Guide: Hvordan Ta Vare På Løsvipper?

Guide: Hvordan Ta Vare På Løsvipper?

Falske øyenvipper krever like mye omsorg som naturlige øyenvipper. Du vil helt sikkert opprettholde effektene av vippeforlengelser så lenge som mulig, slik at ditt neste avtale med din vippetekniker blir så sen som mulig. Her er noen enkle tips om hvordan du kan ta vare på vippeforlengelser, samt falske strimmelvipper, magnetiske vipper og egenproduserte klasevipper.

Falske øyenvipper - hvorfor trenger de omsorg?

Øyevippeforlengelser er en ikke-invasiv behandling som lar deg nyte et vakkert definert blikk i uker. Men for å oppnå dette, er det avgjørende å lære de generelle reglene for omsorg for falske øyenvipper. Uten riktig omsorg vil vippeutseendet ditt ikke holde seg lenge i god stand, og det vil være bortkastet tid og penger.

Omsorg for falske øyenvipper er delt inn i to stadier:

 • Inntil 48 timer etter påføring, en spesiell omsorgstid.
 • 48 timer etter påføring.

I dag vil vi fortelle deg om begge stadiene av omsorg for falske øyenvipper, og du vil også få noen tips for å beholde stilen din så lenge som mulig. Det vil også være informasjon om hvordan du tar vare på strimmelvipper, magnetiske vipper og egne klasevipper. Husk at riktig omsorg for falske øyenvipper er nøkkelen til å opprettholde et langvarig utseende.

øyevippepleie etter vippeextensions, sminkefjerning

Hvordan ta vare på falske øyenvipper - de første 48 timene

Dette er det viktigste trinnet i omsorgen for falske øyenvipper, ansvarlig for holdbarheten til det komplette vippeutseendet. De første to dagene etter påføring av falske øyenvipper er tiden når limet må sette seg. Hvis vi tar godt vare på dette stadiet og følger alle instruksjonene fra din vippetekniker, vil effektene definitivt vare mye lenger.

Det er 4 nøkkelpunkter du absolutt må følge de første 48 timene etter vippeforlengelsesbehandlingen:

 1. Unngå å berøre øyenvippene for mye.
 2. Unngå kontakt med vann. Glem bassenget, badstuen eller varme bad, da fuktighet og varme skader limet.
 3. Prøv å avstå fra å påføre kosmetikk rundt øynene. Ikke bruk øyesminke (mascara, øyenskygge, eyelinere, etc.), tofase sminkefjernere eller fete ansiktskremer (oljeholdige stoffer kan løse opp limet). Hvis nødvendig, vær så forsiktig som mulig under påføringen.
 4. Pass på hvordan du sover. Det er best å sove på ryggen slik at du ikke gnikker øyenvippene mot puten. Dette kan påvirke holdbarheten av effektene.

Hvordan ta vare på øyevippeforlengelser - etter 48 timer

Omsorg for falske øyenvipper etter 48 timer er også viktig. Takket være det har vi en reell påvirkning på utseendet til vippeutseendet og holdbarheten. Selv om du ikke lenger trenger å ta spesiell vare på vippene dine, er det fortsatt verdt å være oppmerksom på visse aktiviteter og produkter som:

 • Ikke bruk oljebaserte sminkefjernere (for eksempel tofase micellærlotioner eller sminkefjerningsoljer) - selv om limet allerede har klart å binde, kan oljer svekke det.
 • Vask øyelokkene og øyenvippene med et dedikert produkt anbefalt av vippeteknikeren din, da formelene deres ikke skader limet og er skånsomme mot øynene.
 • Ikke rør og dra ikke unødvendig i falske øyenvipper, fordi til tross for limbindingen kan mekanisk skade påvirke vippeutseendet negativt.
 • Børst gjennom vippene med en spoolie du vanligvis får fra vippeteknikeren din, og sørg for at børsten alltid er ren.

 • Begrens besøk til svømmebassenget, badstuen eller solarium, da fuktighet for lenge i høye temperaturer kan påvirke limet.
 • Effektene av øyenvippeforlengelser ved bruk av klassiske, volum- eller hybridmetoder ser spektakulære nok ut, så du kan trygt gi opp bruk av en øyenvippekrøller en stund, da det kan skade syntetisk hår.
 • Vær forsiktig under daglig hudpleierutine; hvis du må påføre et produkt rundt øyeområdet, la det være en mild krem (unngå oljer, vaselin og fete kremer), og klapp det forsiktig under nedre øyelokk.
 • Hvis du vil fremheve effektene av øyevippeforlengelsene med sminke, dropp vanntette kosmetikk (mascara, eyeliner) og velg sminke dedikert til øyevippeforlengelser, som spesielle mascaraer.

Hvordan ta vare på falske øyenvipper - vask av øyenvippeforlengelser

Selv om det kanskje overrasker noen, ja - øyenvipper bør vaskes. Det er normalt at når du fjerner sminke, rengjør du dem fra sminke, og deretter skyller dem med vann eller renser dem med en ansiktskum eller gel. Med naturlige øyevipper kunne denne metoden kanskje bestå prøven, men i tilfellet med falske vipper - ikke nødvendigvis. Ansiktsgeler kan være for sterke eller inneholde oljer som påvirker effektene.

Hva skal du vaske øyenvippeforlengelser med, og hvor ofte skal du gjøre det?

Noen ganger kan vippeteknikeren din gi deg eller anbefale en spesiell sjampo for å vaske øyenvipper. Det er verdt å bruke den fordi det er et produkt med en skånsom formel, og pH-verdien er nær den naturlige pH-verdien av tårer. Som et resultat blir ikke øynene irritert, og øyenvippene - både falske og ekte - får skånsom pleie og riktig rengjøring. Du kan bruke en myk børste til denne oppgaven, da den lar deg spre produktet godt over vippene og nå alle små mellomrom mellom dem.

Hvordan ta vare på falske strimmelvipper og magnetiske vipper?

Falske strimmelvipper og magnetiske vipper krever sannsynligvis ikke spesiell omsorg. De brukes til styling bare en dag. Disse typene øyenvipper må fjernes før du går til sengs, siden limet eller spesiell eyeliner med jernpartikler kommer i direkte kontakt med den delikate øyelokkshuden. Å ha slike produkter på for lenge kan føre til allergiske reaksjoner eller irritasjon. Det viktigste er å begrense berøring av øyevippene i løpet av dagen, da limet fra vanlige butikklim ikke tåler dette godt, og vippene kan løsne.

Hvordan ta vare på egne klasevipper?

Falske klasevipper for egen påføring hjemme er en mer langvarig metode som kan vare i omtrent 5 dager. Ifølge brukeranmeldelser gjør riktig omsorg for klasevippene at effektene varer litt lenger på øyet.

Som i tidligere tilfeller anbefales det å ikke berøre klasevippene overdrevent. Imidlertid har de økt motstand mot fuktighet, siden de ikke er limt med vanlig butikklim, men med en spesiell fester, som vi påfører på naturlige vipper før vi fester dem med de falske klasevippene. Likevel er det en god idé å unngå badstuer eller lange varme bad. Å bruke en forsegler er et annet viktig trinn i omsorgen for falske øyenvipper. I tillegg til å nøytralisere klebrigheten til festemidlet, fester den effektene, derfor sier de fleste produsenter at det er lurt å bruke forsegleren hver kveld mens du bruker klasevipper.

 Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement