Lash Artist's Essentials: Pinsett for vippeforlengelse

Lash Artist's Essentials: Pinsett for vippeforlengelse

Vippeartister kan skape fantastiske vippeutseender som varer i uker og sparer oss tid i morgenrutinene våre. For at arbeidet deres skal være fullt effektivt, trenger de imidlertid gode vippepinsetter. Finn ut hvorfor disse tilbehørene for vippeforlengelse er så viktige.

Hva er forskjellen mellom pinsetter for vippeforlengelse og vanlige pinsetter?

Ved første øyekast, hvis du ikke er kjent med dette emnet, er forskjellen bare i utseendet. Vanlige pinsetter, som du sannsynligvis har i sminkevesken din, er små, og spissene deres bør møtes riktig for å presist gripe små ting, som uønskede, strittende øyenbrynshår.

Hva er tilfellet med pinsetter for vippeforlengelse? Tilbehørene vi har på markedet i dag er virkelig profesjonelle. Materialene som brukes til å lage disse verktøyene er av høyeste kvalitet, da de er ansvarlige for komforten til både stylist og hennes klient. De sikrer presist grep av individuelle falske vipper, plasserer dem i lim og påfører dem på naturlige vipper. Vippepinsetter er ultralette og ganske fleksible, og derfor utrolig praktiske. Hvorfor betyr det så mye?

Vippepinsetter - en forlengelse av hånden til en profesjonell

Siden 2005, fra de tidlige dagene av vippeforlengelser (hovedsakelig ved den klassiske metoden), har populariteten til denne behandlingen vokst jevnt, men det var ikke så mange kunder som ønsket å prøve det den gangen. Stylister brukte norske stålpinsetter, som virkelig var det ideelle verktøyet for tiden, selv om de var ganske tunge. Ettersom tilgjengeligheten av behandlingen og ryktet vokste, fikk skjønnhetssalonger flere og flere kunder, og vippestylister begynte sakte å føle belastningen forårsaket av å jobbe kontinuerlig med slike pinsetter.

Derfor bruker de nå lette og presise tilbehør som ikke belaster stylistens håndledd eller fingre under lange timer med å skape forskjellige vippestiler. Tuppene til vippepinsetter er forskjellige, slik at enhver vippekunstner kan teste forskjellige versjoner og velge tilbehøret som gjør jobben hennes effektiv og komfortabel.

MORSOM FAKTA: Akkurat som hendene våre, blir vippepinsetter vant til presset fra fingrene våre. Derfor vil du hver gang du kjøper nye vippepinsetter, selv om de kommer fra samme merke og har nøyaktig de samme egenskapene, føle at du holder helt forskjellige pinsetter i hånden din i begynnelsen. Dette tilbehøret tilpasser seg hendene våre og jobben vår.

Vippepinsetter for vippeforlengelser - hva slags typer skiller vi?

Å påføre vippeforlengelser krever ikke bare ferdighet og tålmodighet, men også riktige tilbehør. Vippepinsetter er en nøkkelkomponent i denne prosessen, så hver vippestylist må ha en ganske stor og variert forsyning av dem. De er delt inn i to typer:

 • rette pinsetter - hovedfunksjonen deres er å skille vippene; de lange og smale spissene på disse pinsettene glir mellom vippene, slik at vi kan skille den ene vippen vi trenger, som vi umiddelbart vil lime en falsk vippe eller en falsk vifte til,

 • krumme pinsetter - deres rolle er litt annerledes, da de brukes til å trekke vippene ut av brettet, påføre dem på de ekte vippene, og fremfor alt - gjøre det lettere for oss å lage vifte av vipper.

TIPS: Krumme pinsetter skiller seg ikke bare i spissene, men også i designet til hele grepet. De er smalere på det stedet som indikerer hvor trykket skal plasseres når de brukes. Når vi vil lukke pinsettene maksimalt, er det her vi presser tommelen hardest. Imidlertid må du være forsiktig og justere kraften du bruker til pinsetttypen din. Hvis trykket er for sterkt, vil de fleksible pinsettene begynne å bøye seg og slippe gjennom vippene i stedet for å gripe dem godt.

Hva du skal være oppmerksom på når du velger vippepinsetter?

Valget av pinsetter for vippeforlengelser avhenger av stylistens preferanser og teknikken de utvikler gjennom års erfaring. Det er ikke slik at formen på spissen til pinsettene (en hov, en L-form eller en 40° vinkel) samsvarer med en bestemt forlengelsesmetode. Pinsetter har forskjellige spissprofiler, slik at enhver vippekunstner kan finne det riktige verktøyet for seg selv.

Finn ut hva du bør være oppmerksom på når du velger pinsetter:

 • Materialet til vippepinsettene. Rustfritt eller kirurgisk stål er det beste alternativet, siden pinsettene vil være mer holdbare, motstandsdyktige mot skade, og vil tjene deg lenger. Også rengjøring av dem vil være mye enklere.
 • Ergonomi av vippepinsettene. Før du bestemmer deg for å kjøpe bestemte pinsetter, sjekk om formen er behagelig for deg. Dette er nøkkelen til vakker styling, da riktig formet tilbehør gjør jobben din enklere og ikke belaster håndleddet ditt.
 • Klemmekraften til vippepinsettene. Den er av stor betydning, og det anbefales å velge pinsetter med en mild klemmekraft. Vi vil minne deg på at styling av vipper betyr mange timer med arbeid, og du bør ikke belaste hendene dine i prosessen.
 • Designet til pinsettene. Velg minimalisme og velg enkle sølvpinsetter uten noen pynt som maling på håndtakene, som vil flasse av når du rengjør tilbehøret og ikke lenger vil se estetisk tiltalende ut. På samme måte unngå galvaniserte pinsetter (gyllent farge) eller de laget av "regnbue" stål. Rengjøring av pinsettene i en sonisk vaskemaskin eller med sterke kjemikalier vil forårsake stygge misfarginger.
 • De skal være håndlaget. Når du kjøper pinsetter du vil bruke til en veldig presis jobb, må du være sikker på at de vil være godt formet og av god kvalitet. Bare håndlagde pinsetter blir profesjonelt inspisert og testet skikkelig.

Hva du skal være oppmerksom på når du velger vippepinsetter

Vippepinsetter for vippeforlengelser - hva er forskjellen mellom enkelt-pin og dobbelt-klemme vippepinsetter?

Vippepinsetter er delt inn i enkelt-pin og dobbelt-kontakt. Klemmen er der pinsettene lukkes. Dette er den eneste tekniske funksjonen til pinsetter som skiller dem når det gjelder bruksområde.

 • Enkelt-pin pinsetter - når de er lukket, møtes spissene på pinsetten umiddelbart langs hele lengden.
 • Dobbelt-klemme pinsetter - når de er lukket, møtes spissene på pinsetten bare ett sted, og bare etter økt trykk (stramming av pinsetten) kommer hele spissene sammen langs hele lengden.

Hva betyr dette i praksis? Enkelt-pin pinsetter sikrer presis grep og påføring av vipper. De kan brukes når du lager vippevifter ved å rulle på en stripe eller metoden for å blande vippene. Dobbelt-klemme pinsetter gjør det lettere å lage vippevifter ved hjelp av shimmy-metoden, som er den mest populære og raskeste metoden for å lage vippevifter. Hvordan fungerer disse forskjellige metodene?

Metoder for å lage vippevifter

Det er 5 metoder for å lage vippevifter, nemlig:

 • Shimmy-metoden - ved hjelp av dobbelt-klemme pinsetter griper vi antallet vipper vi er interessert i, som ligger på en limstripe. Vi strammer pinsetten forsiktig (slik at vippene er i det upressede rommet mellom de to spissene) og beveger pinsetten minimalt fra side til side til vippene sprer seg ut og danner en vifte. Deretter strammer vi pinsetten til det maksimale, drar viften fra stripen og påfører den på øyet.
 • Lean and Pick-up metoden - denne metoden, designet for 2D-vipper, innebærer å gripe to vipper fra kanten av vippestrimmelen med pinsetten og fjerne dem med en riveaktig bevegelse. Dette må selvfølgelig gjøres forsiktig for å ikke skade de delikate vippene.
 • Rull på stripemetoden - riv det nødvendige antallet vipper fra stripen, men bare opp til halvparten av lengden, slik at de ikke blir fjernet helt fra stripen. Deretter bruker du spissene på pinsetten, skraper forsiktig vippene til de danner en riktig vifte, lukker pinsetten helt og drar av vippeviften for å påføre den på de naturlige vippene.
 • Interleaving-metoden - gripe et utvalg av vipper fra limstripen og legge dem litt lenger på stripen. Dette øker friheten til å lage en vippevifte. Med spissene på pinsetten skiller du vippeviften, og deretter påfører den formede viften på vippene.
 • Fingermetoden - dra av det nødvendige antallet vipper med pinsetten og form en vippevifte med fingertuppene.

Å lage vippevifter er en kunst som krever presisjon og praksis. Forskjellige teknikker gir forskjellige effekter, fra naturlige vipper til uttrykksfulle vippestiler. Hver teknikk krever fingerferdighet, og valget av riktig metode avhenger noen ganger av ønsket effekt, typen vipper som brukes, og vippekunstnerens og klientens personlige preferanser.Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement