Notice: Undefined variable: promo in /home/revlash/domains/nanolash.no/public_html/_init.php on line 97
 Øyenvippeforlengelsesmetoder - Lær de mest populære teknikkene

Øyenvippeforlengelsesmetoder - Lær de mest populære teknikkene

Øyenvippeforlengelsesmetoder - Lær de mest populære teknikkene

Vippelengdeutvidelser har blitt en av de mest ettertraktede tjenestene som tilbys av skjønnhetssalonger de siste årene. Timeplanene til de fleste vippeteknikerne er overfylte, men mange kvinner er fortsatt nølende med om vippeforlengelser er noe for dem. Stereotypen om falske øyenvipper bekymrer fortsatt mange av oss, men er det riktig? I dag vil du lære om profesjonelle vippeforlengelser, samt DIY-metoder for vippeforlengelser for hjemmebruk.

Vippeforlengelser - vakre øyevipper for alle

Falske øyenvipper burde for lengst ha sluttet å bli assosiert med overdrevne og dramatiske effekter. Moderne metoder for vippeforlengelser er varierte og utviklet for å passe til enhver øyetype og tilfredsstille enhver klient. Deres holdbarhet gjør skjønnhetssalonger populære. I tillegg kan du velge mellom strimmelvipper, magnetiske vipper og den nyeste trenden - klyngervipper for DIY vippeforlengelser hjemme. Så det er mye å velge mellom!

Metoder for vippeforlengelser

Det er tre hovedmetoder for vippeforlengelser - klassisk, volum og hybrid. Forskjellen mellom disse teknikkene ligger i antallet vipper som brukes og deres type. Med hjelp av hver av dem kan du skape ulike fantastiske utseender.

  • Vippeforlengelser - klassisk metode

Den klassiske metoden for vippeforlengelser kalles ofte 1:1-metoden, da den innebærer å feste en falsk øyenvipp til en naturlig øyenvipp. Det viktigste resultatet av denne metoden er en veldig naturlig effekt av forsiktig påførte, krøllete og lengre vipper, samt en tykkere vippekant.

  • Vippeforlengelser - volummetode

Volummetoden har som mål å tykne øyenvippene betydelig. Den er delt inn i lette volumer (2D, 3D) og store volumer (4-8D). Liknende den klassiske metoden, limes falske øyenvipper på de ekte. I dette tilfellet festes mer enn én falsk øyenvipp til en naturlig øyenvipp (2D - to falske vipper til en ekte, 3D - tre vipper til en, osv.). Effektene av volummetoden er mer merkbare enn i tilfellet med 1:1-metoden. Vippene som velges for denne metoden er vanligvis lettere og smalere ved roten, slik at de ikke overbelaster øyet og fortsatt ser naturlige ut.

  • Vippeforlengelser - hybridmetode

Vippeforlengelser ved bruk av hybridmetoden innebærer å blande lengdene og tykkelsene på pålimte falske øyenvipper. En tykkere falsk vippe festes til en naturlig, deretter limes flere tynnere vipper til den neste ekte vippen. Du får en subtil volumeffekt samtidig som du holder effekten så naturlig som mulig.

Vil du lære mer om de mest populære øyenvippestilene? Ta en titt på vår post.

Hvilke andre metoder for vippeforlengelser skiller vi?

  • DIY klyngevipper

DIY klyngevipper for hjemmebruk er en innovativ og øyeblikkelig metode for vippeforlengelser. De syntetiske vippene er montert på korte og fleksible striper. I motsetning til vanlige strimmelvipper påføres disse klyngevippene for DIY-bruk under de virkelige øyenvippene. Dette er en ekstremt viktig funksjon, da effektene blir veldig naturlige, og skjøtene til vippene er usynlige. Å dele dem inn i segmenter er også veldig praktisk når du påfører vippene. Du vil trenge flere tilbehør for å påføre dine DIY klyngevipper. Du kan kjøpe dem separat eller i spesielle sett. De er:

  • En hefter som erstatter tradisjonelt øyenvippelim. Den påføres langs hele lengden av naturlige vipper eller fra roten til halvparten av lengden (valget er ditt), og dens klissete formel lar deg feste den falske klyngen til ekte vipper. Dette limet tørker ikke ut mens du påfører vippene, så du trenger ikke å skynde deg og bekymre deg for at vippene ikke er riktig festet.
  • En forsegler som nøytraliserer klissetheten til hefteren etter at øyenvippeklyngene er påført. Den er også ansvarlig for å gjøre den ferdige looken mer holdbar. Den påføres vippene der hefteren tidligere ble påført.
  • En ergonomisk applikator som letter fusing av falske øyenvipper med de ekte. Den har spesielt formede spisser som gjør påføringen enklere og sikrer at limet binder vippene enda bedre.
  • En fjerner er et produkt som lar deg ta av klyngene praktisk og raskt.

DIY øyenvippeklynger er et godt alternativ for de som ønsker mer varige forlengelser enn strimmel- eller magnetvipper. Klyngevippene varer omtrent 5 dager, og med god pleie og forsiktighet kan påføringens levetid være enda lengre. Produktene som brukes til å feste øyenvippeklyngene kommer ikke i kontakt med den delikate øyelokkshuden.

  • Strimmelvipper

Strimmelvipper er den eldste metoden for øyenvippeforlengelser. De falske vippene er montert på en lang stripe som limes direkte på øyelokket over den naturlige vippekanten. Dette krever et spesielt falskt vippeglue som påføres langs hele lengden av stripen. Vippene trykkes forsiktig mot øyelokket, og deretter må du vente på at limet tørker. Strimmelen kan selvfølgelig klippes til for å passe øyet ditt. På slutten av dagen fjerner du enkelt vippene fra øyelokket.

Dette er en populær metode, men den har noen små ulemper. Limet som brukes til å påføre vippene har en tendens til å oksidere, så det kan bli synlig i løpet av dagen og ser ikke veldig tiltalende ut. Strimmelen løsner ofte i øyekrokene i løpet av dagen, noe som kan irritere øyelokket siden strippene ofte er ganske stive. Det er også en kortvarig metode for vippeforlengelser som varer bare én dag.

  • Magnetiske vipper

Strimmel- og magnetiske vipper er veldig like metoder for øyenvippeforlengelser. De skiller seg bare i påføringen. I motsetning til vanlige strimmel- eller klyngevipper bruker vi ikke lim, men en spesiell eyeliner med jernpartikler i formelen. Det er små magneter på striper som tiltrekkes av eyelinerens formel.

Denne metoden for øyenvippeforlengelser er god og har mange tilhengere, men den har også noen ulemper. Brukere klager ofte på den ubehagelige lukten av eyelineren, som er merkbar selv gjennom dagen. Billige magnetiske vipper leveres med store magneter som noen ganger kan være veldig synlige. I tillegg avhenger påføringen av magnetiske vipper av eyelineren, og den passer ikke alltid til øyeformen, så det er ikke en metode for alle. Linjen må også være ganske tykk, og ikke alle er fan av slik sterk sminke.

Metoder for øyenvippeforlengelser - hva annet bør du vite om falske øyenvipper?

Øyenvippeforlengelser - hvor lenge varer effektene?

Gjennomsnittlig levetid for øyenvippeforlengelser er omtrent 1,5 måneder. En naturlig øyenvipp har sin livssyklus og varer i gjennomsnitt 3 måneder. I gjennomsnitt mister vi 2-3 øyenvipper per dag, så du vil trenge en påfyll etter 3-4 uker. I tilfelle DIY klyngevipper er levetiden omtrent 5 dager, selv om den kan være lengre avhengig av etterbehandlingen. Strimmelvipper og magnetiske vipper er en-dags alternativer.

Hvor lang tid tar det å få påsatt øyenvippeforlengelser?

Påføringstiden avhenger av metoden for øyenvippeforlengelser, ferdighetene til vippeteknikeren din, samt samarbeidet fra klienten. 1:1-vippene tar opptil maksimalt 2 timer. Vippeforlengelser med volummetoden varierer fra 1,5 til 3 timer. Øyenvippeforlengelser med strimmel, magnetiske eller DIY klyngevipper tar bare 10 minutter, spesielt når du er dyktig.

Husk at suksessen med å style øyevipper avhenger av flere faktorer. Dette inkluderer tilstanden til de naturlige øyenvippene dine, ferdighetene til stylist, og riktig etterbehandling, som du kan lese mer om her. Det påvirkes også av valg av riktig metode for øyenvippeforlengelser, de brukte materialene og tiden brukt på påføringen av øyenvippeforlengelsene.Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement