Notice: Undefined variable: promo in /home/revlash/domains/nanolash.no/public_html/_init.php on line 97
 Feilene som sikkert enhver kvinne gjør ved påføring av den mest populære maskaraen

Feilene som sikkert enhver kvinne gjør ved påføring av den mest populære maskaraen

Feilene som sikkert enhver kvinne gjør ved påføring av den mest populære maskaraen

Å påføre mascara regnes som det enkleste trinnet under en sminke-rutine. Imidlertid innser de fleste av oss ikke feilene som hindrer at mascaraen holder hele dagen, eller gjør at den gir dårligere effekt. Se om du gjør noen av disse feilene, og fjern dem så snart som mulig.

Mascara påføringssvikt. Hvorfor du ikke er fornøyd med øyesminken din.

Mascara påført feil kan definitivt ødelegge humøret, spesielt når du oppdager grusomme, edderkopplignende eller klumpete vipper midt på dagen. Mascara som gir vaskebjørnøyne eller smuldrer og faller på kinnene, vil heller ikke få deg til å føle deg bedre. Feil under mascara påføring kan også forverre vippene dine, forårsake tørrhet, brudd eller til og med overdreven tap. Her samler vi de mest populære mascara påføringsfeilene som du enkelt kan unngå.

Mascara påføringsfeil

 • Du påfører for mye mascara

Ønsker du spektakulære effekter, har vi en tendens til å påføre flere lag med mascara under en sminke-rutine. Dette er ikke dårlig, men - som alltid - er moderasjon velkommen. Å fjerne overskuddet av mascara fra kosten er også ekstremt viktig under påføring. Du kan bruke et papir. Vi anbefaler ikke å tørke det av på røret, fordi det sannsynligvis vil tørke på røret og bare flasse av.

For å oppnå fyldig volum og lengde på vippene, trenger vi to eller tre lag maks, men det finnes bedre løsninger vi anbefaler. Først bør du lete etter en mascara med et spesifikt formål. Kosmetikkmarkedet tilbyr tonnevis av mascaraer for lengde eller volum som bare krever ett strøk for å gi vippene det ønskede utseendet.

Påføring av en mascara primer er en annen effektiv løsning. Det er et verdifullt produkt fordi det gir kondisjonering og beskyttende effekter. En mascara-base letter påføringen, reduserer smuldring og smøring, og legger til merkbar tykkelse på vippene samtidig som den låser fuktighet inne. Nærende ingredienser fra en mascara-primer trenger inn i vippene og gir næring, og du trenger bare ett lag mascara for ønsket volum og lengde.

 • Du bruker en øyevippebukker feil

Dessverre, selv om det er et av de mest populære sminke-tilbehørene, brukes det ikke alltid riktig. Viktigst er det å bruke en øyevippebukker før påføring av mascara. Å bruke den etter påføring av mascara kan ende med at vippene brekker eller dras ut!

Husk alltid å bruke den på rene, sminkefrie vipper. Verktøyet lar deg løfte og krølle vippene, og med hjelp av en god mascara vil effekten vare hele dagen.

 • Du legger til mer mascara i løpet av dagen

På travle dager kan stress og overbelastning av arbeid påvirke sminken vår. Sminketouch-ups er helt greit, men å påføre et nytt lag med mascara på vipper som allerede har blitt påført mascara timer før, er en stor feil. I løpet av timer samler vippene støv og lo fra klærne våre, derfor etterlater det friske mascara-laget vippene klumpete og sammenklistret, og får oss til å se verre ut.
Hvis du vil påføre mer mascara, er det beste å fjerne mascaraen du påførte først. Bruk en bomullspad og Q-tip. Legg puten under vippene, og fjern forsiktig produktet ved å gli en fuktig Q-tip fra vippebasen til tuppene. På denne måten ødelegger du ikke hele sminken din. Nå kan du påføre et nytt lag mascara.

 • Du bruker en gammel mascara

Ethvert produkt har en utløpsdato, og det gjelder også mascara. Formelt sett bør mascara byttes ut hver andre eller tredje måned. Den utløpte formelen gir ikke jevn dekning; den tykner, slik at den påføres ujevnt på vippene og umiddelbart klistrer dem sammen. De dannende klumpene ser ikke pene ut for å si det mildt. For å gjøre ting verre, er det stor sannsynlighet for at de kommer inn i øyet og forårsaker en brennende følelse, tårer og rødhet. En gammel mascara har en veldig dårlig effekt på vippehåret. Den får vippene til å tørke ut og kan føre til brudd på vippene, og - i verste fall - tap av vipper.

Husk at øyet er ekstremt delikat og ikke bør utsettes for slike risikoer. Å bytte ut mascara er ikke bare å ta vare på det pene sminkelooket, men også på velvære og helse.

 • Du pumper luft inn i mascara-røret

Hvor mange ganger har du pumpet mascara kosten din i et forsøk på å påføre mest mulig produkt? Dette er en stor feil! Ved å gjøre dette, får du luft inn i røret, noe som forkorter mascaraens levetid.

For å få optimal mengde mascara på kosten - vri den i røret i en liten vinkel for å plukke opp produktet fra innsiden av flasken. Mascaraen vil feste seg bedre til kosten enn når du holder på å stikke kosten inn og ut.

 • Du ser opp under mascara-påføring

Pleier du å smøre øyelokkene eller til og med påføre mascara på brynene? Du ser sannsynligvis opp når du påfører mascaraen din. Prøv å gjøre det mens du ser ned, helst med øynene halvåpne. Dette vil spare deg for å få produktet på huden, pluss at du vil skape en penere vippekrøll. Beveg alltid kosten frem og tilbake for å separere vippene lettere og påføre mascaraen jevnt.

Når du ser opp under mascara-påføring, skjer det også noe dårlig med pannen din. Du fordyper panne-linjene, noe som kan fremskynde hudens aldringsprosess.

RÅD: Hvis du tilfeldigvis smører huden, ikke fjern det med en gang. Du kan fullføre sminkebekymringsfritt, og deretter enkelt skrape det bort med neglene dine. Det vil ikke være noen spor igjen. Våt mascara har derimot større sjanse for å smøre enda verre og ta mer av din dyrebare tid.

 • Nedre vipper - du påfører enten for mye mascara eller bruker det ikke i det hele tatt

Sannsynligvis den eldste mascara-dilemmaet. Det er viktig å finne en balanse. Nedre vipper må også påføres mascara fordi det kan være en sterk kontrast hvis de er sminkefrie. Hvis det ikke er balanse mellom øvre og nedre vipper, er det merkbart, og øynene ser mindre ut. På den annen side kan påføring av for mye mascara på nedre vipper få dem til å se rare og overbelastete ut.

Bruk av spissen av kosten er den beste måten å påføre mascara på nedre vipper. Det finnes også mascaraer med en spesiell tynn applikator for å påføre nedre vipper uten problemer.

MERK: Hvis du har hengende øyelokk, er det best å ikke påføre mascara på nedre vipper. Ellers kan øynene ende opp med å se triste ut.

 • Du bruker ofte vanntette produkter

Det kan virke uskyldig, men den tykke formelen til vanntette mascaraer krever mer tid til fjerning av sminken før du legger deg. Sliten og frustrert har vi en tendens til å gni øyelokkene hardt, noe som er veldig farlig - dette bryter vanligvis øyevippehår eller får det til å falle ut tidlig. Husk at ved å velge vanntett mascara, velger du også å vie mer tid til å fjerne den forsiktig.

 • Du fjerner ikke sminken

Hvis du har lurt på hva det verste du kan gjøre med vippene dine er, er det å glemme øyevippepleie. Enhver type sminke tynger ned vipper og hud, derfor er det viktig å la dem hvile om natten. Mascara omslutter vippene, slik at selv de dyreste og beste formularene kan gjøre skade på vippene dine hvis du bruker dem for lenge. Vippenes tørrhet er garantert hvis du stadig glemmer å fjerne mascaraen. Husk alltid å fjerne sminken før du legger deg. Det er spesielle bryn- og vippesjampoer på markedet hvis du føler for å pleie vippene dine enda mer.

Er det en sammenheng mellom øyevippepleie og øyesminke?

Daglig vippepleie har stor innvirkning på sminkelooken din. Mascara fester seg bedre på sunne vipper. Hvis du har sparsomme vipper, kan du ende opp med synlige hull etter å ha påført mascara. Derfor må du unngå de ovennevnte feilene og pleie vippene dine daglig.

Øyevippepleie. Hvordan styrke øyevippene?

Det er tre mest populære og effektive måtene å styrke vippene på, rimelige og lommebokvennlige.

 • Øyevippeserum. Det er stadig flere produkter som hjelper oss med å få tykkere og mye sterkere vipper. Forskjellige øyevippeserumer har spesialdesignet formuleringer rike på vitaminer og næringsstoffer. De fungerer ved å revitalisere og beskytte vipper, samt stimulere øyevippevekst.
 • Ricinusolje. Dens positive effekter har vært kjent i lang tid fordi det er en populær hårolje som tilbyr mange fordeler. Det viser seg å fungere bra for å styrke øyenbryn og øyevipper. Oljen etterlater dem næret, tykkere og glansfulle. Ricinusolje er fantastisk for å stimulere hårvekst.
 • Supplering. Optimal tilførsel av vitaminer, mineraler og næringsstoffer gir fordeler for hele kroppen. Mangler vises gjennom svakere hår og negler. På apoteket kan vi finne mange produkter basert på urter for å supplere mangler.

Sjekk ut innlegget vårt hvis du vil lære mer om øyevippepleie.Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement