Notice: Undefined variable: promo in /home/revlash/domains/nanolash.no/public_html/_init.php on line 97
 Guide: Slik påfører du mascara som en proff for å nyte langvarig sminke hele dagen!

Guide: Slik påfører du mascara som en proff for å nyte langvarig sminke hele dagen!

Guide: Slik påfører du mascara som en proff for å nyte langvarig sminke hele dagen!

De fleste av oss innser ikke at riktig påføring av mascara kan helt forandre utseendet vårt og sminkeestetikken. Enten du er fan av delikat definisjon av øyenvippene eller foretrekker en kraftig og slående sminke, bør du vite hvordan du påfører mascara riktig.

Hva gjør dyktig påføring av mascara så viktig?

Riktig påførte øyenvipper er nøkkelen til å gi øynene dine definisjon. Med god og estetisk tiltalende sminke ser øynene større og mer definerte ut. Vi ønsker alle oss lange og tykke øyenvipper, så mascara-produsenter imøtekommer mange av våre krav ved å lage innovative tykkende, forlengende eller krøllende mascaras, og noen ganger til og med 3-i-1. Imidlertid, hvis du ikke påfører mascaraen riktig, kan ikke engang den dyreste og beste mascaraen hjelpe.

Å påføre for mye produkt, klissete øyenvipper som ligner på edderkopplabber, mange klumper som faller av vippene, og smudgede svarte flekker på øyelokkene - dette er noen av de vanligste konsekvensene av dårlig mascara-påføring som kan ødelegge sminkeestetikken helt. Tvert imot kan det skape en grotesk effekt som overhodet ikke har noe med stilig sminke å gjøre. Hvis du vil unngå disse uhellene og drømmer om estetisk tiltalende og langvarig øyesminke, bør du sjekke våre sminketips om hvordan du påfører mascara riktig.

Hvordan påføre mascara - forberedelse er en prioritet!

Dette er kanskje det viktigste trinnet for å holde mascaraen på vippene våre. Mascara vil definitivt ikke feste seg til vippene som er dekket av urenheter fra hudpleieprodukter, sminke, støv eller død hud. Dette er det mest essensielle aspektet for å skape langvarig og estetisk tiltalende sminke, og det er samtidig den mest forsømte aktiviteten. Du kan avfette vippene dine på en veldig enkel måte. Alt du trenger å gjøre er å ta vare på dem ordentlig og for eksempel vaske dem med litt skum fra ansiktsgelen din eller i det minste skylle dem grundig med vann. Du kan også bruke en spesiell sjampo for vipper og bryn. Disse skånsomme produktene gjør en flott jobb med å vaske bort smuss, talg og sminkerester.

Vipper forberedt på denne måten vil gjerne akseptere egenskapene til mascara og sikre at den sitter. Fleksible og fuktige vipper beskytter også mot at produktet smuldrer!

Hvordan påføre mascara - er en vippetang et must?

Ikke nødvendigvis! Selv om det er ganske viktig for beste sminkerresultater. En riktig brukt vippetang kan definitivt:

  • løfte vippene dine,
  • gi dem en kraftig krøll,
  • få vippene til å se lengre ut.

Hvordan bruke en vippetang?

Det er ganske enkelt og intuitivt. Følg disse enkle trinnene, men husk at en vippetang ALLTID skal brukes før du påfører mascara! Å bruke den på toppen av mascaraen kan bryte vippene!

  1. Flytt den åpne vippetangen nærmere øyet og sørg for at alle vippene er mellom de øvre og nedre spissene.
  2. Når den nedre spissen er nær vippelinjen, stram den med moderat kraft. Husk å holde avstand fra vippelinjen og ikke dra i vippetangen, da du kan rive ut vippene på denne måten.
  3. Vent 10-20 sekunder. Jo lenger du presser vippene, desto mer spektakulær blir effekten.
  4. Åpne vippetangen og flytt den mot endene av vippene, deretter lukk den igjen og hold den i 5-10 sekunder - dette vil forbedre krøllen ytterligere.
  5. Du er ferdig! Hvis du vil forsterke effektene enda mer, kan du gjenta handlingen. Imidlertid, husk å påføre mascara umiddelbart etter bruk av vippetangen. Dette vil fikse krøllen godt.

TIPS: Hvis du vil forsterke effekten av vippetangen, kan du forsiktig varme den opp litt ved å bruke for eksempel en hårføner. Vipper er tross alt hår, og de styles best med varme.

Hvordan påføre mascara - la oss komme i gang!

Alt i alt. Hvis du allerede har grundig renset vippene dine og krøllet dem med vippetangen, er det på høy tid å gå videre til hovedproblemet: hvordan påføre mascara? Flertallet av kvinner drar bare børsten over vippene, ofte startende fra midten, og det er det. Er det noe galt med dette? Nei - hvis du liker å fremheve vippene subtilt, er det ditt individuelle valg. Imidlertid vil ikke vippe linjen se tykkere ut, og vippene vil ikke virke lengre og tykkere. Hvis du vil endre dette, må du være oppmerksom på flere viktige faktorer.

Å VELGE RIKTIG MASCARA FOR DINE VIPPER

Det er viktig å være oppmerksom på behovene til vippene dine og hva du faktisk vil gjøre med dem. Hvis du vil få dem til å se lengre ut, velg en forlengende mascara, helst en som også krøller vippene. Er vippene dine tynne og lyse? En tykkende mascara vil være den beste løsningen. Ønsker du maksimal lengde, volum og krøll? Velg en 3-i-1 mascara.

JEG HAR DEN RIKTIGE MASCARAEN, HVA NÅ?

Det er på tide å sminke seg. Hvordan påføre mascara? Husk å rense kosten for overskuddsprodukt etter at du har trukket den ut, du kan bare gni den av med et papir. Det viktigste er å begynne å påføre den fra vippens røtter. Dette er avgjørende for å få vippe linjen til å se tykkere ut, og det er tross alt det vi alle ønsker, ikke sant? Beveg kosten oppover langs vippene, prøv å lage zigzag-bevegelser. Dette vil distribuere produktet perfekt over vippene, og vippene vil skilles bedre ettersom bustene kan nå mellomrommene mellom vippene. Når det har tørket litt (ca. 30 sekunder), kan du legge til et annet lag for å forbedre resultatet.

TIPS: Hvis du vil oppnå en katteøye-effekt, påfør det første laget med mascara fra midten av øyet til ytterkanten av øyet. Legg deretter til et annet lag med mascara på hele vippene.

SKAL JEG PÅFØRE MASCARA PÅ DE NEDRE VIPPENE?

Det avhenger av hvordan du føler det. Noen sier at det er nødvendig fordi det ellers skapes kontrast på øyelokket. Det er mye sannhet i dette, spesielt hvis du liker å påføre mascara rikelig. Så sørg for å opprettholde balansen. Hvis du påfører bare ett tynt lag på vippene dine, og du ikke liker effekten, trenger du ikke å gjøre det neste gang. Husk også at hvis håret ditt er lyst (blond, rødt), kan overdrevent påførte vipper kontrastere dårlig med funksjonene dine.

HVORDAN PÅFØRE MASCARA PÅ NEDRE VIPPER?

Det er to teknikker. Den ene påfører mascara på nedre vipper ved å holde kosten vertikalt. Berør vippene med tuppen av kosten og sørg for at vippene er adskilt på denne måten. Denne metoden fungerer bra for korte nedre vipper. Eiere av lengre nedre vipper kan bruke kosten på vanlig måte, holde den horisontalt og flytte den fra side til side. Tilpass metoden etter behovene dine og se hvor komfortabel du blir!

Hvordan påføre mascara - er det mulig å forsterke mascaraeffektene enda mer?

Vel, ja. Bortsett fra å bare legge til flere lag med mascara eller bruke en vippetang, kan du investere i en mascara-base. Hvis du noen gang har støtt på begrepet gjennomsiktig mascara, er dette hva det handlet om. Denne typen produkt er designet for å forbedre holdbarheten av sminke, fortykke og forlenge øyenvippene, gi dem krøll, samt å nære dem.

Dette produktet påføres øyenvippene rett før påføring av mascara. Mascara-primer skiller vippene presist og dekker dem jevnt, øker volumet og lengden deres. Den danner en base på vippene, slik at mascaraen jevnt dekker dem, og den fester bedre på grunn av primerens elastiske egenskaper - mascaraen smuldrer ikke eller smitter under øynene.

Gjennomsiktig mascara inneholder nærende og fuktighetsgivende ingredienser som botaniske ekstrakter og panthenol. De gjør vippene jevnere, gir dem glans, øker syntesen av proteiner og styrker dem betydelig.

Hvordan påføre mascara - ta vare på mascaraen din

Uansett hvor hardt du prøver å påføre mascaraen perfekt - hvis du ikke behandler mascaraen din ordentlig, vil den ikke gjøre mye. Det er verdt å ta vare på kosmetikkene dine og prøve å forlenge levetiden deres ved å bruke dem riktig. Mascara krever det samme. I tillegg til å oppbevare den ved en ganske stabil temperatur, unna solen, kan du også prøve å holde luften borte fra emballasjen. Prøv å skyve kosten inn og ut i en liten vinkel, slik at mindre luft kommer inn, og mascaraen ikke tørker ut for tidlig. Flytt aldri kosten opp og ned for å få mer produkt! Ta bare ut kosten forsiktig og vipp den i en vinkel for å plukke opp mer mascara. Husk at du kan spare penger på denne måten, siden du ikke trenger å bruke det på en ny mascara etter en måned.Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement