Notice: Undefined variable: promo in /home/revlash/domains/nanolash.no/public_html/_init.php on line 97
 Guide: Slik påfører du øyevipper hjemme trinn for trinn

Guide: Slik påfører du øyevipper hjemme trinn for trinn

Guide: Slik påfører du øyevipper hjemme trinn for trinn

Falske øyevipper er en flott måte å forbedre enhver kvinnes blikk på. Imidlertid har ikke alle av oss tid til å tilbringe noen timer på en skjønnhetssalong. Øyevippeforlengelse er også assosiert med betydelige kostnader. Heldigvis er det like imponerende og rimeligere metoder for øyevippeforlengelse som du enkelt kan utføre hjemme.

Hvilke falske øyevipper bør du velge?

Vi skiller mellom tre metoder for øyevippeforlengelse hjemme:

Hver av dem er preget av en helt annen påføringsmetode. Bli bedre kjent med dem og avgjør selv hva som vil fungere best for deg. Husk at det ikke bare er resultatene som teller, men hele stylingprosessen som bør være enkel, rask og trygg.

DIY klyngevipper

Falske klyngevipper for hjemmebruk er den sikreste og mest holdbare metoden blant de nevnte. Hva er deres hovedfordeler?

 • Klyngevipper er montert på fleksible, tynne striper som er usynlige når de brukes.
 • Øyevippeklyngene påføres under de naturlige vippene som er tidligere dekket med en spesiell binde så stylingen ser veldig naturlig ut og leddene er usynlige.
 • Produkter som brukes til DIY øyevippeforlengelse kommer ikke i kontakt med den delikate huden på øyelokket.
 • Påføring av klyngevipper tar mindre enn 10 minutter og varer omtrent 5 dager.
 • Du kan ta dem av når som helst med hjelp av en fjerner.
 • Utvalget av stiler er veldig bredt, og alle kan finne noe for seg selv.

Hva vil du trenge for å påføre DIY klyngevipper?

For å påføre klyngevipper hjemme trenger du mer enn vanlig lim fra apoteket og pinsett. Før du velger denne metoden, er det nyttig å vite hvilke produkter og verktøy du vil trenge for å skape et vakkert og langvarig utseende:

 • Øyevippeklynger for DIY påføring hjemme, pakket inn i en anstendig boks som beskytter dem mot skade.
 • En binde - et spesielt lim for DIY øyevippeforlengelse. Formelen er klebrig og tørker ikke ut som vanlig øyevippelim. Dette gir deg full kontroll over det ferdige utseendet.
 • For å gjøre påføringen enklere og mer effektiv, er en spesielt formet falsk vippepåfører nyttig, som smelter sammen klyngevippene med naturlige på en enkel måte.
 • En forsegler - en fikser for DIY øyevippeforlengelse. Påfør den på vippene etter påføring for å nøytralisere klebrigheten til bindemidlet og fikse stylingen.
 • En fjerner for falske øyevipper som lar deg fjerne klyngene når som helst på en trygg og skånsom måte. Den påføres helst under vippene, og etter en stund glir klyngene forsiktig av øyelokkene våre.

Produsenter av DIY øyevippeklynger tilbyr de ovennevnte produktene og spesielle påføringsverktøy i butikkene sine. De kommer også i startpakker som inneholder alt nødvendig tilbehør, inkludert valgt stil av øyevipper. Prisen på slike sett er ganske attraktiv, og produktene som følger med varer i mange påføringer.

Hvordan påføre DIY klyngevipper?

Å påføre falske klyngevipper for DIY påføring hjemme er intuitivt og praktisk. Med disse enkle instruksjonene vil du få tillit til at utseendet ditt vil være holdbart og vare opptil 5 dager!

TRINN 1: Rens øyenvippene godt. Du kan bruke en spesiell sjampo for vipper og bryn som vil forberede dem perfekt for påføringen.

TRINN 2: Påfør dine DIY øyevippeklynger med en binde. Påfør det over hele lengden av vippene eller fra roten til halvveis ned (det er best å tilpasse måten du påfører bindemidlet til lengden på dine naturlige vipper) og vent 15-20 sekunder. Bindemidlet mister ikke klebrigheten og tørker ikke ut, så du kan enkelt påføre flere klynger hvis du føler for det.

TRINN 3: Ta tak i klyngen ved basen (aldri ta tak i spissene da du kan skade den delikate klyngen) og, mens du ser ned eller strekker øyelokket litt oppover, påfør vippene under de naturlige. Hold en avstand på 1 mm fra vippekanten. Hvis klyngen er festet ordentlig, gå videre til neste.

TRINN 4: Hver gang du påfører en vippeklynge og føler at du er fornøyd med den, bruk den spesielle påføreren for å presse vippene sammen. Dette fikser stylingen og smelter falske og naturlige vipper sammen. Når alle vippene er påført, trykk dem en gang til med påføreren.

TRINN 5: Når påføringen er fullført, er det på tide å nøytralisere klebrigheten til bindemidlet. Bruk en forsegler til denne oppgaven. Produktet har en spesiell børste som lar deg påføre produktet der du tidligere påførte bindemidlet. Og du er ferdig!

Hvis du vil fjerne vippene, bruk bare fjerneren for falske øyevipper. Etter å ha påført det på vippene, vent omtrent 30 sekunder og skyv klyngene forsiktig av. Fjern deretter sminken som vanlig.

Strimmeløper

Som navnet antyder, kommer strimmeløpene på en lang svart stripe som vi fester til øyelokkene våre. Vi kan finne mange forskjellige stiler av strimmeløper som lett kan matches til anledningen.

Hvordan påføre strimmeløper?

Før du begynner å påføre denne typen øyevipper, prøv dem på øyet først. Stripene skal være relativt universelle, så du kan finne ut at de er for lange for øynene dine. Deretter må de trimmes. Vær forsiktig så du ikke klipper av for mye, da resultatet kanskje ikke blir det beste. Trinnene for å påføre strimmeløper er veldig enkle:

 • Rens øyelokkene dine for eventuelle rester av hudpleieprodukter.
 • Påfør en liten mengde dedikert lim på vippesiden.
 • Lim strimmelen til øyelokket rett over vippekanten.

Du kan støte på noen problemer mens du påfører strimmeløpet. Stripen kan feste seg for høyt eller for lavt, og den kan bevege seg over øyelokket, farge det med lim. Når du prøver å påføre strimmeløpene ordentlig nær ett øyekrok, kan limet i den andre enden av stripen allerede ha tørket, noe som gjør at vippene ikke fester seg godt til huden. Husk å ta av strimmeløpene før du legger deg.

Magnetiske øyevipper

En betydelig forskjell med magnetiske øyevipper er mangelen på øyevippelim. Du trenger en spesiell eyeliner med jernpartikler for å feste stripen til øyelokket. Vippesiden er utstyrt med små magneter designet for å trekke til seg eyelineren.

Hvordan påføre magnetiske øyevipper?

Å påføre falske magnetiske øyevipper er veldig enkelt og krever også tre enkle trinn:

 • Påfør først spesiell eyeliner med jernpartikler, du kan også påføre den oppå øyesminken, så det er ikke nødvendig å rense huden grundig på forhånd.
 • Med hjelp av den dedikerte eyelineren, tegn en linje på øyet. Det er opp til deg om linjen skal gå fra den ene øyekroken til den andre, eller kanskje du vil satse på noe mer uttrykksfullt.
 • Vent til eyelineren tørker og før de magnetiske vippene nærmere den. Eyelineren skal lett tiltrekke seg magneter. Hvis øyevippene fester seg til øyelokket på en skjev måte, kan du enkelt trekke dem av og prøve igjen.

Et spørsmål oppstår - er magnetiske øyevipper for alle? For å forsikre deg om at øyevippene fester seg til øyelokket, må du bruke riktig mengde eyeliner. En tynn linje kan være utilstrekkelig, og ikke alle kvinner er tilhengere av en tykk og lang linje. Eyelineren passer ikke alltid øyeformen, så den kan helt mislykkes for eiere av hengende øyelokk. Ifølge meningene til mange brukere er lukten av eyelineren ikke veldig behagelig, og applikatoren mangler presisjon.

Oppsummering - hvilke øyevipper bør du velge for DIY øyevippeforlengelse hjemme?

Det virker som om klyngevipper for DIY øyevippeforlengelse hjemme er det beste valget. De er veldig enkle å påføre, har et utrolig bredt utvalg av stiler, og produsentene forsikrer at alle kan mestre påføringen. I tillegg er de rimelige, noe som oversettes til holdbarhet og effektivitet. Å investere i en øyevippeforlengelsespakke lar deg påføre vippene flere ganger, og produktene i den er trygge for øynene.Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement