Notice: Undefined variable: promo in /home/revlash/domains/nanolash.no/public_html/_init.php on line 97
 10 Mest Populære Øyenvippe-Myter

10 Mest Populære Øyenvippe-Myter

10 Mest Populære Øyenvippe-Myter

Du har sannsynligvis fulgt rådene fra bestemoren din, moren din eller søsteren din for å forbedre vippene dine. Noen av tipsene kan ha hørt litt overraskende ut, og etterlatt deg mistenksom om effektiviteten deres. La oss gå gjennom 10 av de mest populære øyenvippe-myter som trenger avsløring.

Øyenvippepleie. Hvorfor du må være forsiktig

Øynene er et ekstremt følsomt organ som må tas vare på nøye. Folk har en tendens til å glemme at den viktigste rollen til øyenvippehår er å beskytte øynene. Det er super viktig at vi følger daglig pleie av vipper, men samtidig må vi være forsiktige. Å følge enhver tips vi hører eller finner på internett kan ende dårlig og forårsake alvorlige konsekvenser.

Myter om øyenvippepleie

I dag oppsummerer vi øyenvippe-myter og forklarer hvorfor bruk av noen metoder kan være skadelig.

MYTE: Å bruke mer mascara vil få vippene dine til å bli lengre og fyldigere

FAKTA: Å påføre for mye mascara kan forårsake brudd på øyenvippene. Mascaraformelen tørker ut og danner en slags skorpe. Overflødig mascara får vippene til å klebe sammen og etterlater dem med et spindelvevslignende utseende. Å gni øynene ved et uhell kan enkelt knekke vipper som sitter sammen. I tillegg forårsaker overskudd av mascara tørrhet i vippene.

RÅD: Du bør kjøpe en mascara som mest sannsynlig vil oppfylle dine behov og ønsker. Kosmetikkmarkedet tilbyr forskjellige mascaraer for volum, lengde og krøll. For å forbedre helsen til øyenvippehåret anbefaler vi å få en mascara-primer som fukter vippene og låser fuktighet, samtidig som sminken din forblir pen.

MYTE: Å trimme vipper vil få dem til å vokse tykkere og lengre

FAKTA: Å trimme øyenvipper har ingen effekt på hastigheten til øyenvippevekst eller volumet og tykkelsen av vippene. Hår, samt øyenbryn og vipper, vokser ut av hårsekkene; å trimme spissene fjerner bare delt og sprøtt hår. På denne måten blir vippene sunnere, og de kan virke som om de vokser raskere, men veksthastigheten er den samme - vippeendene stopper bare å knekke av.

RÅD: Trim aldri vippene dine. Slik behandling er verken nyttig eller trygg. For å få vipper til å vokse sunnere og tykkere, anbefaler vi å bruke en pålitelig øyenvippeserum eller vurdere en behandling som øyenvippebøy og laminering.

MYTE: Øyenvippeforlengelser forårsaker skade på ekte vipper og er dårlig for øynene

FAKTA: Riktig påføring av løsvipper forårsaker ingen skade på våre ekte vipper. Naturligvis må du velge en profesjonell vippetekniker som kjenner jobben sin og bruker produkter av god kvalitet. Noen ganger, når noen av vippene allerede faller ut, har kunder inntrykk av at de naturlige vippene deres er kortere. I de fleste tilfeller er det et falskt inntrykk. Vi blir bare vant til lange vipper ved å se dem hver dag i speilet.

RÅD: Følg alltid instruksjonene fra vippeteknikeren din om etterbehandling av vippeforlengelser - det er hennes plikt å fortelle deg hvordan du skal ta vare på vippeforlengelsene etter påføring. For å være ærlig er å følge etterbehandlingstips halvveis til suksess.

MYTE: Vippetang trekker ut og ødelegger vipper

FAKTA: En vippetang forårsaker ingen skade på vipper. Enhver verktøy som er designet for kropp eller hårpleie har sin hensikt og må brukes i henhold til instruksjonene. Å bruke en vippetang er ikke komplisert og påvirker ikke vipper når vi gjør det riktig. Du kan bruke den hver dag, forutsatt at du er forsiktig med vippene dine.

RÅD: For å forbedre utseendet etter vippetangen kan du bruke en mascara for krøll. Den vil holde krøllen, og vippene vil forbli løftet hele dagen.

MYTE: Vipper som faller ut er symptomet på en sykdom

FAKTA: Den naturlige øyenvippevekstsyklusen består av tre faser: anagen, catagen og telogen. Hver fase representerer den spesifikke livsfasen til et vippes hår, som til slutt faller ut. Vi mister rundt to eller tre vipper per øye hver dag. Dette er helt naturlig fordi den gamle vippen blir erstattet av en ny. Et vippeshår forblir på øyelokket i noen uker til to måneder, noe som varierer for forskjellige mennesker.

RÅD: Hvis du legger merke til at vippene dine faller ut overdrevent, må du følge nøye med på dem. Bruk av et øyenvippeserum eller å ta tilskudd kan være nødvendig for å styrke svake vipper. Kroppen din kan gi deg beskjed om at den mangler vitaminer og mineraler.

MYTE: Ingenting dårlig skjer hvis du hopper over fjerning av sminke fra tid til annen

FAKTA: Nøyaktig fjerning av øye- og ansiktssminke, samt rensing under daglig hudpleierutine, er veldig viktig for helsen til vippene og huden din! Å la mascara være på under søvn forårsaker skade på vipper når du gni ansiktet mot puten. Du våkner opp med tørt vippehår og tilstoppede hudporer på øyelokkene, noe som forårsaker forferdelige øyeinfeksjoner, pluss ødelegger vipper!

RÅD: Fjern alltid ansiktssminken før du legger deg, og vær forsiktig når du behandler øyelokkene. I stedet for å gni øynene, press en bomullspad mot øyelokkene og hold den i noen sekunder. Deretter skyver du den forsiktig ned, og ser at mascaraen lett kan vaskes av uten å gni.

MYTE: Rette vipper kan ikke bli krøllet og løftet

FAKTA: Du kan krølle alle vipper. Hvis du har rette, korte vipper, bør du velge mascaraer som gir lengde, volum og krøll. Du vil også elske resultatene etter vippeløft, og den allerede nevnte mascara-primeren.

RÅD: Hvis du vil gjøre en vippenærende og krøllende behandling, men er redd for salongprisene, kan du prøve et sett for vippeløft og laminering for å gjøre behandlingen hjemme. Slike sett leveres med klare og lettforståelige instruksjoner og gir fantastiske effekter.

MYTE: Så lenge mascaraen fungerer bra, kan du fortsette å bruke den, selv i et år

FAKTA: Hver kosmetikk har en utløpsdato, og det gjelder også mascara. Formlene som har gått ut, har en annen tekstur, er vanskeligere å påføre og etterlater uønskede klumper på vippene. Pluss, utgått mascara er dårlig for vipper og etterlater dem ekstremt tørre.

RÅD: Bytt ut mascaraen din hver 2. eller 3. måned. Vippene dine vil være takknemlige.

MYTE: Å vaske vippene dine kan føre til vippefall og falmet vippefarge

FAKTA: Å vaske øyenvippehår forårsaker ikke overdreven vippefall eller falming av fargen deres. Du må bare sørge for å gjøre det forsiktig og ikke bruke harde vaskemidler som kan forårsake øyeirritasjon.

RÅD: Kosmetikkmarkedet tilbyr produkter designet for dette formålet. Vi anbefaler å få en vippe- og brynsjampo som har svært milde ingredienser for å ikke irritere øynene eller den delikate huden på øyelokkene. Du bør bruke en myk børste for å vaske vippene, noe som er mye bedre enn å gni dem med fingrene.

MYTE: Påføring av matvarer på øyenvippene vil gjøre dem tykkere, nære dem og stimulere raskere vippevekst

FAKTA: Vi advarer absolutt mot slike eksperimenter. Bruk av eggeplomme, yoghurt eller honning på vipper kan forårsake øyeirritasjon og akutte infeksjoner som til og med kan ende med dårligere syn. Plus, de fleste av hjemmelagde metodene og deres fordeler for vipper er ikke bekreftet av tester eller forskning.

RÅD: Ricinusolje, olivenolje og grønn te er de eneste produktene som er testet, og deres positive effekt på vipper er bekreftet. De er ikke skadelige for huden eller øynene (forutsatt at du bruker ren olje, ikke produkter med tilsetningsstoffer og oljeblandinger). De som ikke er redd for mulige allergiske reaksjoner, kan prøve aloe på vipper.

Oppsummering

Skjønnhetsmyter har blitt overlevert i årtier, og det dukker fortsatt opp nye. Du bør alltid forsikre deg om at det du gjør med vippene dine er 100 prosent trygt. Bruk aldri mistenkelige blandinger eller farlige verktøy på huden og håret ditt, for ikke å nevne vippene. Prøv å gjøre litt research og sjekk om en gitt metode er bekreftet av tester, og søk meninger fra mennesker som kan være en god kilde til informasjon. Husk alltid å sjekke utløpsdatoen for produkter for øyeområdet, og ta aldri nye ideer og metoder for gitt.Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement