Nyligste innlegg

Vippebøyer - Alt du bør vite og hvordan du velger riktig for øyetype din

Vippeboy vs oyetype

Vippebøy - du har sikkert hørt dette uttrykket mer enn én gang. Hvorfor er formen på øyevippene så viktig? Handler det bare om hvordan det endelige resultatet vil se ut, eller er det noe mer? Hvordan velger du en bøy for en bestemt øyetype? I dag vil vi prøve å oppsummere all nødvendig informasjon. Les videre for å finne ut mer.

Vis artikkel

Vippemapping - Hva er det, og hva innebærer det?

Hvordan utføre øyenvippekartlegging

Vippemapping er verdt å bruke, uavhengig av om du er en nybegynner vippkunstner eller en med mange års erfaring innen dette feltet. Øyenvippekartlegging ble oppfunnet for å sikre at prosessen med å påføre øyenvippeforlengelser er enklere og betydelig kortere. Hvordan utføre vippkartlegging godt? Er det virkelig så nyttig? Er det verdt å bruke ferdige vippkart eller å lage dine egne? Finn ut i dag!

Vis artikkel

Lash Artist's Essentials: Pinsett for vippeforlengelse

Metoder for a lage vippevifter

Vippeartister kan skape fantastiske vippeutseender som varer i uker og sparer oss tid i morgenrutinene våre. For at arbeidet deres skal være fullt effektivt, trenger de imidlertid gode vippepinsetter. Finn ut hvorfor disse tilbehørene for vippeforlengelse er så viktige.

Vis artikkel

Guide: Slik påfører du mascara som en proff for å nyte langvarig sminke hele dagen!

A VELGE RIKTIG MASCARA FOR DINE VIPPER

De fleste av oss innser ikke at riktig påføring av mascara kan helt forandre utseendet vårt og sminkeestetikken. Enten du er fan av delikat definisjon av øyenvippene eller foretrekker en kraftig og slående sminke, bør du vite hvordan du påfører mascara riktig.

Vis artikkel

Oppdag de mest fasjonable trendene innen vippeforlengelser og match dem til øynene dine!

De mest populære stilene for oyevippeforlengelser

Øyevippeforlengelser utført med klassiske, volum- eller hybridmetoder er én ting, men det endelige resultatet avhenger ofte av den valgte stilen vi ønsker å bære. Bla gjennom de mest populære alternativene og vurder om en av dem passer for deg!

Vis artikkel

Øyevipper Forklart. Alt du bør vite om strukturen og funksjonene til øyevippene for å ta best mulig vare på dem

Tap av oyevipper

Å forskjønne vippene våre er den enkleste måten å få øynene våre til å se sitt beste ut. Hver dag gjør kvinner sitt beste for å forbedre vippene sine og skape de beste utseendene ved hjelp av en mascara-formel. Er det imidlertid bare skjønnhetseffekten som er formålet med øyevipper? Absolutt ikke. Øyevipper spiller en viktig rolle i menneskekroppen. Fortsett å lese for å finne ut hva vi trenger øyevipper til.

Vis artikkel

Øyenvippefarging. Henna eller øyenvippefarging - Hva skal du velge?

Henna eller oyenvippefarging

Det finnes flere måter å farge vipper og gjøre dem tykkere på. Vi bruker mascara til dette daglig, mens de mer tålmodige vil gripe etter vippeserum eller ricinusolje. Resultatene tar imidlertid tid. Hva om du ønsker noe mer langvarig enn mascara og effekten raskest mulig? Her kommer henna og vippefarge til unnsetning!

Vis artikkel

Hvordan få lengre, tykkere vipper på sekunder?

Mascara for Lengde eller Volum

De fleste kvinner drømmer om fulle og lange vipper, men noen av oss har ikke tid til flere timer lange behandlinger av profesjonelle vippeartister. Noen ganger er vi ekstremt tidspressede og ønsker å oppnå effekter på et minutt, bokstavelig talt. Er det en måte å oppnå det på? Ja, faktisk er det mange!

Vis artikkel

Guide til å bruke øyensminke med vippeforlengelser - Hva du bør være oppmerksom på?

Sminke med vippeforlengelser

Effektene av vippeforlengelser kan fremheve øynene nok til at kvinner dropper øyesminke en stund. Det er ingenting galt med dette, og det viser hvor mye vippeforlengelser kan påvirke utseendet og humøret vårt. Imidlertid, hvis du ønsker å forbedre blikket ditt enda mer, må du vurdere noen viktige ting som vi skal avsløre i dag.

Vis artikkel

Guide: Hvordan Ta Vare På Løsvipper?

Hvordan ta vare pa oyevippeforlengelser?

Falske øyenvipper krever like mye omsorg som naturlige øyenvipper. Du vil helt sikkert opprettholde effektene av vippeforlengelser så lenge som mulig, slik at ditt neste avtale med din vippetekniker blir så sen som mulig. Her er noen enkle tips om hvordan du kan ta vare på vippeforlengelser, samt falske strimmelvipper, magnetiske vipper og egenproduserte klasevipper.

Vis artikkel

1 2
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement