Falske vipper for volum-vippeforlengelsesmetoden

Nanolash VOLUME LASHES

Twist

C D

Tykkelse

0.05 0.07 0.10 0.12 0.15

Lengde

Mixed 6mm-13mm 9mm 10mm 11mm
Ultra-myke og fleksible
Tettvevet og håndlagde
Struktur som imiterer ekte vipper
Mange alternativer å velge mellom

USLÅELIG KVALITET OG IMPONERENDE RESULTATER

De falske vippeforlengelsene - Nanolash Volume Lashes er det perfekte valget for din salong. Hver brett inneholder 16 rader med håndlagde, syntetiske vipper med dyp farge som kan forbedre enhver blikk perfekt.

De myke og motstandsdyktige silkevippene med en elegant matt finish sikrer fenomenal letthet og har en form som bedragelig ligner på en vifte av naturlige vipper. Velg kvalitet som kan møte forventningene dine og tilfredsstille kundene dine.

Volume Lashes

Ausgewählt :

Ändern

Twist

C D

Tykkelse

0.05 0.07 0.10 0.12 0.15

Lengde

Mixed 6mm-13mm 9mm 10mm 11mm

VIPPER SKREDDERSYDD TIL DINE BEHOV

Nanolash Volume Lashes lar deg tilpasse produktet til dine og dine kunders behov. De fungerer godt både for klassiske og volum vippeforlengelsesmetoder. Vi tilbyr falske vipper med de mest ettertraktede krølltypene. De kommer i et brett med blandede lengder fra 6 til 13 mm eller med en enkelt lengde etter eget valg: 9, 10 eller 11 mm. Vippene er plassert på en limstrimmel og løsner lett fra den, noe som sikrer effektiv påføring. Teksturen deres er perfekt for å lage vippevifter, enten ved bruk av shimmy eller rulling på strippemetoden.

Volume Lashes

Ausgewählt :

Ändern

Twist

C D

Tykkelse

0.05 0.07 0.10 0.12 0.15

Lengde

Mixed 6mm-13mm 9mm 10mm 11mm

HVORDAN BRUKE NANOLASH VOLUMVIPPER?

Å jobbe med Nanolash Volume Lashes er veldig enkelt. Etter grundig rengjøring og avfetting av klientens vipper og separering av nedre vipper, begynn den standard påføringen av falske vipper.

Ta tak i vippene ved basen for å ikke skade den delikate strukturen. Avhengig av den valgte vippeforlengelsesmetoden (klassisk eller volum), dra av en vipp om gangen fra strippen eller lag en vippevifte med en gang ved å bruke shimmy, rocke på strippen eller veving metoden. De delikate limstrimlene gjør det enkelt å fjerne vippene fra brettet uten problemer. Husk å velge vipper som ikke er mer enn 30% lenger enn klientens naturlige vipper, slik at de er komfortable å ha på uten å belaste naturlige vipper.

Nanolash – HVA SOM ER BEST FOR DINE VIPPER

Falske vipper for volum-vippeforlengelsesmetoden er bare ett av de sensasjonelle produktene du kan finne i utvalget av Nanolash-produkter. De er de høyeste kvalitetsvippepleie- og sminkeproduktene, også ivrig brukt av profesjonelle vippeekspertene over hele verden.

Hvis du vil lære mer om nyheter innen skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og uendelig inspirasjon, besøk våre sosiale medieplattformer!

faq
Hvordan velge vippene riktig?
Før valg av falske vipper utfører vippeeksperten en grundig analyse av klientens øye og foreslår den passende vippestylingmetoden. Når beslutningen er tatt, velger vippeeksperten de passende vippene for den valgte stilen.
Hvilke vippeforlengelsesmetoder kan Nanolash Volume Lashes brukes til?
Det er tre metoder for vippeforlengelse - klassisk, volum og hybrid. Nanolash Volume Lashes passer til alle sammen.
Kan du få vippeforlengelser mens du bruker kontaktlinser?
Kontaktlinser påvirkes ikke av falske vipper. Imidlertid vil vippeeksperten definitivt be deg fjerne dem i løpet av behandlingen.
Kan vippeforlengelser påføres etter farging av vipper med henna?
Det kan de, men du bør opprettholde en tidsavstand, helst 48 timer.
Påvirker vippeforlengelser naturlige vipper?
Riktig utførte vippeforlengelser har ingen innvirkning på naturlige vipper.
Hva er tidslinjen for ordrefullføring?
Den estimerte leveringstiden er innen to virkedager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land rundt om i verden. Fraktkostnadene og den estimerte leveringstiden avhenger av leveringslandet. Hvis du vil få informasjon om leveringskostnadene i landet ditt, klikk på flaggknappen i nettstedsmenyen og velg den språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement