Notice: Undefined variable: promo in /home/revlash/domains/nanolash.no/public_html/_init.php on line 97
 Guide til å bruke øyensminke med vippeforlengelser - Hva du bør være oppmerksom på?

Guide til å bruke øyensminke med vippeforlengelser - Hva du bør være oppmerksom på?

Guide til å bruke øyensminke med vippeforlengelser - Hva du bør være oppmerksom på?

Effektene av vippeforlengelser kan fremheve øynene nok til at kvinner dropper øyesminke en stund. Det er ingenting galt med dette, og det viser hvor mye vippeforlengelser kan påvirke utseendet og humøret vårt. Imidlertid, hvis du ønsker å forbedre blikket ditt enda mer, må du vurdere noen viktige ting som vi skal avsløre i dag.

Øyesminke med vippeforlengelser - oppretthold harmoni

Uansett hvilken metode for vippeforlengelser du velger (klassisk, volum eller hybrid), vil øynene dine umiddelbart bli fremhevet, og blikket ditt vil se betydelig dypere ut. Hvis du velger å bruke øyenskygge i tillegg, må du huske å opprettholde harmoni i utseendet ditt. Dristig øyesminke kombinert med volumvippeforlengelser kan fremheve øynene fantastisk for en elegant hendelse, men det er lett å overdrive det og redusere effekten av vippeforlengelsene helt.

Hva er verdt å holde øye med?

 • Valget av øyenskygge bør ikke overskygge effekten av vippeforlengelser. Satse på lyse farger som matcher det overordnede utseendet.
 • Bruk av eyeliner er greit, men hold det subtilt for å sikre at vippene er hovedfokuset.
 • Å legge til et ekstra lag med mascara på de nedre vippene vil eliminere den uønskede kontrasten mellom dem og de øvre vippene.
 • Du kan forbedre effekten av vippeforlengelsene ved å gi vippekanten din et dypere utseende. Bruk en blyant til denne oppgaven og definer den øvre vannlinjen med den.

Trendy sminke trender skapt for vippeforlengelser

Sminke er en kunstform som kan mestres med riktig oppmerksomhet. Det er nødvendig å huske den tidligere nevnte harmonien slik at effektene ikke ser overdrevne ut. Hvilke sminkeutseender velger kvinner med vippeforlengelser?

 • Minimalisme med et delikat preg

I dette tilfellet vinner det naturlige utseendet. Kvinner velger vanligvis en delikat definisjon av øyenbryn ved å bruke for eksempel en pomade i en naturlig nyanse, eller viser frem sine ryddige og ofte laminerte øyenbryn. Velg øyenskygge i nøytrale nyanser som fremhever øyet delikat, du kan også bruke eyeliner så lenge du holder det enkelt. Hold leppene naturlige, leppeglans eller leppeolje er nok til å få dem til å se blanke ut. Du kan også velge nøytral leppestift med en nyanse som er nær din naturlige leppefarge. Kombiner det med dine 1:1 vippeforlengelser; dette utseendet er også kompatibelt med hybridmetoden. Denne sminken fungerer for enhver anledning og for enhver kvinne.

 • Fersk og subtil pastell-look

Kvinner liker generelt å eksperimentere og skille seg ut. Pastellfarger er en stadig tilbakevendende motefarge og sminke trend. De forbedrer naturlig skjønnhet fantastisk og kontrasterer med forskjellige øyenfarger. Øyenskygger i mint, lavendel, gul og blåtoner vil sikkert trekke oppmerksomhet. Fargerike eyelinere blir stadig mer populære da de lar deg skape kreative sminkeutseender. Kanskje det ikke er det beste utseendet for arbeid, men det er ideelt for sommerkvelder eller musikkfestivaler. Vippeforlengelser utført ved hjelp av hybridmetoden med ekstra bruk av fargerike hår vil imponere alle.

 • Intens røykfylt øye

Hvis du trenger et utseende for en elegant kveldshendelse og drømmer om en litt dristigere versjon av deg selv - satse på den pålitelige røykfylte øyelooken og kombiner den med volumvippeforlengelser. Intens øyenskygge og riktig blending vil gjøre blikket ditt fengslende. Du kan droppe eyelineren eller bruke den til å forsiktig dypne vippekanten.

 • Uimotståelig glans - glitter glam

En stor, gal natt ute krever en like gal look! Uansett hvilken metode for vippeforlengelser du velger, gå for glittertilbehør. Glitterøyenskygge? Hva med glittereyeliner med en touch av farge som matcher antrekket ditt? Glem heller ikke å påføre litt highlighter i de indre hjørnene av øynene. Du kan også gripe etter spesielle diamanter som fester seg til huden og påføre dem rett under brynbuen. Glitrende og ha det gøy!

Sminke med vippeforlengelser - problemer du kan overvinne

 • Falske øyenvipper kontra øyesminke

Øyesminke kombinert med vippeforlengelser trenger ikke å være vanskelig. Imidlertid må du være oppmerksom på kosmetikken du bruker, fordi hvis du gjør en feil, kan du miste de falske øyenvippene raskere enn du tror.

PROBLEM: Selv om kremøyenskygger har sine fans, kan de ikke være et godt valg. De er oljebaserte, og oljer skader limet for vippeforlengelser. Derfor har bruk av vanntette kosmetikk også høy risiko for skade. De er oljebaserte og kan bare fjernes med dobbelfase micellært vann, som du sannsynligvis gjettet, er også oljebasert.

TIPS: Bruk klassisk eller løs øyenskygge. De er godt pigmenterte og ser like vakre ut på øyelokket. De vaskes også lett av. Når du velger eyeliner, velg en flytende eller penn-eyeliner.

 • Vippeforlengelser kontra foundation og concealer

Tilsynelatende to forskjellige ting angående to forskjellige områder, men de kan være skadelige for hverandre.

PROBLEM: Formelen til concealeren eller foundationen din kan være vanskelig å vaske av, og noen ganger kan noe av det komme på vippene mens du gjør deg klar om morgenen. Å fjerne disse produktene er virkelig vanskelig og kan lime vippene sammen. Ansiktspudder kan også være problematisk når det legger seg på øyenvippene våre. De mister automatisk den dype svarte fargen, og hele forlengelseseffekten ser bare dårlig ut.

TIPS: Det er best å gripe etter en mikrobørste eller bomullspinner og fukte den forsiktig med micellært vann. Lukk øyet ditt og flytt bomullspinneren fra roten av vippene til tuppene. Børst til slutt gjennom vippene med en spoolie.

 • Fjerning av øyesminke med falske øyenvipper

Glem aldri å fjerne øyesminken din - øynene og vippene dine vil definitivt takke deg.

PROBLEM: Nå som du vet at bruk av dobbelfase sminkefjernere og feil produkter kan skade øyenvippene dine, er det verdt å være oppmerksom på de grunnleggende tilbehørene på badet ditt. Med dette mener vi bomullspader du bruker til å fjerne sminken. Disse uskyldige tingene kan forårsake mange problemer når du fjerner sminke fra vippeforlengelser. Fibrene setter seg fast i vippene og er vanskelige å fjerne. Dessuten kan de sette seg mellom naturlige og falske vipper, og dette er en enkel måte å rive ut vippeforlengelsen på.

TIPS: Bruk etfase micellært vann for å fjerne sminken. Du kan påføre det på fingrene og skumme det opp, deretter spre skummet over øyelokkene. Etter noen øyeblikk skal sminkeprodukter som øyenskygge eller eyeliner løse seg opp.

 • Vasking av falske øyenvipper etter sminkefjerning

Dette er et viktig trinn for å opprettholde riktig hygiene og øyehelse.

PROBLEM: Micellærvann og sminkefjernerlotioner er designet for å løse opp kosmetikk og gjøre det lettere å vaske dem av huden og håret, men de kan etterlate noen rester. Derfor bør du alltid vaske ansiktet med ansiktsgel etter at du har fjernet sminken. De fleste av oss bruker bare vanlig ansiktsgel til denne oppgaven, men de kan inneholde ingredienser som kan være skadelige for limet.

Hva gjør du i denne situasjonen?

TIPS: Det er verdt å gripe etter en dedikert sjampo for vipper og bryn. Dette veldig milde produktet vil gjøre en fantastisk jobb med å rense øyevippene. Hvordan bruker du det?

TRINN 1. Skum sjampoen. Du kan velge vippe- og brynsjampo fra Nanolash som leveres med en spesiell skummende pumpeflaske.

TRINN 2. Påfør skummet på øyenvippene dine.

TRINN 3. Gli forsiktig fingrene gjennom håret fra topp til bunn. Hvis du har en ren, fin børste, kan du finne den nyttig. Bustene glir mellom vippene og rengjør rommet mellom dem ordentlig.

TRINN 4. Skyll av sjampoen med lunkent vann.

Du er ferdig! Øyevippene dine er rengjort nøyaktig. Du kan vaske øyevippene dine om morgenen og kvelden. Du kan også bruke sjampoen når du tar vare på dine naturlige øyenvipper i daglig rutine.Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement