Notice: Undefined variable: promo in /home/revlash/domains/nanolash.no/public_html/_init.php on line 97
 Naturlig vippepleie. Lær hvordan du tar vare på vippene dine på riktig måte

Naturlig vippepleie. Lær hvordan du tar vare på vippene dine på riktig måte

Naturlig vippepleie. Lær hvordan du tar vare på vippene dine på riktig måte

Alle ønsker å føle seg friske og se bra ut. Derfor har bevisstheten om hud- og hårpleie økt mye de siste årene. Dette gjelder også for øyenbryn og øyevipper, hvor sistnevnte spiller en viktig rolle for helsen vår. De gir ikke bare en vakker ramme rundt øynene våre, men beskytter dem også. Finn ut hvordan du kan ta vare på øyenvippene dine effektivt!

Øyevippepleie - hvorfor bør du ta vare på vippene dine?

Disse små hårene rundt øynene våre har sin naturlige livssyklus, og det er naturlig å miste dem, så du trenger ikke bekymre deg hvis du finner en øyenvippe på kinnet. Hver dag mister vi 2-3 øyevipper per øye, men nye begynner å vokse umiddelbart.

Øyevippens rolle for øynene

Øyevippene sørger for at øynene våre er fuktige og reduserer luftstrømmen som utsetter øynene for tørrhet eller kontakt med ytre faktorer som støv eller svette. De filtrerer sollys, beskytter øynene mot farlig stråling og signaliserer også forestående farer ved å virke på samme måte som katter'skjegg. Når noe nærmer seg øyet ditt og berører øyevippene dine, utløses refleksen for å lukke øyelokket. Derfor er det så viktig å vite hvordan du skal ta vare på øyenvippene dine slik at de alltid er i god stand.

Øyevippepleie - hvordan ta vare på øyevippene?

Det er flere enkle måter å styrke og nære naturlige øyevipper på. Dette er enkle triks som alle kan inkludere i daglige rutiner. Øyenvippene dine vil returnere tjenesten ved å danne en vakker vifte over øyet ditt. Her er noen måter å ta vare på øyenvippene dine.

Fjerning av sminke - vær forsiktig med øynene dine

Vær oppmerksom på hvordan du renser øyelokkene dine. Ikke behandle øyevippene dine som en fiende og vær forsiktig med dem. Dette er til stor hjelp for å holde øyenvippene i god stand. Alt du trenger å gjøre er å fukte en bomullspad med sminkefjerner og presse den mot øyet ditt. Press den forsiktig mot øyevippene dine og vent flere sekunder, deretter beveger du bomullspaden forsiktig nedover, i retning av øyevippens vekst. Gjenta handlingen om nødvendig. Gni aldri øynene, og prøv alltid å rengjøre øyevippene grundig. Hvis det er igjen mascara på dem, kan det føre til overdreven tørrhet eller øyeinfeksjoner.

Vippe- og brynsjampo - treffer eller bommer?

Grundig fjerning av sminke skal løse opp sminkeprodukter godt og gjøre dem mye mer vaskbare, så rengjør alltid ansiktet med en ansiktsgel etter å ha fjernet sminke. Imidlertid vil du ikke alltid kunne nå alle de små mellomrommene mellom øyevippene med den. I tillegg kan noen rengjøringsprodukter irritere øynene. Derfor har vippe- og brynsjampoer nylig blitt lansert på skjønnhetsmarkedet. Disse kosmetikkene har delikate formler og riktig pH. De irriterer ikke øynene og rengjør vippene godt. Du kan bruke en fin børste for å fordele sjampoen på håret og nå alle mellomrommene mellom øyevippene og øyenbrynene.

Øyevippeserum - nøkkelen til vakre øyevipper

Øyevippeserum har vært superpopulære i ganske lang tid, og de kan støttes av positive anmeldelser og synlige resultater. De styrker definitivt øyevippene, stimulerer veksten og har beskyttende egenskaper. Det er imidlertid viktig å bruke dem systematisk.

Ingrediensene i serumets formel er ansvarlige for effekten. De vanligste inkluderer:

  • Ricinusolje, som øker tykkelsen på håret og forhindrer sprøhet.
  • Hyaluronsyre, ansvarlig for maksimal hydrering av håret.
  • Keratin, som er hovedbyggesteinen i håret.
  • Aloe vera, som reduserer irritasjon og har beroligende, regenererende og fuktighetsgivende egenskaper.

Disse produktene kan forbedre tilstanden til øyenbrynene dine og betydelig forlenge eller tykkere dem. Sjekk ut Nanolash Eyelash Serum og gi øyevippene dine en ny dimensjon.

Velg riktig ansiktspleie

Øyeserum og kremer kan være allergifremkallende og komedogene. Selv om de er dermatologisk og oftalmologisk testet, er veganske og inneholder bare naturlige ingredienser, kan de ikke fungere for deg. Å velge riktig hudpleie er ofte en prøve-og-feile-metode, men dette er den eneste måten å finne et egnet produkt for den delikate huden rundt øynene på. Alt i kroppen vår koordinerer med hverandre, så tilstanden til huden er viktig for hårsekkene.

Hvordan ta vare på øyenvippene - hjemmeremedier

Du har sannsynligvis lurt på om det er noen trygge hjemmeremedier som kan hjelpe deg med å ta vare på vippene dine. Det er det! Effektene tar vanligvis lengre tid å vises, men kan være like spektakulære.

Øyevippepleie - oljer og olivenolje

Ricinus-, argan- og kokosoljer har helsefremmende egenskaper for kroppen vår. De fungerer bra som behandling for hår, øyenbryn og øyevipper. Å påføre dem på øyevippene tykner dem betydelig og fukter dem, og gjør dem myke og glansfulle. Oljene beskytter håret mot tap av fuktighet og protein og gjør hårskaftet mer fleksibelt. Olivenolje inneholder vitamin E som nærer øyevippene og stimulerer hårvekst. Den inneholder også polyfenoler med antioksidantegenskaper.

Du vil bare dra nytte av deres regenerative egenskaper. Påfør bare en veldig liten mengde olje på en ren spoolie og børst gjennom vippene. Det er bedre å påføre det om natten på grunn av dens oljeaktige og tykke formel. Resultatene er synlige etter bare noen uker, men det er viktig å gjenta behandlingen regelmessig.

Øyevippepleie - aloe vera og grønn te

Aloe vera er en velkjent plante, juicen har fuktighetsgivende og antibakterielle egenskaper. Den kan brukes alene eller blandes med vippeoljer. I hvilken som helst form virker den gunstig på håret.

Grønn te, selv om det kan høres overraskende ut, har også en fantastisk effekt på håret vårt. Den har antioksidantegenskaper og er trygg for øynene, så det er helt trygt å bruke den på øyevippene. Det er en vanlig ingrediens i øyevippeserumer, da det har styrkende og stimulerende egenskaper.

Øyevippepleie - vitamin- og mineraltilskudd

Dette er en vanlig og bredt tilgjengelig metode. Det er lett å få kosttilskudd i apotek og dagligvarebutikker, som hjelper til med å fylle mangler i kroppene våre. De vanligste synderne av dårlig tilstand for hår, hud og negler inkluderer vitaminene A og C, sink, jern og biotin, samt omega-3 flerumettede fettsyrer. Før du tar tilskudd, er det imidlertid verdt å sjekke om du definitivt har noen mangler, fordi overskudd av mineraler og vitaminer heller ikke gjør oss noen tjenester.Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement