DIY – Punktvippefjerner

Nanolash DIY REMOVER

Størrelse: 5 ml / 0,169 fl oz

EFFEKTIV OG RASK VIRKNING

Nanolash DIY Remover er et dedikert produkt som lar deg forsiktig og raskt fjerne DIY vippe-extensions Påfør bare en liten mengde fjerner på vippene og vent noen øyeblikk. DIY-vippene vil løsne fra dine egne naturlige vipper, slik at du enkelt kan fjerne dem.

DIY REMOVER

HVORDAN BRUKE NANOLASH DIY REMOVER?

Påfør produktet over hele vippene og job deg fra top til bunn. En smal børste vil hjelpe deg med å påføre fjerneren nøyaktig. Vent i omtrent 30 sekunder, grip en vippe med fingrene og trekk den av dine naturlige vipper. Fjern deretter sminken som vanlig. Fjerneren har ingen innvirkning på tilstanden til vippene.

NANOLASH – DET BESTE FOR DINE VIPPER

Vippe-extensionsfjerneren er bare ett er bare ett av de sensasjonelle produktene du vil finne i Nanolash-serien. Dette er de beste sminke- og pleieproduktene som vippeeksperter rundt om i verden bruker ivrig.

Hvis du vil lære mer om nyheter innen skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og en uendelig inspirasjonskilde, må du besøke våre sosiale medieplattformer!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Hvor lang tid tar det å fjerne falske vipper med fjerneren?
Det er best å vente omtrent 30 sekunder, og de falske vippene vil skille seg fra de naturlige. Trekk dem deretter bare av med fingrene.
Må jeg gjøre noe annet etter å ha fjernet punktvippene med fjerneren?
Det er best å fjerne sminken med din vanlige sminkefjerner for å bli kvitt eventuelle rester. Du kan bruke hvilken som helst sminkefjerner til denne oppgaven.
Nanolash DIY Remover – ingredienser (INCI)
Isododecane, Dextrin palmitate, Isohexadecane, Disteardimonium hectorite, Phenoxyethanol.
Nanolash DIY Remover – utløpsdato
Nanolash DIY Remover beholder sine egenskaper i 6 måneder etter åpning når den oppbevares riktig.
Hva er tidslinjen for ordrebehandling?
Den estimerte leveringstiden er innen to arbeidsdager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land rundt om i verden. Fraktkostnadene og den estimerte leveringstiden avhenger av leveringslandet. Hvis du vil få informasjon om leveringskostnadene i ditt land, klikk på flaggknappen i nettstedets meny og velg den språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement