik din naturlige hårfarge. På den måten kan du definere brynene uten overdrevne resultater.
Hvor lenge varer brynpennen?
Pennen varer hele dagen på huden.
Hvordan fjerne Nanobrow øyebrynspenn på slutten av dagen?
Bruk hvilken som helst sminkefjerner du liker. Fukt en bomullspad med den valgte sminkefjerneren, trykk den lett mot brynene i noen sekunder, og fjern produktet.
Kan jeg kombinere øyenbrynspennen med andre brynprodukter?
Ja, du kan bruke den sammen med andre produkter, for eksempel brynsåpe fra Nanobrow.
Nanobrow øyenbrynspenn – ingredienser (INCI)
Hydrogenated Palm Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Candelilla Cera, Microcrystalline Wax, Synthetic Wax, Zinc Stearate, Mica, Isopropyl Myristate, Tocopheryl Acetate, Butylparaben, Bht, CI 77499, CI 77491, CI 77492, CI 77891.
Nanobrow øyenbrynspenn – utløpsdato
Når den oppbevares riktig, beholder produktet egenskapene sine i 12 måneder etter åpning.
Hva er tidslinjen for ordrebehandling?
Den estimerte leveringstiden er innen to virkedager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land rundt om i verden. Fraktkostnadene og den estimerte leveringstiden avhenger av leveringslandet. Hvis du vil ha informasjon om leveringskostnadene i ditt land, klikker du på flaggknappen i nettstedsmenyen og velger språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement