Lofrie øyenvippeapplikatorer

Nanolash MICROBRUSH APPLICATOR

Innhold: 100 stk

Diameter
1.5 mm
2.0 mm
2.5 mm

MULTIFUNKSJONALITET OG PRESISJON I ETT

Nanolash lofrie øyenvippeapplikatorer er essensielt tilbehør for enhver vippetekniker. De fungerer utmerket for å forberede øyevipper for løft- og lamineringbehandling eller øyevippeforlengelser, og for påføring av ulike produkter. Applikatorene lar deg rengjøre øyenvippene for sminke, rester av hudpleieprodukter og talg med stor presisjon. Applikatorene etterlater ingen fibre på øyenvippene, noe som gjør at du umiddelbart kan gå videre til neste trinn i behandlingen.

Microbrush Applicator

MICROBRUSH APPLICATOR 1.5MM
MICROBRUSH APPLICATOR 2 MM
MICROBRUSH APLLICATOR 2.5MM

VELG DE BESTE TILBEHØRET

Nanolash Microbrush Applicators absorberer ikke væsker, noe som sikrer at de blir på overflaten uten svinn. Dette resulterer i mer økonomisk produktbruk. Applikatorene kommer i tre forskjellige størrelser: 1,5 mm, 2 mm og 2,5 mm, noe som sikrer svært presis påføring av kosmetiske produkter. Du får 100 stykker i en praktisk beholder med en dispenser som forhindrer at applikatorene faller ut av emballasjen når du åpner den.

NANOLASH – DET BESTE FOR DINE ØYENVIPPER

De lofrie øyenvippeapplikatorene er bare ett av de fantastiske produktene du vil finne i Nanolash-serien. Dette er de beste sminke- og pleieproduktene som vippeartister over hele verden bruker ivrig.

Hvis du vil lære mer om nyheter i skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og en uendelig inspirasjonskilde, bør du besøke våre sosiale medieplattformer!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Hva fungerer Nanolash Microbrush Applicators best til?
Du kan bruke de lofrie applikatorene til å påføre ulike produkter og kosmetikk på øyenvippene og øyenbrynene. De fungerer også bra for å rengjøre vippene før lamineringbehandling. Dette er multifuksjonelt tilbehøre som du kan bruke som du ønsker.
Hvordan oppbevare de lofrie applikatorene for å opprettholde hygiene?
Det er best å oppbevare applikatorene i den originale emballasjen som er utstyrt med et spesielt lokk. Takket være muligheten til å åpne og lukke pakken, blir ikke applikatorene forurenset. Etter at du har fjernet applikatoren fra pakken, bruk den umiddelbart.
Hva er tidslinjen for ordrebehandling?
Den estimerte leveringstiden er innen to virkedager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land rundt om i verden. Fraktkostnaden og estimert leveringstid avhenger av leveringslandet. Hvis du vil få informasjon om leveringskostnadene i ditt land, klikk på flaggknappen i nettstedsmenyen og velg den språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement