Notice: Undefined variable: promo in /home/revlash/domains/nanolash.no/public_html/_init.php on line 97
 Øyevippeløft og laminering. Alle ting å vite

Øyevippeløft og laminering. Alle ting å vite

Øyevippeløft og laminering. Alle ting å vite

Du har sikkert hørt om en ting som heter øyevippeløft eller øyenvippelaminering. Det er definitivt den beste metoden for å forbedre utseendet og tilstanden til øyevipper. De holder seg på plass og ser mer voluminøse ut, noe som åpenbart gir en fantastisk definisjon til øynene. Fortsett å lese for flere detaljer!

Hva er et vippeløft og hvilke effekter gir det?

Behandlingen er utviklet for å styrke øyenvippehår ved å fylle det med keratinproteinet, også kjent som hårets byggestein. Øyevippeløft og laminering innebærer å bruke spesielle løsninger som endrer hårstrukturen. De løser opp disulfidbindingene for å gjøre vippene lettere å håndtere og få dem til å suge opp næringsstoffer lettere, og gjenoppretter deretter bindingene og forsegler hårkutikulalaget.

Hva er forskjellen mellom vippeløft og vippelaminering?

Det skal bemerkes at hver lamineringsprosess også er en vippeløft, men ikke hver vippeløft er vippelaminering. Vi kan ikke bruke disse begrepene om hverandre.

 • Øyevippeløft gir øyevippene ønsket form. Løsningene som brukes til vippeløftingsprosessen har som mål å gjøre hårene mer håndterbare. Takket være det kan vi ved hjelp av spesielle silikonstaver og vippelim løfte vippene, holde dem på plass og lage ønsket krøll.
 • Laminering av øyenvipper kan kalles en keratinvippeløfting, og det er vanligvis den siste fasen av hele behandlingen, med sikte på å hydrere vippene som nettopp har blitt dekket med kjemiske løsninger. Hullene i vippene fylles ut med keratin, og øyevippene blir elastiske, sterke og er ekstra beskyttet.

Effekter etter vippeløft og laminering

Den største fordelen med vippeløft og laminering er at øyevippene ser naturlige ut, ikke overdrevne. De er perfekt atskilt, skinnende og tykkere, noe som gir dem et sunnere utseende. Dette er grunnen til at de fleste kvinner legger bort mascaraene og vippekrøllerne. Naturligvis kan du bruke disse etter vippeløft - det er helt opp til deg.

Resultater etter vippeløft:

 • permanent vippeløftende effekt
 • vippekrøller og vipper som ser lengre ut
 • dypere vippefarge (hvis du også bruker vippefargen)

Resultater etter vippelaminering:

 • dypt nærede, sterke vipper
 • tykkere vipper
 • vippenes elastisitet og glans
 • naturlige, langvarige resultater

Øyevippeløft og laminering. Hva innebærer det?

Nedenfor presenterer vi vippeløftet og lamineringsprosessen som alltid involverer de samme trinnene enten du får det gjort i salongen eller gjør det selv ved hjelp av et vippeløft-sett hjemme. Behandlingen tar rundt en og en halv time.

TRINN 1. FORBERED VIPPENE DINE

Fjern øyevippene dypt for sminkerester, støv og olje. Bruk gjerne spesiallaget vippe- og brynshampoo.

TRINN 2. SIKKER NEDRE ØYELKKE OG UNDERVIPP

Du kan bruke spesielle hydrogelplaster. Bare plasser dem på øyelokket, og skille de øvre og nedre vippene. Du vil redusere risikoen for at øvre og nedre vipper fester seg sammen.

TRINN 3. VELG DE BESTE SILIKONSTENGER

Se etter silikonstenger for vippeløft og laminering. Velg den beste størrelsen for øyet ditt og plasser stangen over hele det øvre øyelokket. Hvis du er redd stangen beveger seg, kan du feste den med et vippeløft-lim.

TRINN 4. FORBERED VIPPENE FOR BEHANDLING

Bruk det samme limet og den spesielle vippeløftekammen, og fest de øvre vippene til stangen. Prøv å holde vippene nøyaktig adskilt.

TRINN 5. ÅPNE UNDERHÅLLESKALENE

Bruk den aktiverende løsningen for vippeløft og laminering. Den er ment for å slappe av hårstrukturen som gjør vippene lettere å style og administrere. Påfør produktet på vippene med en ren applikator, rundt en millimeter fra vippekanten. Håret får en keratinsprøyte og suger opp alle nødvendige næringsstoffer. Etter ca. 7-10 minutter, fjern produktet med en bomullspad eller annen ren applikator.

TRINN 6. GÅ VIPELIFTINGEN TIL SISTE

Bruk den nøytraliserende løsningen for vippeløft og laminering. Produktet er ment for å nøytralisere den aktiverende løsningen, og lukke skjellaget tilbake. Påfør løsningen med en ren applikator, rundt en millimeter unna vippekanten, og la den virke i 7 til 10 minutter. Til slutt fjerner du produktet med en ren bomullspute eller annen ren applikator.

TRINN 7. BRUK EN VIPENYGE (VALGFRITT)

Hvis du ønsker å gjøre vippene mørkere under vippeløft-prosessen, bør du bruke den på dette stadiet. La fargen være på vippene som angitt av produktprodusenten (se nøyaktig klokkeslett på emballasjen).

TRINN 8. TID FOR EN KONDITIONERING

En keratinbalsam for vippeløft og laminering vil øke resultatet av behandlingen. Slikt serum tilfører vippene glatthet, gir naturlig glans, elastisitet og spenst. Påfør den rundt en millimeter unna vippekanten og la virke i 7 til 10 minutter. Deretter vaskes det av med en våt bomullspute.

TRINN 9. TA FORSIKTIG AV STANGEN

Du kan bruke en våt Q-tip når du tar av silikonstangen. Skyv den forsiktig og forsiktig under stangen. Vippeløft-limet er vannløselig slik at stangen vil løsne fra øyelokket og vipper lett. Bruk en engangsbørste til å gre gjennom vippene som prikken over i'en.

Hvilke ting å huske etter vippeløft og laminering?

Å være forsiktig og forsiktig er nøkkelen i 24 timer etter vippeløft-prosessen. Ikke våt eller ta på vippene dine. Ikke bruk sminke, og hopp over vippeområdet når du bruker hudpleie som ansiktsfuktighetskremer og oljer. Etter 24 timer kan du begynne å pleie vippene dine. Å bruke oljer av god kvalitet for å fukte vippene er det beste valget fordi vippene etter vippeløft og laminering suger opp alle slags næringsstoffer og vitaminer veldig godt.

Øyevippeløft og laminering. Hvor lenge varer det og når skal behandlingen gjentas?

Akkurat som hodehår har øyevipper en naturlig livssyklus, og vippehår faller av på et visst tidspunkt. Effekten etter vippeløft avhenger med andre ord av den naturlige prosessen. Med tanke på den gjennomsnittlige levetiden til vippene, varer resultatene i rundt 5 uker, men det er ikke en regel. I noen tilfeller varer vippeløft og laminering i til og med 7 uker.

Den optimale tiden som vippeløftet bør gjentas etter er fra 5 til 7 uker. Dette er når de nye vippene er mest sannsynlig å erstatte de gamle som hadde blitt laminert.

Kontraindikasjoner for vippeløft og laminering:

 • allergisk øyesykdom hudavskalling i øyeområdet
 • konjunktivitt og andre infeksjoner
 • øyeoverfølsomhet
 • grå stær og glaukom
 • stye, keratitt
 • kjemoterapi

Vippeløft og laminering - Meninger

Du vil finne anmeldelser av vippeløft-sett og høre meninger om behandlingen fra vennene dine eller lese dem over Internett. De er tydelige: kvinner som har gjort vippeløft er fornøyde med resultatene og elsker deres fantastiske vippekrøller og volum. De setter også pris på langvarige effekter, og de fleste av dem gjentar behandlingen.

Øyevippeløft hjemme. Er det verdt det?

Vanligvis involverer øyenvippeløft hjemme de samme trinnene og produktene som behandlingen av en proff. Du trenger bare å kjøpe et spesielt hjemmevippeløft og lamineringssett; du finner en i vår Nanolash-butikk. Settet inneholder klare, enkle instruksjoner og alt viktig tilbehør. Du kan bruke guiden ovenfor og nyte salongverdige, feilfrie vipper!Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement