PINSETT FOR PRESISJON VIPPENDEXTENSJON

Møt Nanolash profesjonelle pinsetter for vippeforlengelse. Laget av rustfritt stål av høyeste kvalitet, lette og hendige, belaster de ikke håndleddene dine og sikrer eksepsjonell presisjon ved hver bruk. Velg et verktøy skreddersydd for dine behov og sørg for at arbeidet ditt alltid gir tilfredsstillende resultater.

Eyelash Tweezer Pointed

0 pln
0 pln

Eyelash Tweezer Curved

0 pln
0 pln

Eyelash Tweezer L Shape

0 pln
0 pln

Vårt tilbud inkluderer både pinsetter for å separere øyevipper og ulike varianter av pinsetter for vippeforlengelse. De har spesielle tips med forskjellige former og vinkler. Pinsettene er delt inn i enkle og doble grep, noe som gjør at du kan tilpasse dem til metodene som brukes for å skape øyevippklaser. Hver av dem er håndlaget og laget med oppmerksomhet på hver eneste detalj. Prøv en av pinsettene fra Nanolash og se hvor enkelt det er å forbedre kvaliteten og effektiviteten i arbeidet ditt.

EYELASH TWEEZER POINTED
EYELASH TWEEZER CURVED
EYELASH TWEEZER L SHAPE

Mange mennesker har allerede stolt på presisjonen og kvaliteten til pinsettene for vippeforlengelse fra Nanolash. Hver av dem har en ergonomisk form som er raffinert i hver eneste detalj. Deres letthet, som ikke belaster håndleddet, sammen med utrolig hendighet, er nøkkelen til effektivt og effektivt arbeid for enhver vippetekniker.

faq
FAQ ALT
DU TRENGER Å VITE
Hva er forskjellen mellom pinsetter for vippeforlengelse og vanlige pinsetter?
Pinsetter for vippeforlengelse er laget av lett materiale som ikke belaster stylistens håndledd under mange timers arbeid. Tipsene deres er helt annerledes enn vanlige pinsetter for å sikre presis gripeevne av vippene for å lette påføringen på de naturlige.
Er pinsettene fra Nanolash autoklaverbare?
Ja, pinsettene er laget av rustfritt stål av høyeste kvalitet og kan steriliseres i en autoklav.
Hva er tidslinjen for ordreoppfyllelse?
Den estimerte leveringstiden er innen to virkedager. Produktet leveres av et budfirma.
Kan jeg legge inn en bestilling hvis jeg bor i utlandet?
Ja, vi sender produktene våre til mange land over hele verden. Fraktkostnaden og estimert leveringstid avhenger av leveringslandet. Hvis du vil få informasjon om leveringskostnadene i ditt land, klikker du på flaggknappen i nettstedsmenyen og velger den språkversjonen du er interessert i.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement