Notice: Undefined variable: promo in /home/revlash/domains/nanolash.no/public_html/_init.php on line 97
 Hvordan få lengre, tykkere vipper på sekunder?

Hvordan få lengre, tykkere vipper på sekunder?

Hvordan få lengre, tykkere vipper på sekunder?

De fleste kvinner drømmer om fulle og lange vipper, men noen av oss har ikke tid til flere timer lange behandlinger av profesjonelle vippeartister. Noen ganger er vi ekstremt tidspressede og ønsker å oppnå effekter på et minutt, bokstavelig talt. Er det en måte å oppnå det på? Ja, faktisk er det mange!

Mascara for Lengde eller Volum

Mascara er en nødvendighet for kvinner. Ingen unntak. De fleste av oss kan ikke forestille oss en sminkeveske uten den eller gå ut uten definerte vipper. Hva gjør slike mascaraer?

En riktig sammensetning av ingredienser i en mascara for volum påføres lett på vippene og omslutter dem fra roten. Samtidig skiller den dem presist, noe som forhindrer klumper. Vippekanten blir umiddelbart fyldigere, og av og til oppnår vi til og med resultatet av en eyeliner, som gir fantastisk definisjon til øyet.

Mascara for lengde fungerer på en lignende måte. Teksturen er tykk nok til å sitte på vippetuppene og gjøre dem lengre med en gang.

Ved å påføre flere lag kan du enkelt forbedre vippeutseendet. Du kan også bruke en 2-i-1 mascara og nyte både fortykkende og forlengende effekter, som gjøres på sekunder! Husk alltid å påføre mascara på perfekt rene, oljefrie vipper slik at du kan nyte langvarige resultater.

Hva er en Klar Mascara, og Er Den Verdt Det?

Hvis du ikke er helt fornøyd med mascaraen din og ikke er fan av å påføre mer produkt, kan du legge til en mascara primer i sminkevesken din. Denne populære fargeløse mascaraen brukes før du påfører vanlig mascara. Hva gjør den nøyaktig?

  • Den fortykker øyevippene; et slikt produkt omslutter vippene for å bygge mer volum før du påfører vanlig mascara.
  • Den forlenger øyevippene; den kosmetiske sitter på vippetuppene for å forlenge vippene, og forbedrer elastisiteten for å skape en merkbar krøll.
  • Den har langvarig effekt; så snart primeren tørker, kan den få mascara til å sitte bedre, og den er motstandsdyktig mot fuktighet og temperaturendringer for å forhindre at mascara smitter av og flasser.
  • Den forbereder vippene for påføring av mascara; en mascara primer gjør vippene lettere å håndtere og separere for å garantere jevn dekning over glatte vipper.
  • Den har ekstra nærende egenskaper; slike produkter er fulle av næringsstoffer som forbedrer øyevippehåret, styrker, øker elastisiteten og holder fuktighet inne.

Hvordan Bruke Klar Mascara?

Påføring av en mascara primer er ukomplisert.

1. Sørg for at vippene dine er rene. Bruk din vanlige ansiktsrens eller prøv en spesiell shampoo for bryn og vipper.
2. Ta kosten ut av tuben og fjern overskuddet av produktet; tørk det av på tuben eller bruk et papir.
3. Begynn å påføre mascara primer på vippens base, på samme måte som du påfører mascara. Vri kosten frem og tilbake for å sikre at selv de korteste vippene er dekket.
4. Vent til primeren tørker; 30 sekunder er nok. Ett lag er helt tilstrekkelig. Nå kan du påføre mascaraen din.

Tips: Hvis du vil forlenge levetiden til mascara primeren, prøv å unngå å pumpe luft inn i tuben. Når du setter kosten tilbake, vri den inne i tuben for å unngå at luft kommer inn i flasken.

Må Mascara Primer Tørke Før Du Påfører Mascara?

Ja, den bør tørke før du påfører mascara. Det er forvirrende meninger over Internett, men et slikt produkt har en spesifikk formel som virker på vippene på en spesifikk måte. Å blande det med mascara kan påvirke egenskapene og gjøre det mindre effektivt. Påfør alltid mascaraen etter at primeren har tørket.

Henna på Vipper - Naturlig Fortykning

Å bruke henna på vipper er en naturlig og effektiv måte å få tykkere vipper og forsterke fargen samtidig. Blandet med vann blir det til en pasta som du påfører på vippene. Henna trenger ikke inn i håret; den omslutter vippene og gjør dem mye tykkere.

Henneurten er rik på ingredienser som nærer øyevippene, og den dannede belegget beskytter dem mot skader. For å lære mer om henna og farging av vipper, fortsett å lese innlegget vårt.

Løs Pudder på Vippene - Enkel Triks for Tykkere, Lengre Vipper

Hva om det ikke er mascara primer i sminkevesken din, og du virkelig vil at vippene dine skal se fyldigere og lengre ut? Prøv et enkelt triks fra kjendis makeup-artister. Det er løst pudder.

Trikset kan virke overraskende, men det fungerer virkelig. Kvinner elsker dette trikset og deler resultatene sine på TikTok og Instagram. Selv de dårligste mascaraene blir på vippene hele dagen uten å smitte av eller flake. Likevel er de virkelige forlengende og fortykkende effektene det beste med det. Kombinasjonen av mascara og pudder skaper en tykk pasta som omslutter vippene og bygger opp på toppene deres.

Løst Pudder på Vippene. Hvordan Bruke Det?

Det er to populære måter du kan finne over internett. Her er den første. Du tar mascara-kosten ut av tuben, påfører løspudder på den og setter den tilbake i tuben. Vi anbefaler imidlertid ikke denne metoden. Å få pudderet inn i flasken kan endre mascara-formelen og ødelegge den; produktet blir ubrukelig.

Å skaffe en ekstra børste er en mye bedre alternativ. Her er vår trinnvise guide for å skape lengde og volum på vippene med løst pudder.

  1. Rengjør vippene presist.
  2. Bruk en vippebøyer for en løftende effekt på vippene.
  3. Påfør det første laget med mascaraen din. Gjør det så presist som mulig, vri kosten frem og tilbake.
  4. Tid for løst pudder. Påfør en liten mengde produktet på en sminkekost, ideelt sett en fluffy en, og overfør det til vippene. Unngå helst å berøre børsten på hårene, men rist forsiktig pudderet av på dem. Vent noen sekunder for at pudderet skal blande seg med den våte mascaraen.
  5. Påfør enda et lag mascara - det vil bli kombinert med pudderet og det første maskaralaget.

Hvordan Tykkne Vippene? Alternative Metoder

Hvis du vil ha tykkere vipper og har mer tid, kan du prøve spesielle vippe-serum. Påført regelmessig lar de deg oppnå sensasjonelle og langsiktige resultater som er merkbare selv uten sminkeprodukter. Slike vippeforsterkere er rike på vitaminer og ekstrakter som forbedrer øyevippehår og stimulerer veksten av vipper. Den økte vippevolumet er ikke bare resultatet av tykkere hår, men også veksten av nye vipper. Slike produkter er godt vurdert av brukere - de er verdt å vurdere.

Castorolje fungerer også bra. Dette er den beste hjemmemetoden og en lommevennlig måte å få tykkere vipper på. Castorolje er en rik kilde til fettsyrer og vitamin E. Den gjør vippene mer motstandsdyktige mot å falle ut og øker elastisiteten. Påført på vippene fremmer ricinusolje veksten av nye vipper. Det tar imidlertid tid før resultatene vises.Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement