Engangsbørster for øyenvipper og øyenbryn

Nanolash DISPOSABLE MASCARA WANDS

Innhold: 50 stk

ÉN APPLIKATOR – MANGE MULIGHETER

Engangsbørstene for øyenvipper og øyenbryn fra Nanolash er designet for å separere både naturlige øyevipper og vippe-extensions. De fungerer like bra for å style øyenbryn og påføre ulike produkter. Hvert strøk skiller hårene skånsomt og presist, og sikrer at du kan gi dem et naturlig og ryddig utseende.

Disposable Mascara Wands

SØRG FOR KOMFORT OG HYGIENE UNDER ARBEIDET

De kjegleformede syntetiske bustene sikrer presist og hygienisk arbeid uten å irritere huden eller håret. Den lette og hendige utformingen gjør børstene svært komfortable og lette å bruke. Enten du nettopp har begynt i øyenvippens verden eller er en profesjonell, tillater disse børstene deg å oppnå perfekte resultater uten mye innsats. Den store pakken inneholder 50 maskara-børster, så den vil vare lenge.

Nanolash – DET BESTE FOR DINE ØYENVIPPER

Engangsmascara-børstene er bare ett av de sensasjonelle produktene du vil finne i Nanolash-serien. Dette er de beste sminke- og pleieproduktene som øyenvippeekspertene rundt om i verden bruker ivrig..

Hvis du vil lære mer om nyheter i skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og en uendelig kilde til inspirasjon, bør du besøke våre sosiale medieplattformer!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Er øyenvippe- og øyenbrynsbørstene egnet for profesjonell bruk?
Ja, våre børster er laget av høykvalitetsmaterialer, så de fungerer bra både for hjemmebruk og i skjønnhetssalonger.
Kan én børste brukes til forskjellige øyenvippe- og øyenbrynsprodukter?
Det anbefales å bruke én børste for et bestemt produkt for å unngå krysskontaminering eller blanding av produkter. Å bruke forskjellige børster for ulike produkter hjelper til med å opprettholde hygiene.
Hva er de viktigste bruksområdene for engangsbørster for øyenvipper og øyenbryn?
Engangsbørstene brukes hovedsakelig for å gre, forme og separere øyenvipper og øyenbryn. De fungerer bra for påføring av mascara og styling og forming av øyenbryn.
Hva er tidslinjen for ordrebehandling?
Den estimerte leveringstiden er innen to virkedager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land rundt om i verden. Fraktkostnaden og den estimerte leveringstiden avhenger av leveringslandet. Hvis du vil ha informasjon om leveringskostnadene i ditt land, klikker du på flaggknappen i nettstedsmenyen og velger språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement