Vippebøyer - Alt du bør vite og hvordan du velger riktig for øyetype din

Vippebøyer - Alt du bør vite og hvordan du velger riktig for øyetype din

Vippebøy - du har sikkert hørt dette uttrykket mer enn én gang. Hvorfor er formen på øyevippene så viktig? Handler det bare om hvordan det endelige resultatet vil se ut, eller er det noe mer? Hvordan velger du en bøy for en bestemt øyetype? I dag vil vi prøve å oppsummere all nødvendig informasjon. Les videre for å finne ut mer.

Vippebøy - hva er det og hvorfor er det så viktig?

Enkelt sagt refererer vippebøy til formen på falske øyevipper. Bøyen bestemmer vinkelen på vippene, som er ansvarlig for det endelige resultatet. Takket være riktig valg av vippebøy kan vi visuelt åpne øyet eller få det til å virke smalere, samt skjule skjønnhetsfeil som hengende øyelokk. Derfor bør erfarne vippestylister alltid analysere øyet grundig.

Vippebøy - typer

Typer vippebøy er merket med bokstaver i alfabetet, fra A (laveste bøygrad) til U. Vippene har forskjellige vinkler, men de varierer også i måten de bøyer seg, spesielt de ikke-standard bøyene (som L-bøy). Av alle disse alternativene er det noen få mest populære bøyetyper som finnes i enhver skjønnhetssalong, på grunn av deres allsidige bruk og naturlige effekter.

  • A (J) Bøy - vippene er bøyd i omtrent 30° vinkel, noe som ser veldig subtilt ut og vil være flott for eiere av naturlig rette øyevipper.
  • B Bøy - en vinkel på omtrent 45° betyr at vippebøyen er litt større, men fortsatt regnes som naturlig.
  • C Bøy - her er vinkelen omtrent 60°, lignende B-bøy, vippene har en veldig naturlig form, som ligner naturlige etter bruk av en vippetang.
  • D Bøy - regnet som den tyngste bøyen på markedet med en vinkel på omtrent 70°, som vanligvis velges av kunder som ønsker litt mer synlige effekter.
  • L Bøy - en ikke-standard bøy, da vippene er ganske rette opp til et visst punkt og deretter plutselig krøller bratt oppover - disse falske øyevippene brukes veldig ofte hos eiere av øyevipper som naturlig vokser nedover. Takket være en slik spesifikk struktur av øyevippen, kan stylisten oppnå en ikke-overdrevet krøllet vippeeffekt.
  • M Bøy - strukturen er veldig lik L-type øyevipper, men denne typen bøy er mykere enn i tilfellet av L-bøyen.

hvilken vippekrøll å velge for vippeextensions

Riktig analyse av øyet

For å velge riktig vippebøy som vil fungere for den valgte forlengelsesmetoden og matche den ønskede vippestilen, vil en god vippekunstner gi øyet en grundig vurdering og verifisere hva som vil fungere best for klienten sin. Noen ganger kan rammen alene på øyet fortelle hvilken vippebøy som vil være mest passende i en gitt situasjon. Det er også essensielt å se nøye på klientens naturlige øyevipper - ved å vurdere utseendet deres vil det være mye enklere å velge riktig tykkelse på falske øyevipper, som ikke vil overmanne øyet, ikke overbelaste de naturlige vippene og vil opprettholde lang holdbarhet.

En annen veldig viktig aspekt av øyanalyse er for stylist å oppdage naturlige imperfeksjoner som hengende øyelokk. Det er nødvendig å vurdere hvilken vippestil som vil være den beste måten å skjule slike feil på. Noen ganger er klienter uvitende om at de har dem, og kommer til stylistene med valget av sin valgte forlengelsesstil. Som fagfolk innen vippeforlengelser bør vi vite hvordan vi forklarer til klienten på en enkel måte at en bestemt stil med øyevippeforlengelser kanskje ikke er den beste ideen, og hva du skal erstatte den med.

Vippebøy vs. øyetype

Er valget av vippebøy så viktig under påføring av øyevippeforlengelser? Vi sier: definitivt ja. Den spesifikke vippebøyen er ikke bare ansvarlig for utseendet til de falske vippene, men den kan også transformere utseendet til hele ansiktet. Øyevipper har kraften til å skjule hengende øyelokk eller nedadgående øyne, men de gale kan også betydelig intensivere disse effektene. Dessuten kan vippekunstnere med falske øyevipper få øynene til å se mindre eller større ut, samt skape en optisk illusjon for øyne som er for smale eller for vidt fra hverandre. Det samme gjelder for dyptliggende eller utstående øyne.

Hvilken bøy er dedikert til spesifikke øyetyper?

  • Hengende øyelokk: de mest vanlige vippebøyene er D, L og M. En sterk bøy kamuflerer overflødig hud på øyelokket. Det er best å påføre korte eller middels lange vipper på de ytre hjørnene, mens du trygt kan nå etter lengre viftelaser i midten.
  • Nedadgående øyne: når de ytre øyehjørnene henger nedover, og skaper en tydelig asymmetri med de indre hjørnene, må du aldri påføre lange vipper på de ytre hjørnene, da dette forsterker effekten betydelig. Arbeid deg fra det indre til det ytre hjørnet, og du kan subtilt øke vippebøyen (C og D).
  • Store øyne: velg vipper av optimal lengde (for lange kan gi overdrevne effekter). Påfør dem, pekende mot det indre øyehjørnet. Det er verdt å velge en C-bøy, og du kan bruke en D-bøy når du passerer kanten av regnbuen for å få øyet til å virke lengre.
  • Små øyne: velg heller korte vipper (lange vil få øyet til å se enda mindre ut), pek dem lett utover, bruk en C eller D-bøy for å åpne opp øyet.
  • Smale øyne: det er best å velge en B- eller C-bøytype og påføre korte vipper på de indre hjørnene og i midten. Du kan bare påføre lengre på de ytre øyehjørnene for å få øyet til å virke lengre. Retning av vippene forsiktig mot det ytre hjørnet.
  • Bredt plasserte øyne: ikke påfør lange vipper på de ytre hjørnene, da dette vil forsterke den uønskede effekten. Det er nødvendig å visuelt bringe øynene nærmere hverandre, så påfør rette vipper uten å peke dem mot det ytre øyehjørnet. A, C og D-bøy vil fungere best her.
  • Dyptliggende øyne: for å få dem til å se større ut, velg en D- eller L-bøytype, bruk lengre vipper i midtpartiet av øyelokket. Øyet vil se visuelt bedre ut, og du kan enkelt skjule hengende øyelokk samtidig, noe som er et vanlig problem for eiere av slike øyne.
  • Utstående øyne: unngå sterke bøyetyper, satse på en B- og C-bøy, du kan også eksperimentere med en A-bøy (J). Det er best å bruke korte øyevipper og påføre lengre bare på de ytre øyehjørnene for å få øynene til å se litt smalere ut.

Hvilken vippebøy å velge for en bestemt øyevippeforlengelsesstil?

Valg av riktige vipper for den valgte stilen er basert på visse mønstre, men en god vippestylist vet at den individuelle anatomi av hver klients øye også må vurderes. Når du har valgt en spesifikk øyevippeforlengelsesmetode, samt effekten du vil oppnå - er det på tide å velge riktig vippebøy. Her er noen tips som kan hjelpe deg med denne prosessen.

  • Flate stiler, som pil-effekten eller kattøyeffekten, er designet for å forlenge det ytre øyehjørnet. De krever vipper med en mild bøy som M, L eller B-typen. For et adekvat resultat som beholder sin naturlige finish, er det bedre å unngå en sterk bøy.
  • Dukkeeffekten, Kim-effekten, reveneffekten, og av og til kattøyeffekten (avhengig av ønsket resultat) - disse effektene er designet for å åpne øyet litt, så her betyr en større bøy noe, og mer vanlig bruker vi C, CC eller D-vipper.
  • Russisk volumeffekt eller Hollywood-vippeeffekt krever også milde bøyetyper slik at resultatene ikke ser groteske ut. Den mest vanlige bøyen i dette tilfellet er B-bøyen.
  • Øyevippeforlengelser ved hjelp av delikate volummetoder som 2D eller 3D er basert på valg av forskjellige typer bøy, avhengig av klientens preferanser.
  • 1:1-metoden uten ekstra vippestil vil også akseptere hvilken som helst bøyetype, bare husk å analysere øyetype først.

Vippebøytyper - kan de blandes?

Selvfølgelig! Hver av våre øyevipper er helt forskjellige. Når du påfører øyevippeforlengelser, trenger du ikke å bruke bare én vippetype. Du kan blande dem fritt så lenge du velger matchende bøyetype og vippe lengder for å skape det perfekte vippeutseendet. Når du velger øyevipper med en B- eller C-bøytype, må du huske at C-bøyen vil se visuelt kortere ut enn B-typen, selv om begge viftene er 10 mm lange. C-bøyevippene er bare litt mer bøyde enn B-bøyevippene.



Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement