Lim for vippeløft- og laminering

Nanolash LASH LIFT GLUE

Størrelse: 5ml / 0,17 fl oz

LIM, EN VIPPELØFT-BASE

Nanolash Lash Lift Glue er et annet nøkkelprodukt for utførelse av vippeløft og -laminering. Det sikrer at vippene fester seg godt til silikonstavene og gjør det enkelt å føre dem gjennom de neste trinnene i vippeløftbehandlingen.\. Den tynne applikatoren lar deg påføre den optimale mengden produkt. Ved behov kan limet også påføres under silikonstaven for bedre feste.

Lash Lift Glue

HVORDAN BRUKE NANOLASH LASH LIFT GLUE?

Påfør vippeløft- og lamineringslimet på silikonstaven og kam vippene dine på staven, deretter følg de neste trinnene for heis og laminering. Du kan også bruke limet til å feste silikonstaven til øyelokket.

NANOLASH – DET BESTE FOR DINE VIPPER

Vippeløft- og lamineringslimet er bare ett av de fantastiske produktene du vil finne i Nanolash-serien. Dette er de beste sminke- og pleieproduktene, som vippeteknikere over hele verden bruker ivrig.

Hvis du ønsker å lære mer om nyheter innen skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og uendelig inspirasjon, sørg for å besøke våre sosiale medieplattformer!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Hvordan forberede vippene før påføring av limet?
Før du påfører limet, bør øyelokkene og vippene renses og avfettes. Bruk en dedikert vippesjampo med nøytral pH for denne oppgaven.
På hvilket stadium av vippeløft- og lamineringsbehandlingen bør jeg bruke Nanolash Lash Lift Glue?
Limet brukes for å lette prosessen med vippeløft og laminering. Bruk det til å feste vippene på silikonstaven for å gi dem riktig form og sikre at de beholder den under fikseringssteget.
Nanolash Lash Lift Glue – ingredienser (INCI)
Aqua, AMP-Acrylates Copolymer, Alcohol.
Nanolash Lash Lift Glue – utløpsdato
Utløpsdatoen for produktet finner du på emballasjen.
Hva er tidslinjen for ordrebehandling?
Den estimerte leveringstiden er innen to virkedager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land rundt om i verden. Fraktkostnaden og estimert leveringstid avhenger av leveringslandet. Hvis du vil ha informasjon om leveringskostnadene i ditt land, klikk på flaggknappen i nettstedets meny og velg språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement