Oppdag de mest fasjonable trendene innen vippeforlengelser og match dem til øynene dine!

Oppdag de mest fasjonable trendene innen vippeforlengelser og match dem til øynene dine!

Øyevippeforlengelser utført med klassiske, volum- eller hybridmetoder er én ting, men det endelige resultatet avhenger ofte av den valgte stilen vi ønsker å bære. Bla gjennom de mest populære alternativene og vurder om en av dem passer for deg!

Stiler for øyevippeforlengelser - hva du bør vurdere før du bestemmer deg for en?

Hver metode for øyevippeforlengelser - klassisk, volum og hybrid - kan brukes til å skape ulike interessante stiler. Mange av dem er spesielt populære, men de passer ikke alltid for alle. Øyetypene er delt etter form og plassering:

 • små og store,
 • runde og mandelformede,
 • framstående og dype,
 • bredt plasserte og smalt plasserte øyne.

Noen vippestiler kan forsterke uønskede øyedefekter, som hengende øyelokk osv. Derfor må en vippartist verifisere klientens øyetype og foreslå en passende stil. Det endelige valget er alltid ditt, men det er verdt å lytte til spesialisten slik at du ikke angrer på beslutningen etter at prosedyren er fullført.

De mest populære stilene for øyevippeforlengelser - finn noe som passer for deg!

 • Katteøye

Dette er en veldig populær løsvippestil, utført hovedsakelig under 1:1-metoden for øyevippeforlengelser. Vippartisten fester falske vipper til de naturlige, gradvis økende lengden fra den indre til den ytre kanten. Denne metoden forlenger visuelt den ytre kanten og smalner øyet. Hvis klienten har naturlig lange vipper, limer stylisten falske vipper bare nær den ytre kanten, slik at effekten forblir så naturlig som mulig.

Denne stilen fungerer best for store, runde og smalt plasserte øyne. For mandelformede øyne, hengende øyelokk eller hengende øyelokk, kan de forsterke den uønskede effekten.

 • Ekorn-effekten

Denne metoden for øyevippestyling innebærer gradvis økende lengden på de falske vippene, startende fra den indre kanten. Når stylist når det høyeste punktet på øyenbrynets bue, begynner hun å påføre kortere og kortere vipper. Denne metoden er designet for å løfte øyekroken for å få øyet til å se større og mer åpent ut.

Denne stilen fungerer bra for øyne som er satt tett sammen og hengende øyelokk.

 • Kim Camellia-vipper

Denne effekten, også kjent som Kims stil eller Kim Kardashian-vipper, brukes ofte med volummetoden. En stil som er superpopulær i dag. Kardashian-effekten innebærer påføring av blandet lengde av vipper, noen formet som vifter. Denne stilen gir et utrolig naturlig resultat uten å skape en flat og overdreven finish.

Den fremhever blikket vakkert og åpner øyet visuelt. Den er allsidig nok til å fungere bra for de fleste typer øyne.

 • Eyeliner-effekten

Eyeliner-effekten innebærer å skape en 2-i-1-effekt - betydelig fremhevede vipper og en eyeliner-effekt på øyelokket. Vippene påføres fra den indre kanten til den ytre kanten, gradvis økende lengden, men med minimal krøll som skaper en eyeliner-effekt på øyelokket.

Dette er en vakker stil, men den er bare dedikert til spesifikke kunder. Den fungerer bra for eiere av mandelformede øyne med en løftet ytre kant. For de med dype sett øyne eller hengende øyelokk, kan den forverre den uønskede effekten.

 • Russisk Volum og Hollywood Volum

Denne stilen er et vanlig valg ved bruk av volumøyevippeforlengelser (2-8D). Falske vipper dedikert til denne stilen er avsmalnet ved roten, slik at de med sin imponerende volum fortsatt ser naturlige ut og ikke overbelaster øyet. Vippene og vippekanten ser mye tykkere ut, noe som skaper en vakker vifte av vipper over øyet.

Denne stilen er verdt oppmerksomheten til eiere av smale øyne som ønsker å få dem til å se visuelt større ut, og den gjør en god jobb med å kamuflere hengende øyelokk med dype sett øyne.

Hvordan matche fargede vipper med øyenfargen din

Fargerike vipper - hvordan få øynene til å skinne med farge?

Øyevippeforlengelser ved bruk av fargerike syntetiske vipper er teknisk sett ikke annerledes enn standard forlengelsesmetoder - klassisk, volum eller hybrid. Imidlertid er fargerike vipper delt inn i tre varianter:

 • fullt - hele utseendet i en enkelt farge
 • blandet - stylist blander farger under prosedyren
 • ombre - vippene er svarte, men spissene er en annen farge,

Kvinner velger sjelden et utseende som innebærer en enkelt farge, da resultatene er veldig iøynefallende og ikke egnet for daglig bruk. Ofte går de for delikate aksenter, langt fra slående, regnbuefargede utseender. Husk at øyevippeforlengelser varer omtrent 4 uker, og ikke alle har råd til å komme tilbake for en påfylling av en så uttrykksfull stil.

Hvordan matche fargede vipper med øyenfargen din?

Fargerike øyevippeforlengelser er et alternativ for kvinner som vil skille seg ut og imponere alle, men det er også alternativer som er mye nærmere det naturlige utseendet. Noen farger, forskjellig fra den klassiske svarte, er designet enten for å komplettere øyenfargen gjennom kontrast (kontrastfarge) eller for å understreke øyet (harmonisk farge). Hvordan velge den beste fargen?

 • GRØNNE ØYNE - kontrastfarger: RØD, BRUN, LILLA, FIOLETT; harmoniske farger: GUL, BLÅ, GRØNN
 • DYPT BRUNE ØYNE - kontrastfarger: GUL, LILLA, GRØNN; harmoniske farger: BRUN, FERSKEN, LAKSEROSA
 • BLÅ, GRÅ ØYNE - kontrastfarger: GUL, BURGUNDER, LILLA, ORANSJE; harmoniske farger: GRØNN, GRAFIT, ROSA, GRÅ
 • HAZEL ØYNE - kontrastfarger: GRØNN, BLÅ, LILLA; harmoniske farger: BEIGE, BRUN, GRÅ, FERSKEN

Fargerike øyevippeforlengelser - hvordan blande fargene riktig?

For å sikre at effekten ikke ser overdreven ut, og for at vippene skal være egnet for daglig bruk, må vippartisten velge fargene godt og blande de fargerike vippene subtilt nok til å oppfylle deres funksjon med å fremheve øyet. Mest sannsynlig kan du velge mellom to effekter:

stylisten påfører noen få fargede vipper mellom de naturlige, noe som vil skape en subtil og ikke overveldende berøring i den valgte fargen, stylisten blander ikke fargene, men velger ett vippesegment (vanligvis nær den ytre kanten av øyet) og plasserer noen få vipper i den valgte fargen der, og skaper en fargerik aksent. De modigere klientene kan fristes til å velge litt annerledes løsninger, der de dropper svarte vipper helt. De tre mest populære effektene er:

 • et helt utseende med en enkelt farge,
 • et helt utseende med en farge, men blander dens nyanser,
 • et regnbueutseende opprettet med flere farger av vipper og blande dem sammen.


Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement