Øyebrynserum

Nanobrow EYEBROW SERUM

Farge: klar

Størrelse: 5 ml / 0.17 fl oz

Øyebrynserum
1
2
3
+

Tykner og gir form til øyenbrynene
Nærer og forhindrer tap av øyebrynshår
Sikrer full kontroll over uregjerlige bryn
Forsterker fargen og forbedrer elastisiteten

PERFEKTE ØYENBRYN PÅ BARE ÉN MÅNED

Dette produktet er nøkkelen til å oppnå tykkere bryn raskt og effektivt, og lar deg enkelt gi øyenbrynene drømmefasongen.

Formelen, laget med førsteklasses nærende ingredienser, gjør tynne, skjøre og svake øyenbryn til et minne. Bare 30 dager med regelmessig bruk er nok til å legge merke til en tydelig forskjell i volumet av øyenbrynene dine. Brynene regenereres, blir mer glansfullt, og fargen dypner. Velg brynserumet hvis du sliter med overdreven tap av øyenbrynshår, da produktet stopper hårtap og stimulerer hårvekst.

Zbliżenie oka z krótkimi rzęsami
Zbliżenie oka z długimi rzęsami

Eyebrow Serum

1
2
3
+

DEN ULTIMATE TYKKELSE OG NÆRING I ÉN

Ved å velge Nanobrow øyebrynserum får du et produkt som trenger inn i de dypeste delene av øyenbrynene. Den konsentrerte formelen påvirker øyenbrynene, gir dem nødvendige ingredienser for å regenerere dem og opprettholde deres stilige utseende. Du kan oppnå disse resultatene etter bare en måned med bruk av serumet. Serumet fremmer også hårvekst og påvirker øyenbrynsvolum og farge, slik at de ser tredimensjonelle ut. Ginsengrotekstraktet har regenererende egenskaper som gir øyenbrynene riktig næring, mens arginin fukter dem effektivt. Aktive peptider stimulerer hårvekst i øyenbrynene, noe som gjør dem fyldigere.

Riktig definerte, fulle øyenbryn kan fullstendig forandre utseendet ditt. Derfor er det så viktig å ta vare på dem ved hjelp av et egnet og effektivt produkt. Nanobrow Eyebrow Serum har en lett, ikke-tyngende formel som er enkel å påføre og lar de pleiende ingrediensene virke umiddelbart. Produktet absorberes veldig raskt, uten å etterlate rester. Prøv vårt serum og oppdag hvor fantastiske øyenbrynene dine kan se ut!

Eyebrow Serum

1
2
3
+

HVORDAN BRUKE ØYEBRYNSERUM?

Påfør Nanobrow øyebrynserum på øyenbrynene dine om kvelden, etter å ha fjernet ansikts- og øyesminke grundig. Før den myke og presise applikatoren med hårets vekstretning. La det tørke en stund, og fortsett deretter med resten av hudpleierutinen din.

Bruk serumet daglig for de beste resultatene. Etter to måneder med bruk av serumet bytter du til en vedlikeholdsbehandling hvor du påfører produktet hver 2.-3. dag..

Krótki film prezentujący efekty stosowania odżywki do rzęs

NANOBROW – DET BESTE FOR ØYENBRYNENE DINE

Øyebrynserum er bare ett av de mange fantastiske produktene du finner i Nanobrow-serien. Dette er de høyeste kvalitetsproduktene for øyebrynpleie og sminke, som til og med de største profesjonelle bruker ivrig. Du kan også forvandle utseendet ditt og føle deg enda vakrere.

Hvis du vil lære mer om nyheter innen skjønnhetsbransjen og finne en pålitelig kilde til råd og en uendelig kilde til inspirasjon, må du besøke våre sosiale medieplattformer!

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Når vil jeg se de første resultatene av å bruke Nanobrows øyebrynserum?
Du vil se de første effektene allerede etter to uker med bruk av serumet, da det betydelig vil hemme hårtap. Etter en måned med regelmessig bruk, vil du legge merke til en definitiv forbedring i øyenbrynsvolumet.
Hvem kan bruke Nanobrow Eyebrow Serum?
Nanobrow er et avansert øyebrynsserum som er utviklet for å besvare behovene til de av oss som ikke er fornøyde med måten øyebrynene våre ser ut på. Bruk den om brynene dine er tynne, sparsommelige, lyse eller når brynshårene dine faller overflødig ut. Produktet anbefales ikke for gravide eller ammende kvinner, mennesker under 18 år eller de som for øyeblikket gjennomgår enkelte medisinske behandlinger. I tillegg anbefales de som har utviklet allergiske reaksjoner ovenfor ingrediensene som benyttes i Nanobrow å unngå å bruke serumet.
Kan jeg bruke øyebrynserum på microbladede øyenbryn?
I de fleste tilfeller kan øyebrynserum brukes etter microblading. Det er imidlertid lurt å rådføre seg med en kosmetolog eller hudlege, spesielt hvis prosedyren ble utført nylig.
Påvirker et øyebrynserum fargen på naturlige øyenbryn?
Nærede og tykkere øyenbryn kan få en mørkere og dypere farge.
Nanobrow Eyebrow Serum – ingredienser (INCI)
Aqua, Propanediol, Glycerin, Octapeptide-2, Biotinoyl Tripeptide-1, Glycine Soya Germ Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Ethyl Tafluprostamide, Panax Ginseng Root Extract, Arginine, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Lactic Acid, Panthenol, Calcium Gluconate, Gluconolactone, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Alcohol, Citric Acid, Triethanolamine.
Nanobrow Eyebrow Serum – holdbarhetsdato
Nanobrow Eyebrow Serum beholder sine egenskaper i ett år etter åpning, når det oppbevares riktig.
Hva er tidslinjen for ordrebehandling?
Den estimerte leveringstiden er innen to virkedager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land over hele verden. Fraktkostnaden og estimert leveringstid avhenger av leveringslandet. Hvis du vil ha informasjon om leveringskostnader i ditt land, klikker du på flaggknappen i nettstedsmenyen og velger språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement