Floss vippe- og øyenbrynapplikatorer

Nanolash LINT FREE APPLICATORS

Innhold: 50 stk

HEMMELIGHETEN TIL SUKSESSFULL STYLING LIGGER I DETALJENE

De flossede vippeapplikatorene er et uunnværlig produkt som bør finne sin plass i enhver sminkepose. De er skånsomme mot sensitiv hud og øyelokk, og sikrer at du kan rense vippene grundig fra rester av sminke, hudpleieprodukter og talg. De er uvurderlige I forberedelse før ulike skjønnhetsbehandlinger som vippeforlengelser eller vippeløft og -laminering. Den flossede spissen absorberer ikke væsker, og sikrer dermed en mer økonomisk bruk av forskjellige produkter.

Lint Free Applicators

EN MUST-HAVE FOR HVER VIPPEKUNSTNER

Nanolash Lint Free Applicators har ikke-absorberende egenskaper, og sikrer at produktapplikasjon med dem gir mer økonomisk produktbruk. Den store pakken inneholder 50 applikatorer som sikrer hygienisk arbeid over lang tid. De er svært nyttige for avfetting av vipper og bryn, samt fjerning av sminke og falske vipper. Da de er laget av høykvalitetsmaterialer, etterlater de ingen fibre på vippene, noe som gjør arbeidet ditt ekstremt tilfredsstillende og effektivt.

NANOLASH – DET BESTE FOR DINE VIPPER

De flossede vippeapplikatorene er bare ett av de sensasjonelle produktene du vil finne i Nanolash-serien. Dette er de beste sminke- og pleieproduktene som vippekunstnere over hele verden bruker ivrig.

Hvis du vil lære mer om nyheter innen skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og en uendelig kilde til inspirasjon, sørg for å besøke våre sosiale medieplattformer!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Hva fungerer Nanolash Lint Free Applicators best for?
Du kan bruke flossapplikatorene til å påføre ulike produkter og kosmetikk på vipper og bryn. De fungerer også bra for å rense vippene før lamineringbehandlingen. Disse er allsidige tilbehør du kan bruke som du ønsker.
Hvordan oppbevare flossvippe- og brynapplikatorer for å opprettholde hygiene?
Det er best å oppbevare applikatorene i deres originale emballasje. Bruk applikatoren umiddelbart etter å ha tatt den ut av pakningen.
Hva er tidsrammen for ordrebehandling?
Den estimerte leveringstiden er innen to virkedager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land rundt om i verden. Fraktkostnaden og estimert leveringstid avhenger av leveringslandet. Hvis du vil få informasjon om leveringskostnadene i ditt land, klikk på flaggknappen i nettstedsmenyen og velg den språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement