Vippe-separerende pinsetter

Nanolash EYELASH TWEEZERS POINTED

Curve:

Length: 12cm

Weight: 17g

Pinsett

PERFECT PRESISJON, DE BESTE RESULTATENE

Få den komforten du trenger for å arbeide på høyeste nivå med de spesialiserte Nanolash vippe-separerende pinsettene! Dette er det viktigste verktøyet for øyenvippeforlengelse som lar deg separere øyenvippene presist. Det lette materialet og det hendige designet på pinsettene belaster ikke håndleddet ditt under mange timers arbeid.

EYELASH TWEEZERS POINTED

NANOLASH - BESTE HJELP TIL ØYENVIPPEFORLENGELSE

Nanolash Eyelash Tweezer Pointed er det viktigste verktøyet for enhver vippetekniker under øyenvippeforlengelse. De er laget av rustfritt stål av høyeste kvalitet, som imponerer med sin letthet og fleksibilitet samtidig som de gir utmerket komfort. Tuppene på pinsetten lar deg lett gli mellom vippene og separere dem for å lette påsettingen av falske øyevipper. Enten du er nybegynner eller en avansert vippetekniker, velg et tilbehør som møter dine behov!

NANOLASH – DET BESTE FOR DINE ØYENVIPPER

Vippe-separerende pinsetter er bare ett av de sensasjonelle produktene du vil finne i Nanolash-serien. Dette er de beste sminke- og pleieproduktene, som vippeteknikere over hele verden bruker ivrig.

Hvis du vil lære mer om nyheter innen skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og en uendelig inspirasjonskilde, bør du besøke våre sosiale medieplattformer!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Hva bør du tenke på når du velger øyenvippepinsetter?
Når du velger vippeforlengelsespinsett, bør du alltid være oppmerksom på kvaliteten deres. Gode pinsetter bør være lette og hendige, og materialet de er laget av, bør være tilstrekkelig fleksibelt for å ikke belaste håndleddet ditt.
Er Nanolash øyenvippepinsetter egnet for nybegynnere?
Ja, designet og funksjonaliteten til pinsettene gjør dem egnet for både nybegynnere og profesjonelle.
Er pinsettene fra Nanolash autoklaverbare?
Ja, pinsettene er laget av rustfritt stål av høyeste kvalitet og kan steriliseres i en autoklav.
Kan øyenvippe-separerende pinsetter brukes til forskjellige metoder for vippforlengelse?
Ja, vippe-separerende pinsetter er det grunnleggende verktøyet for enhver vippetekniker. Den brukes til å separere klientens øyevipper under vippforlengelse ved hjelp av klassiske og volummetoder.
Hva er tidsrammen for ordrebehandling?
Den estimerte leveringstiden er innen to arbeidsdager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land rundt om i verden. Fraktkostnadene og den estimerte leveringstiden avhenger av leveringslandet. Hvis du vil ha informasjon om leveringskostnadene i ditt land, klikker du på flaggknappen i nettstedsmenyen og velger språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement