Notice: Undefined variable: promo in /home/revlash/domains/nanolash.no/public_html/_init.php on line 97
 Vippemapping - Hva er det, og hva innebærer det?

Vippemapping - Hva er det, og hva innebærer det?

Vippemapping - Hva er det, og hva innebærer det?

Vippemapping er verdt å bruke, uavhengig av om du er en nybegynner vippkunstner eller en med mange års erfaring innen dette feltet. Øyenvippekartlegging ble oppfunnet for å sikre at prosessen med å påføre øyenvippeforlengelser er enklere og betydelig kortere. Hvordan utføre vippkartlegging godt? Er det virkelig så nyttig? Er det verdt å bruke ferdige vippkart eller å lage dine egne? Finn ut i dag!

Øyenvippekartlegging - hva er det egentlig?

En øyenvippekartlegging er, enkelt sagt, et diagram over øyenvippeforlengelser, som indikerer hvilke vipper du skal velge og påføre på et gitt segment av naturlige vipper. Et slikt kart
er ment å gjøre det lettere for vippstylisten å skape spesifikke vippeutseender og opprettholde symmetrien i klientens øyne. I tillegg kan øyenvippekartlegging hjelpe med å redusere arbeidstiden for prosedyren. Det tar mindre enn et minutt og oversettes til hele tjenesten. Du trenger ikke å kaste bort dyrebare øyeblikk med å tenke på de neste trinnene i behandlingen og kan direkte følge det øyenvippekartet indikerer.

Øyenvippekartlegging - hvem er det for?

Øyenvippekartlegging vil være nyttig for både nye og erfarne vippstylister. Det vil helt sikkert være et godt valg for nybegynnere, da de lærer å skape spesifikke vippestiler og absorberer all informasjon bedre, spesielt når det gjelder tykkelse, lengde og bøyning, og deres valgte metoder for vippeforlengelser.

Erfarne vippkunstnere kan også trygt bruke det for å gjøre jobben sin enklere og raskere. Det er absolutt ingenting galt med dette, da vippkartlegging kan øke produktiviteten betydelig. Derfor er det en god idé å lære øyenvippekartlegging og begynne å bruke det.

Hvordan utføre øyenvippekartlegging?

Hele prosessen er ganske enkel. Når du forbereder klienten for øyenvippeforlengelser, må du alltid huske på en av de viktigste trinnene - å skille nedre vipper fra de øvre, slik at de ikke forstyrrer påføringen av falske vipper. Du kan gjøre det ved å bruke spesielle pads (vanligvis hydrogel eller laget av spesielt lintfritt materiale). Plasser dem på nedre øyelokk for å skille nedre vipper og begynn påføringen av forlengelsene. Hvis du bestemmer deg for å lage en øyenvippekart, er dette riktig øyeblikk.

Ta en penn eller en tynn markør og tegn prikker på puten som indikerer hvilken lengde på falske øyevipper du vil bruke. Tegn lange linjer, som er forlengelser av de naturlige vippene. På denne måten deler vi vippene inn i segmenter og merker dem med nummer som tilsvarer vipplengdene. Det er slik vi vet hvilke vipper vi skal bruke under forlengelsesprosedyren. Det er det! Øyenvippekartlegging er ikke krevende eller tidkrevende og kan være utrolig nyttig.

Hva bør du være oppmerksom på når du lager ditt øyenvippekart?

Husk at øvelse gjør mester. Vippkartlegging er ikke vanskelig, og med tiden utvikler hver vippstylist sin egen metode, men for at den skal være riktig, er det verdt å være oppmerksom på noen viktige faktorer:

  • Mål lengden på begge øynene riktig. Husk at begge øynene ikke alltid er like, så for å opprettholde symmetrien i vippene, må du ta hensyn til dette.
  • Husk også å lage et vippkart når klienten sitter eller står. Når hun ligger, påvirkes kroppen av tyngdekraften, noe som får øyelokket til å justere seg annerledes.
  • Du kan også markere kartet på øyelokket ved hjelp av små prikker. Det er verdt å gjøre dette, fordi mens du påfører falske vipper, strekker du ofte øyelokket og endrer formen. Prikker gir deg mer kontroll over prosessen.

TIPS: Når du velger en penn for å lage ditt øyenvippekart, velg en farge som er annerledes enn svart. Den kan være grønn eller rosa. Dette vil gjøre at øynene dine blir mye mindre slitne, fordi vippefargen og kartfargen vil kontrastere med hverandre.

Ferdige øyenvippekart - er det verdt å bruke dem?

Ferdige øyenvippekart leveres som klistremerker som du kan feste på en hydrogelpute. De sikrer stor bekvemmelighet, og selvfølgelig kan du bruke dem, men det er ikke alltid det beste valget. Det er to grunner til det.

  • Ved å bruke ferdige lapper utvikler du ikke din egen metode. Lappene er delt inn i forskjellige vippestiler, men fagfolk mener at det er bedre å få praksis på dette feltet. I tillegg vil klienten definitivt sette pris på din individuelle tilnærming og oppmerksomhet.
  • De kan gjøre mer skade enn godt. En påminnelse: alles øyne er helt forskjellige, og høyre og venstre øye er ikke alltid symmetriske. Å bruke den samme malen på det venstre og høyre øyet kan skape et asymmetrisk utseende. Derfor er det best for vippstylisten å analysere øyeformene og tegne vippkartet selv for å skape et vakkert og symmetrisk vippeutseende.

Vippkartlegging for - mest populære vippestiler

  • Dukkeøyeeffekt: Bruk de lengste vippene i midten av øyet. Dukkeøyeeffekten er designet for å få øyet til å virke rundere og åpne det visuelt mer. Denne effekten er ideell for eiere av mandelformede øyne eller vidt plasserte øyne.
  • Katteøyeeffekt: Denne effekten brukes mest for å få øyet til å se lengre ut. Øk gradvis lengden på vippene fra indre til ytre øyekrok. Husk imidlertid å bruke kortere vipper (med 1 eller 2 mm) helt på kanten av den ytre øyekroken. De naturlige vippene er kortere og noen ganger litt svakere i dette området, noe som kan føre til at vippene faller ut raskere eller henger ned, ødelegger det ferdige utseendet. Denne stilen anses ofte som ganske allsidig, men fungerer best for tett plasserte eller runde øyne.
  • Ekorreffekt: Du kan assosiere denne effekten med en fjellform. Den innebærer å øke lengden på vippene gradvis fra den indre øyekroken til du når det høyeste punktet på buen, deretter gradvis redusere lengden på vippene. Ekorreffekten har som mål å løfte den ytre øyekroken, så den passer for eiere av mandelformede eller tett plasserte øyne med hengende øyelokk.
  • Kim-effekt: En av de mest populære og ettertraktede øyevippeforlengelseseffektene. Som du kan se på bildet, i tillegg til standard vippevolum, forsterkes hvert påfølgende segment med lengre vipper, noe som skaper spektakulære stråler. Dette er en annen allsidig effekt, men den er best for mandelformede og runde øyne.


Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement