DIY forsegler – en forsegler for vippe-extensions

Nanolash DIY SEALER

Størrelse: 5 ml / 0,169 fl oz

DET BESTE FESTE- OG FORSTERKNINGSMIDDELET FOR DIN STIL

Nanolash DIY Sealer er et dedikert produkt for å fiksere stilen din under selvutførte vippe-extensionsbehandlinger. Den spesielt utviklede formelen er avgjørende for holdbarheten til stilen din, da den styrker limet. I tillegg danner den et tynt, usynlig lag på vippene, som beskytter dem mot smuss, støv og talg.

DIY SEALER

HVORDAN BRUKE NANOLASH DIY SEALER?

Etter å ha påført alle punktvippene påfører du en liten mengde produkt på dem for å nøytralisere klebrigheten fra festeren og styrke grepet. Den spesielle applikatoren sikrer nøyaktig påføring av forsegleren, og den tykke formelen renner ikke i øynene. Du kan bruke forsegleren på vippelengdene etter behov for å forlenge levetiden og glede deg enda mer over utseendet.

NANOLASH – DET BESTE FOR DINE VIPPER

DIY Sealer – en extensions-forsegler er bare ett av de fantastiske produktene du vil finne i Nanolash-serien. Dette er de beste sminke- og pleieproduktene som vippespesialister over hele verden ivrig bruker.

Hvis du vil lære mer om nyheter innen skjønnhetsindustrien og finne en pålitelig kilde til råd og en uendelig kilde til inspirasjon, må du besøke våre sosiale medieplattformer!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Påvirker forsegleren ytelsen til festemiddelet?
Ja. Påføring av forsegleren på en fersk look nøytraliserer klebrigheten fra festemiddelet samtidig som den styrker grepet. Dette hindrer vippetrådene i å falle av.
Hvordan bruker jeg forsegleren for å sikre at vippetrådene varer så lenge som mulig?
Påfør en liten mengde forsegler på vippene hver kveld der du tidligere påførte festemiddelet.
Nanolash DIY Sealer – ingredienser (INCI)
Isododecane, Isohexadecane, Trimethylsiloxysilicate, Hydrogenated (styrene/isoprene) copolymer, Polysorbate 20, Polypropyl sesquioxane, Disteardimonium hectorite, Phenoxyethanol.
Nanolash DIY Sealer – utløpsdato
Nanolash DIY Sealer beholder egenskapene sine i 6 måneder fra åpning når det oppbevares riktig.
Hva er tidslinjen for ordrebehandling?
Den estimerte leveringstiden er innen to arbeidsdager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land rundt om i verden. Fraktkostnaden og estimert leveringstid avhenger av leveringslandet. Hvis du vil ha informasjon om leveringskostnader i ditt land, klikker du på flaggknappen i nettstedsmenyen og velger den språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement