Silikonstenger for løft og laminering av vipper

Nanolash SILICONE RODS

Antall: 3 par

Størrelse: S, M, L

SILIKONSTENGER FOR PERFEKT BØYDE VIPPER

Nanolash Silicone Rods er nøkkeltilbehør for å utføre vippebøy og laminering. Deres myke og behagelige overflate irriterer ikke den delikate huden på øvre øyelokk. De er tilgjengelige i tre forskjellige størrelser, noe som gjør det mulig å tilpasse dem til enhver øyetype, og dermed gjøre bøy- og lamineringprosessen jevn og komfortabel.

Silicone Rods

HVORDAN BRUKE NANOLASH SILICONE RODS?

Først, tilpass en av de tre tilgjengelige størrelsene på silikonstengene til øyet. Hvis nødvendig, kan du enkelt trimme kantene for å sikre at stangen fester seg bedre til øyelokket. Silikonet som brukes til å lage våre stenger sikrer utmerket heft. Om nødvendig, påfører du litt lim under stangen slik at den fester seg perfekt til huden under vippebøyen. Børst deretter vippene dine opp på rullen ved hjelp av det samme limet.

NANOLASH – DET BESTE FOR VIPPENE DINE

Silikonstenger for vippebøy og laminering er bare ett av de fantastiske produktene du vil finne i Nanolash-sortimentet.Dette er sminke- og pleieprodukter av beste kvalitet, som vippeteknikere over hele verden bruker ivrig.

Hvis du ønsker å lære mer om nyheter innen skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og en uendelig kilde til inspirasjon, må du besøke våre sosiale medieplattformer!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Hvordan velge riktig størrelse stang for øyet?
Alt du trenger å gjøre er å plassere stangen på øyelokket. Sjekk om den fester seg godt og ikke forårsaker ubehag. Hvis nødvendig, kan du enkelt trimme den.
Kan silikonstengene brukes om igjen?
Ja, du kan gjenbruke stengene våre. Husk bare å rengjøre dem grundig etter å ha utført vippebøy.
Hva er tidsrammen for ordrebehandling?
Den estimerte leveringstiden er innen to arbeidsdager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land rundt om i verden. Fraktkostnaden og den estimerte leveringstiden avhenger av leveringslandet. Hvis du vil få informasjon om leveringskostnadene i ditt land, klikk på flaggknappen i nettstedsmenyen og velg språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement