Vippeløft- og lamineringskammer

Nanolash LIFTING COMBS

Antall: 3 stk

VIPPELØFT- OG LAMINASJONSKAMMER

Den Y-formede kammen til vippeløft gjør det enklere og raskere å plassere vipper på silikonstengene under vippeløft og laminering. Hver ende av vippeapplikatoren har en annen funksjon. Den første sikrer at du kan gre vippene riktig på stangen, mens den andre enden fungerer som en kam for å børste og separere vippene før påføring av vippeløftprodukter.

Lifting Combs

HVORDAN BRUKE NANOLASH LIFTING COMBS?

Etter å ha plassert silikonstengene på øyelokkene påfører du godt med lim på vippene. Bruk den flate enden av kammen for å gre vippene på stangen. Bruk spissen av kammen for å nøyaktig separere vippene. Fortsett deretter å påføre vippeløft- og laminatiseringsprodukter.

NANOLASH – DET BESTE FOR DINE VIPPER

Vippeløft- og laminasjonskammer er bare ett av de fantastiske produktene du vil finne i Nanolash-serien. Dette er høykvalitets sminke- og pleieprodukter som vippeteknikere over hele verden bruker ivrig.

Hvis du vil lære mer om nyheter innen skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og uendelig inspirasjon, sørg for å besøke våre sosiale medieplattformer!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Er vippeløft- og laminasjonskammene gjenbrukbare?
Ja, du kan gjenbruke kammen flere ganger. Husk bare å rengjøre grundig etter hver bruk.
Er løftekammer nødvendig for vippeløft?
Kammer er nødvendige tilbehør. Disse lar deg gre vippene på silikonstengene ved hjelp av vippelim. De sikrer også nøyaktig separasjon av vippene.
Hva er tidslinjen for ordrefullføring?
Den estimerte leveringstiden er innen to arbeidsdager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land rundt om i verden. Fraktkostnaden og estimert leveringstid avhenger av leveringslandet. Hvis du vil få informasjon om leveringskostnadene i ditt land, klikker du på flaggknappen i nettstedsmenyen og velger den språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement