Buede vippepinsetter

Nanolash EYELASH TWEEZERS CURVED

Angle: 60°

Length: 14,5cm

Weight: 20g

Pinsett

PÅLITELIGHET OG KOMFORT FOR HVER PROFESSIONAL

Gjør arbeidet ditt effektivt og komfortabelt. De buede vippeforlengelsespinsettene fra Nanolash er laget av høyeste kvalitet rustfritt stål. De spesielle 60° vinklede tuppene griper hvert hårstrå nøyaktig. Du kan også bruke dem til å Feste falske vipper for både klassiske og volum-extensions.

EYELASH TWEEZERS CURVED

POINTED
CURVED
L-SHAPE

NANOLASH – DET BESTE HJELPEMIDDELET FOR VIPPE-EXTENSIONS

Nanolash Eyelash Tweezer Curved er et must for hver vippetekniker. Det lette og ergonomiske designet vil ikke belaste håndleddet ditt under mange timers arbeid. Den kan enkelt håndtere både klassiske og volum-extensions, og viser seg å være et allsidig tilbehør! Pinsettene har et presist grep og hjelper deg med å Enkelt feste falske vipper ved hjelp av ulike metoder. Det spiller ingen rolle om du er profesjonell eller nybegynner - disse pinsettene vil definitivt gjøre arbeidet ditt lettere.

NANOLASH – DET BESTE FOR VIPPENE DINE

De buede vippeforlengelsespinsettene er bare ett av de sensasjonelle produktene du vil finne i Nanolash-serien. Dette er de høyeste kvalitetsmakeup- og pleieproduktene som vippeteknikere over hele verden bruker ivrig.

Hvis du vil lære mer om nyheter i skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og uendelig inspirasjon, bør du besøke våre sosiale medieplattformer!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Hva bør du tenke på når du velger vippepinsetter?
Når du velger vippeforlengelsespinsetter, bør du alltid være oppmerksom på kvaliteten deres. Gode pinsetter skal være lette og hendige, og materialet de er laget av, bør være fleksibelt nok til ikke å belaste håndleddet ditt.
Er Nanolash vippepinsetter egnet for nybegynnere innen vippeforlengelse?
Ja, designet og funksjonaliteten til pinsettene gjør dem egnet for både nybegynnere og profesjonelle.
Er pinsettene fra Nanolash autoklaverbare?
Ja, pinsettene er laget av høyeste kvalitet rustfritt stål og kan steriliseres i en autoklav.
Kan de buede pinsettene brukes til ulike metoder for vippeforlengelse?
De buede vippepinsettene fungerer bra for alle metoder for vippeforlengelse. De spesielle tuppene lar deg lage viftevipper ved å bruke shimmy-metoden.
Hva er tidslinjen for ordrebehandling?
Den estimerte leveringstiden er innen to arbeidsdager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land rundt om i verden. Fraktkostnadene og den estimerte leveringstiden avhenger av leveringslandet. Hvis du vil få informasjon om leveringskostnadene i ditt land, klikker du på flaggknappen i nettstedsmenyen og velger den språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement