DIY Bonder – vippelim for hjemmebruk av vippeforlengelse

Nanolash DIY BONDER

Størrelse: 5 ml / 0,169 fl oz

HOLDBARHET OG EFFEKT DU VIL ELSKE

Nanolash DIY Bonder er et revolusjonerende lim dedikert til hjemmebruk av vippeforlengelse. Takket være den ergonomiske børsten er påføringen like rask og praktisk som påføring av mascara. Den spesielt utviklede formelen sikrer at de falske øyevippene vil holde i minst 5 dager, slik at vippeutseendet ditt vil være perfekt lenge. Bonderen har høy motstand mot vann og sminkefjerningsprodukter uten olje.

DIY BONDER

HVORDAN BRUKE NANOLASH DIY BONDER?

Når du påfører vippeforlengelse selv, påfører du bonderen først. Påfør den på rene øyevipper, startende fra roten. Hvis øyevippene dine er naturlig lange, kan du påføre limet til halvparten av lengden på vippene. Dersom du har kortere vipper kan du påføre det langs hele lengden. Etter påføring av bonderen, venter du i 15-20 sekunder og begynner å sette på punktvippene under de naturlige vippene dine.

NANOLASH – DET BESTE FOR DINE ØYEVIPPER

DIY Bonder – vippelim for hjemmebruk av vippeforlengelse er bare ett av de sensasjonelle produktene du vil finne i Nanolash-serien. Dette er de beste sminke- og pleieproduktene som øyevippeekspertene rundt om i verden bruker ivrig.

Hvis du ønsker å lære mer om nyheter innen skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og en uendelig inspirasjonskilde, sørg for å besøke våre sosiale medieplattformer!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Er bonderen vannfast
Ja, Nanolash bonder er vannfast.
Påvirker fjerning av sminke bonderen?
Fjern sminke med oljefrie produkter, da oljer kan svekke limet. Det samme gjelder for sminkeprodukter - det er best å unngå de oljebaserte.
Nanolash DIY Bonder – ingredienser (INCI)
Acrylic copolymer, Aqua, Carbon, Polyurethane prepolymer, Dehydroacetic acid sodium.
Nanolash DIY Bonder – utløpsdato
Nanolash DIY Bonder beholder sine egenskaper i 6 måneder etter åpning når det lagres riktig.
Hva er tidslinjen for ordrebehandling?
Forventet leveringstid er innen to virkedager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land rundt om i verden. Fraktkostnadene og forventet leveringstid avhenger av leveringslandet. Hvis du vil få informasjon om leveringskostnadene i ditt land, klikk på flaggknappen i nettstedsmenyen og velg språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement