Brynslamineringssett

Nanobrow LAMINATION KIT

Innhold: Brow glue (7 ml/ 0.24 fl oz) StepOne Lifting lotion (5 ml / 0.17 fl oz) StepTwo Fixer (5 ml / 0.17 fl oz)

Alt-i-ett sett for langvarig brynslaminering
Pene og polerte bryn i mange uker
Bryn ser tykkere og med mer volum
Perfekt for både profesjonell og hjemmebruk

PLETTFRIE BRYN I UKEVIS

Hvis du vil ta kontroll over uregjerlige, tykke eller stive bryn - velg alt-i-ett brynslamineringssett fra Nanobrow. Settet inneholder alt nødvendig utstyr for å oppnå det perfekte resultatet. Bryn blir mye tykkere og fyldigere, forblir løftet og perfekt formet i mange uker. Ikke vent lenger. Få de perfekte brynene dine nå.

Lamination Kit

DIN HEMMELIGHET TIL PLETTFRIE ØYENBRYN

Slutt på uregjerlige bryn! Nanobrow Lamination Kit er den beste og mest effektive måten å få vakre bryn på. Effekten av øyenbrynslaminering varer i opptil 6 uker. Settet er superøkonomisk, enkelt å bruke og garanterer presisjon. Produktene og tilbehøret i settet er nok til over et dusin påføringer. Du kan glede deg over perfekt definerte bryn i mange måneder. Brynslaminering reparerer intensivt bryn, nærer og gir håndterbarhet. Du kan raskt og enkelt gi dem et mer voluminøst utseende, børste dem i ønsket form og til slutt låse dem på plass. Behandlingen kamuflerer tomme områder og får brynene til å virke tykkere. Ikke noe mer bry med brynene som er vanskelige å styre!

Å ta kontroll over brynene og gi dem et tykkere utseende har aldri vært så enkelt. Du vil sikkert glede deg over fordelene med brynslaminering i mange uker. Øyenbrynslaminering kan gjøres på alle typer bryn, spesielt på uregjerlige og tykke eller ekstremt tynne bryn. Du kan også kombinere det med presis bryneforming og brynfarging for forbedrede resultater.

Lamination Kit

HVORDAN BRUKE BRYNSLAMINERINGSSETTET

For å nyte perfekt definerte bryn med volum, velger du Nanobrow Lamination Kit! Hvordan opprettholde en perfekt øyenbrynslook i mange uker uten etterbehandlinger? Her er en trinnvis guide:

1. Fjern øyenbrynssminke med et oljefritt produkt (f.eks. Nanobrow Micellar Makeup Remover).

2. Ta flasken merket Glue. Påfør en liten mengde produkt på brynene og børst dem i ønsket posisjon. Vent et øyeblikk.

3. Påfør løftelotionen merket Step One. Begynn fra fronten av brynet og børst hårene i ønsket form.

4. La produktet være på brynene i 5 til 8 minutter, avhengig av tykkelsen på øyenbrynshåret ditt, og fjern det deretter med en bomullspad.

5. Påfør den andre formelen – Step Two. Igjen, begynn fra fronten av brynet og beveg deg mot halen, og husk å holde den ønskede formen på brynet.

6. La produktet være på i 5 til 8 minutter, og fjern det deretter med en fuktig bomullspad.

NANOBROW – DET BESTE FOR ØYENBRYNENE DINE

Øyenbrynslamineringssett er bare ett av de mange sensasjonelle produktene du vil finne i Nanobrow-serien. Dette er øyenbrynspleie og sminke av beste kvalitet, og selv de største proffene bruker dem ivrig. Du kan også forvandle utseendet ditt og føle deg enda vakrere.

Hvis du vil lære mer om nyheter innen skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og en uendelig kilde til inspirasjon, bør du besøke sosiale medieplattformer!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Hvordan bruker jeg Nanobrow øyenbrynslamineringssett?
Nanobrow Lamination Kit er et brynsett som inkluderer alt nødvendig tilbehør for superlangvarig, perfekt brynslaminering. Du trenger bare å rense og avfette brynene, og påføre de medfølgende formuleringene i riktig rekkefølge. Under lamineringsprosessen børster du brynene i ønsket form og fjerner produktene med en bomullspad etter tiden som er angitt i instruksjonen.
Når bør jeg bruke Nanobrow øyenbrynslamineringssett?
Brynslamineringssettet fra Nanobrow er en enkel måte å skape feilfrie brynstiler som varer i uker. Brynene ser voluminøse ut, og du kan glede deg over polerte, pene øyenbryn i lang tid. Øyenbrynslaminering fungerer bra for alle som vil ha en ny brynslook.
Kan jeg bruke Nanobrow-lamineringssettet hvis jeg har sensitiv hud?
Produktene inkludert i Nanobrow-lamineringssettet er laget av spesielt utvalgte ingredienser. Før laminering anbefaler vi å gjøre en patchtest.
Hvor ofte kan jeg laminere brynene mine?
Vi anbefaler å gjøre brynslaminering hver 4. til 6. uke.
Nanobrow Lamination Kit - utløpsdato
Når de oppbevares riktig, beholder produktene inkludert i brynslamineringssettet egenskapene sine i 6 måneder etter åpning.
Hva er tidslinjen for ordrefullføring?
Den estimerte leveringstiden er innen to virkedager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land rundt om i verden. Fraktkostnaden og estimert leveringstid avhenger av leveringslandet. Hvis du vil få informasjon om leveringskostnadene i landet ditt, klikker du på flaggknappen i nettstedsmenyen og velger den språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement