Sett for vippeløft og laminering

Nanolash LASH LIFT KIT

Contents:

Step 1 – Lift (10 x 0.5 ml)
Step 2 – Fix (10 x 0.5 ml)
Step 3 – Keratin Booster (10 x 0.5 ml)
Eyelash Lift Glue (5 ml)
Silicone Rods (3 pairs)
Silikonputer (3 par)

Presist separerte og nærede vipper
Vippenes krøll og løft varer i opptil 8 uker
Naturlige krøllede og fyldige vipper
Alle nødvendige produkter og verktøy for 10 behandlinger!

VIPPELØFT OG -LAMINERING MANGE FORDELER FOR VIPPENE DINE

Oppdag hemmeligheten for å få fantastiske, definerte vipper med settet for vippeløft og -laminering fra Nanolash. Settet inneholder alle nødvendige produkter for hvert steg i behandlingen. Du kan raskt og enkelt få sensasjonelle resultater, og du kommer til å elske dem.

Vippene blir umiddelbart jevne og glansfulle. Fargen er dyp og frisk. Hver vippe er perfekt separert. Den fullere og mer voluminøse vippelooken er kun én av mange fordeler. Et vippeløft løfter og krøller vippene dine, og du kan nyte perfekt definerte vipper i mange uker.

LASH LIFT KIT

VAKRE VIPPER I MANGE UKER

Gjør vippene dine perfekte og vakre med et sett for vippeløft og -laminering fra Nanolash! Produktet er designet for å gi langvarige resultater. Målet er å naturlig definere vippene dine uten at resultatene blir overdrevne. Vippeløft og laminering med Nanolash gir deg vipper som er på sitt beste til enhver tid – du våkner opp og er klar til å gå ut døra! Vippene vil bli tydelig løftet og krøllet, slik at de ser lengre og fullere ut. Du kan nyte resultatene i opptil 8 uker! Nanolash Lash Lift Kit lar deg gjøre hele 10 behandlinger!

Vippeløft og laminering er ikke bare en skjønnhetsbehandling. Du vil også få intens vippe-pleiende og beskyttende effekter. Det hydrolyserte keratinet blant ingrediensene øker vippenes volum, promoterer reparasjon og booster vippenes motstandsdyktighet. Produktene for laminering inneholder lanolin, som pleier vippene og forhindrer tap av fuktighet. Olivenolje, avokadoolje og druekjerneolje gir fuktighet og næring til vippene, slik at de blir mer motstandsdyktige mot skader takket være forbedret elastisitet. Abyssinerolje og kokosolje gir glans og beskytter håret mot UV-stråling. Nanolash-produkter for vippeløft og laminering er rike på arginin, pantenol og silke for å gi næring til og styrke vippene, slik at de blir mykere og får en sterkere glans.

LASH LIFT KIT

VIPPELØFT OG LAMINERING MED NANOLASH
DET ER KJEMPEENKELT!

Med Nanolashsettet for vippeløft og -laminering kan du få vakre vipper på kun noen få enkle steg. Husk å følge instruksjonene som er inkludert i settet. Se hvor enkelt det er!

1. Fjern nøye all sminke og rester av hudpleie fra vippene. Bruk en spesiell bryn- og vippesjampo eller en oljefri sminkefjerner.

2. Velg silikonputer i riktig størrelse og plasser dem på det øvre øyenlokket. Bruk lim til å feste vippene til puten og separer vippehårene nøye.

3. Påfør Step 1 – Lift på vippene, så nærme hårrøttene som mulig, men ikke legg det på tuppene. Vent i 7-10 minutter før du fjerner produktet med en bomullspad eller applikator.

4. Påfør Step 2 – Fix på vippene, så nærme hårrøttene som mulig, men ikke legg det på tuppene. Vent i 7-10 minutter før du fjerner produktet med en bomullspad eller applikator.

5. Påfør Step 3 – Keratin Booster på hele vippene så nærme hårrøttene som mulig, men ikke legg det på tuppene. Vent i 7-10 minutter før du fjerner overflødig produkt med en fuktig bomullspad eller applikator.

6. Fjern så forsiktig silikonputene fra øyenlokkene og vippene. Børst gjennom vippene med en nylon spiralbørste. Det var alt!

Nyt dine nye, vakkert separerte og fyldige vipper med en perfekt krøll!

Nanolash – DEFINISJONEN AV PERFEKTE VIPPER

Lash Lift Kit er ikke det eneste produktet til Nanolash! Bli kjent med hele assortimentet inkludert de beste vippeproduktene som kommer til å forvandle sminke- og vippepleierutinen din fullstendig! Gi vippene dine mer dimensjon på et blunk! Se de andre produktene vi tilbyr og følg de nye trendene!

Ser du etter genial sminkeinspirasjon? Lurer du på hvordan hvordan du kan forbedre øyensminken din for å imponere de rundt deg? Sjekk ut våre sosiale medier!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Hvordan forberede vippene dine til vippeløft og laminering?
Du må preparere vippene dine før vippeløftbehandlingen. Vippene dine skal være helt frie for sminke- og oljerester. Bruk en oljefri sminkefjerner eller en spesialutviklet vippesjampo med en nøytral pH-verdi.
Hva er forskjellen mellom vippeløft og vippelaminering?
Vippeløft gir deg ønsket krøll og løft. Laminering er det siste steget i vippeløftbehandlingen. Det hydrerer vippene og gjenoppretter keratinnivået i vippehårene.
Hvor ofte kan jeg gjør vippeløft- og lamineringsbehandlinger?
Det beste er å gjøre en vippeløftbehandling hver 6. eller 7. uke. Det er avhengig av tilstanden til vippene dine. Husk å vente i minst 4 uker før du gjør en ny vippeløftbehandling.
Kan jeg påføre sminke på vippene etter vippeløft og laminering?
Ja, det kan du, men husk å ikke bruke sminke de første 12 timene etter behandlingen.
Hvordan pleie vippene etter vippeløft og laminering?
Unngå fukt og høye temperaturer (varme bad, badstue osv.) i 24 timer etter behandlingen.
Hvor lenge må jeg vente på leveringen min?
Estimert leveringsdato er to virkedager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg bestille fra utlandet?
Selvfølgelig kan du det. Selskapet vårt sender til mange land over hele verden. Estimert leveringsdato og fraktkostnader avhenger av landet det skal sendes til. For mer informasjon kan du klikke på flagget i menyen og velge ønsket språk.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement