Maskara for volum

Nanolash VOLUME UP MASCARA

Farge: Svart

Størrelse: 10ml / 0.34 fl oz

Volume Up Mascara
Det ultimate volum og synlig tykkere vipper
Ergonomisk børste for presis applikasjon
Aktivt pleiende formel basert på naturlige ingredienser
Presist separerte vipper uten at maskaraen flekker eller renner

Naturlige vipper med imponerende volum!

Nanolash Volume Up Mascara gjør vippene dine ekstremt tykke og voluminøse. Vår maskara er hemmeligheten til salong-verdig vippevolum, og tar kun noen få strøk å oppnå.

Det er en utrolig holdbar maskara som garanterer at sminken din holder seg pen og perfekt hele dagen, uansett værforholdene. Den nydelige formelen dekker vippene over hele lengden og klumper ikke, slik at øyenlokkene dine forblir rene og frie for maskaraflak.

Volume Up Mascara

MAKSIMALT VOLUM OG VIPPEPLEIE I ETT STRØK

Hvordan lages det sensasjonelle vippe-volumet og tykkelsen? Nanolash har designet formelen til Volume Up Mascara for å garantere en daglig dose med pleiende ingredienser, slik at vippene virkelig skal bli sunnere og penere og sterkere. I tillegg til å gjøre det mulig å legge plettfri sminke, gir produktet næring til vippene dine! Den naturlige, veganske formelen er å takke for de pleiende egenskapene til maskaraen. Hvetekimolje er en enormt næringsgivende ingrediens som er rik på lesitin og virker dypt pleiende og styrkende på vippene. Vitamin E har blitt tilsatt for å hjelpe med vekst og å beskytte hårsekkene mot skadelige frie radikaler.

Formelen inneholder også risvoks og carnaubavoks, som gjør vippene tykkere, glansfulle og gir fuktighet, slik at de ser utrolig voluminøse og sunne ut. I tillegg er maskaraen beriket med gummi arabicum, hvis lindrende og beskyttende egenskaper forbedrer vippene, og det former en slags film over vippene som motvirker skader og skadelige effekter fra forurensing. Pantenol virker anti-inflammatorisk og gir fuktighet til vippene slik at de får en uimotståelig glans.

Volume Up Mascara

Hvordan bruker du den fortykkende maskaraen Volume Up Mascara?

Påføringen er enkel takket være en perfekt formel og en ergonomisk børste. Begynn med å påføre maskaraen fra hårrøttene, og vrikk spiralbørsten frem og tilbake. Du kan gjerne legge flere lag for et mer dristig resultat. For å forlenge holdbarheten til sminken din og å gi volumet og lengden til vippene enda en boost, kan du bruke Nanolash Mascara Primer. Du kommer til å se forskjellen umiddelbart!

Volume Up Mascara har en børste som når selv de korteste vippehårene uten problemer og gir vippene en fantastisk fasong; menneskene rundt deg kommer til å elske den nye looken din, men, viktigst av alt, du kommer til å elske den.

Nanolash – Alt det beste for vippene dine

Volummaskaraen er kun ett av mange utrolige produkter fra Nanolash. Selv profesjonelle vippeteknikere over hele verden bruker disse kvalitetsproduktene for vippesminke og -pleie.

Om du vil holde deg oppdatert på nye produkter innenfor skjønnhetsindustrien, samt ha en pålitelig kilde til tips og inspirasjon, må du følge oss på sosiale medier!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Hva slags børste har maskaraen?
Vår maskara har en silikonbørste som er ergonomisk formet for å separere vippene dine presist og gi dem ønsket volum.
Er maskaraen vannfast?
Nei, Nanolash Volume Up Mascara er ikke vannfast.
Hva kan jeg bruke for å ta av maskaraen?
Siden vår maskara ikke er vannfast kan du enkelt fjerne den med tradisjonelle sminkefjernere som micellart rensevann eller ansiktsrens.
Nanolash Volume Up Mascara – utløpsdato
Ved riktig oppbevaring, kan Nanolash Volume Up Mascara beholde egenskapene sine i seks måneder etter åpning
Nanolash Volume Up Mascara – ingredienser (INCI)
Aqua, Synthetic Beeswax, Paraffin, CI 77499, Polyurethane35, Acacia Senegal Gum, Stearic Acid, Triethanolamine, Palmitic Acid, VP/Eicosene Copolymer, Polybutene, Copernicia Cerifera Cera, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Oryza Sativa Cera, Triticum Vulgare Germ Seed Oil, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose.
Hva er leveringstiden?
Estimert leveringstid er to virkedager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg bestille fra utlandet?
Selvfølgelig. Vi sender til mange land over hele verden. Estimert leveringstid og fraktkostnader vil avhenge av det aktuelle landet. For mer informasjon kan du velge land ved å trykke på flagget i menyen på nettsiden vår.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement