Ansikts- og brynskniv

Nanobrow EYEBROW RAZOR

OPPRETT NY BRYNFORM

En øyenbrynskniv er et essensielt verktøy for nøyaktig og smertefri pleie og formgivning av bryn. Den har et kort og skarpt blad laget av rustfritt stål av høy kvalitet. Du kan være sikker på langvarig skarphet, som er nøkkelen til effektiv hårfjerning. Ansikts- og brynskniven er enkel å bruke. Du kan enkelt holde den ren siden den kommer med en beskyttende hette. Dette er et ergonomisk og hygienisk verktøy for problemfri fjerning av uønsket ansiktshår.

EYEBROW RAZOR

NANOBROW ØYEBRYNKNIV – PERFEKT BLAD

Ansikts- og brynskniven er et lite og komfortabelt verktøy for enkel hårfjerning. Du rengjør ansiktet ditt, og fjerner deretter uønsket hår ved å gli bladet over huden i en liten vinkel. Nanobrow Øyenbrynskniv lar deg forme øyenbrynene presist og uten smerte. Du kan gi dem ønsket fasong på et blunk, selv om morgenen før du drar på jobb. Det allsidige verktøyet etterlater huden din myk og perfekt på en rask og trygg måte.

NANOBROW – DET BESTE FOR ØYENBRYNENE DINE

Ansikts- og brynskniv er bare ett av de mange fantastiske produktene du finner i Nanobrow-serien. Dette er høykvalitets øyenbrynpleie- og makeupprodukter selv de største profesjonelle bruker ivrig. Du kan også forvandle utseendet ditt og føle deg enda vakrere.

Hvis du vil lære mer om nyheter innen skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og uendelig inspirasjon, må du besøke sosiale medieplattformene våre!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Hvordan bruker jeg øyenbrynskniven?
Ta av den beskyttende hetten og plasser bladet lett mot huden i en 45-graders vinkel. Arbeid bladet nedover med raske bevegelser. Rengjør og tørk bladet grundig etter at du er ferdig med trimmingen. Nanobrow ansikts- og brynskniv er det beste verktøyet for rask og smertefri hårfjerning.
Er ansikts- og brynskniven gjenbrukbar?
Ja, det er en gjenbrukbar ansikts- og brynskniv. Husk å rengjøre den grundig etter bruk. Skyll den under rennende vann og klapp den tørr.
Hva er tidsrammen for ordrebehandling?
Den estimerte leveringstiden er innen to virkedager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land rundt om i verden. Fraktkostnaden og estimert leveringstid avhenger av leveringslandet. Hvis du vil ha informasjon om leveringskostnader i ditt land, klikk på flaggknappen i nettstedsmenyen og velg den språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement